Online Σύν-δημιουργία "Song No.3"

fleamail

Μέλος
Πόντοι
38
Λοιπόν το πράγμα είναι απλό! εδώ έχω ένα κομμάτι μόνο beat και μπάσο. Ζητούνται κιθαρίστες λοιπόν, απλά κατεβάστε το βάλτε το στο sequencer σας και γράψτε ότι σας έρθει! Κάντε το upload και ποστάρετε το λινκ! Όσοι πιστοί....

Υ.Γ. στην αρχή του κομματιού έχω αφήσει "4" για μέτρημα αλλά και 2 μέτρα τέταρτα hi hat, απλά εκεί θέλω να δώσετε κι εσείς 8 τέταρτα για να μπορέσω να συνχρονίσω την κιθάρα στο κομμάτι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλο θα ηταν ανα ανφερεις και τον ρυθμο, στην περιπτωση που καποιος θα ηθελε να περασει tempo synch effects

Ο ρυθμός είναι 120bpm. Κανείς?
Δυστυχώς δεν είμαι κιθαρίστας, απλά ποστάρω για να κρατήσω το thread ψηλά στην πρώτη σελίδα και να σε συγχαρώ για την ιδέα. :)

Έχω προσπαθήσει 2-3 φορές να το κατεβάσω αλλά μου το κόβει κάθε φορά στα 400ΚΒ...

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό...μπορείς να το ανεβάσεις σε κάποιο άλλο λινκ ?

Εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα...

Οι υπόλοιποι κατεβάζετε κανονικά ?

Εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα...
Οι υπόλοιποι κατεβάζετε κανονικά ?
Ναι, εγώ το κατέβασα όλο και το άκουσα. Ωραίο είναι. Λίγο πυκνά (από ρυθμικής απόψεως) τα τύμπανα, κάτι κακό όταν θες να το δώσεις σε άλλους για να προσθέσουν τρακς, περιορίζει τη φρασεολογία τους. Ωραίο όμως.

δεν ξέρω αν το κατέβασα σωστα η διαρκεια του είναι 1.08 (ένα λεπτό και οκτώ δεύτερα).

Περίεργο, εγώ που το δοκιμάζω με firefox και internet explorer κατεβαίνει κανονικά. Το αρχείο είναι 4.7mb και είναι 4:02 λεπτά... Εye τα τύμπανα είναι λίγο πρόχειρα και θα αλάξουν αλλά είναι βασισμένα στο μπάσο γιατί πρώτα έγραψα το μπάσο και μετά τα έβαλα...

Μπράβο fleamail!

Επειδή δεν δίνεις κάποια κατεύθυνση ως προς το τι θα ήθελες ν' ακούσεις υποθέτω ότι το αφήνεις ανοιχτό ωστε να εξελιχθεί σε ότι μπορεί να προκύψει;

Αν ναι, τότε κιθάρες, πιάνα, βιολιά... τα πάντα παίζουν;

Εχεις κάποια μελωδία, ή θα προκύψει στη διαδικασία όπως στα Songs 1 & 2 στο παρελθόν;

Επίσης όταν γίνεται κάτι τέτοιο, τα μέρη πρέπει να βρίσκονται στο Noiz ώστε να μην προκύπτουν προβλήματα επι της διαδικασίας.

Το κομάτι είναι ανοιχτό σε όλες τις προτάσεις! Είναι μια απλή μελωδία Μι-Ρε με μια μικρή αλλάγη δύο μέτρων σε μερικά σημεία σε Ντο-Σι. Το μπάσο είναι γραμμένο με ακουστικό μπάσο, 2 κανάλια ένα line και ένα mic.

Λοιπόν, έγραψα κάποια πράγματα από το μέτρο 14 έως και το μέτρο 47. Προκειμένου να μπορείς να ακούσεις αυτά που άκουγα, ανέβασα ένα mp3 το οποίο παίζει από το μέτρο 11 έως και το μέτρο 48. Το mp3 που ανέβασα, περιλαμβάνει και το δικό σου τρακ σε bitrate 128. Αν θα θέλεις σε ξεχωριστά τρακς, πες το μου να σου τα στείλω σε wav.

To mp3: http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/Wow!/somewherebeatbass-.mp3

Eyeprotocol...σε κοβω ερωτιλο απο το παιξιμο....φανταζομαι αιθεριες υπαρξεις να λικνιζουν τα κορμια τους και απο πισω να παιζει το συγκεκριμενο κομματι.... :D :D :D

Im kidding of course man.... :D :D

Πολύ καλό eye... Ανέβασε τα σαν tracks.

Και εσύ fleamail. 2 tracks. bass & drums.

Συμπληρώνουν όσοι ενδιαφέρονται.

Τέλος του μήνα ο καθένας κάνει τη μείξη του, κρατώντας ή αφαιρώντας ότι γουστάρει.

Παραπέμπω σε παλαιότερες ωραίες προσπάθειες.

Είναι πρακτικό τα mp3 να έχουν κοινα χαρακτηριστικά, πχ

Sampling: 44.1 KHz, 96 Kbps

γιατί έχει αποδειχτεί στο παρελθον ότι μερικά s/w εμφανίζουν μικροπροβλήματα στο tempo (αν θυμάμαι καλα απο τα προηγούμενα project)

Θα προσπαθήσω να βαλω και εγω μια κιθάρα ... μεχρι το τέλος του μήνα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back