Όλοι αγαπούν τους Killers ?

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
2
Πόντοι
1,123
Ρε παιδιά, τι είναι αυτοί οι άνθρωποι;

Άκουγα το γνωστό χιτ τους και σκεπτόμουν "ωραίοι οι κερατάδες, αλλά πάνε αυτά... γεράσαμε...".

Μετά, έπεσε στα χέρια μου το Spaceman (σε λίγες μέρες περισσότερα), και ρίχνοντας μία ματιά τριγύρω, έπεσα πάνω σε αυτό το τραγούδι, γραμμένο ειδικά για τύπους που θυμούνται ότι γεράσανε...

Τι ζημιά είναι αυτή;

http://www.youtube.com/watch?v=YxdrHbp6FzA

Τι λέτε και εσείς; Είναι καλύτεροι από τους Coldplay;

Μονο 400 Levels πιο πανω..λυπαμαι για τους φανς των coldplay..αλλα εχουν καταντησει ο χατζιγιαννης της αγγλιας...

STEFMAISTER είπε:
Μονο 400 Levels πιο πανω..λυπαμαι για τους φανς των coldplay..αλλα εχουν καταντησει ο χατζιγιαννης της αγγλιας...

STEFMAISTER είπε:
++++ Αξιοπρόσεκτοι....και πολυυυυυυυ δυνατοί.....

όσο για τους άλλους, παντού υπάρχει και ένας Χ"Γιάννης.....

...or are we dancer?(!)

Kαι κατι αλλο, το ονομα τους βρε παιδια. Σκεπτεστε οτι σκεπτομαι? Στην ελλαδα ενα συγκροτημα με το ονομα 'Φονιαδες' να εκανε επιτυχια! Ουτε με σφαιρες!

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Kαι κατι αλλο, το ονομα τους βρε παιδια. Σκεπτεστε οτι σκεπτομαι? Στην ελλαδα ενα συγκροτημα με το ονομα 'Φονιαδες' να εκανε επιτυχια! Ουτε με σφαιρες!
Καλά.. άστο αυτό.. το 1981 ούτε στο εξωτερικό θα έκανε επιτυχία με αυτό το όνομα.

:)

Προσωπικα προτιμω τους..Κολπλέις ;D αλλα και οι Killers ειναι πολυ ωραια μπαντα.

Καλά.. άστο αυτό.. το 1981 ούτε στο εξωτερικό θα έκανε επιτυχία με αυτό το όνομα.
βλεπω οτι συμφωνουμε απολυτα σχετικα με την ημ/νια στην οποια εχουν σταματησει τα μουσικα πράγματα στην Ελλαδα! ;D

Δεν βλέπω τα επισυναπτόμενα του Eye αλλά παρακολουθώ τους Killers από την αρχή σχεδόν (Hot Fuss). Δεν το κρύβω ότι κάπου με ιντρίγκαρε αρχικά το "Somebody told me". Ωραίο κομμάτι και ακολουθως Jenny & Brightside και πάει λέγοντας. Αντίθετα με τη σύζυγο, δεν ξετρελλάθηκα αλλά επιφυλάχθηκα καθότι δεν με χάλαγαν καθόλου.

Αυτό που με χαλάει λίγο είναι ότι έχω την εντύπωση ότι μάλλον παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους. Θα μου πεις κακό είναι αυτό; Οχι απαραίτητα αλλά εμένα με χαλάει. Τώρα για τους στίχοι............

Πάντως τα σποραδικά κομμάτια του Day & Age που άκουσα μου φέρνουν κάπως 80's αλλά δεν το έχω ακούσε όλο. Ειδικά αυτό το Human βρε παιδιά, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου θυμίζει πολύ Midge Ure.

Θα επανέλθω...

Για να απαντήσω στον τίτλο...μάλλον μου είναι αδιάφοροι..

καλοί για να παίζουν στο ράδιο, καμμία θέση στην δισκοθήκη μου.

Και επειδή, τυχαία, τους είχα δεί πριν κανα 2 χρόνια στο Hude Park, εξίσου αδιάφοροι και στη σκηνή.

marathon είπε:

Και εγω συμφωνω με τον φιλο, απλα διαφωνω με το ράδιο που εχει γκανιαξει να τους παιζει λες και δεν υπαρχει τπτ αλλο.

marathon είπε:
Ο τίτλος πάντως, αναφερόταν στη διαπίστωση ότι έχουν ένα τεράστιο κοινό, διάφορα βραβεία grammy, εκ/ρια επισκέψεις των βίντεο στο youtube κλπ. Φαίνεται ότι είναι τα αγαπημένα παιδιά του "συστήματος" αυτή τη περίοδο.

The famous "pantofla syndrome"? Χαχαχα...  Εκπλήσσομαι πάντως κάθε φορά που κάποιος μου το λέει αυτό (για οποιοδήποτε κομάτι μουσικής), διότι εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ ούτε για λίγα δευτερόλεπτα κάτι που να μη μου αρέσει όταν οδηγώ.

Και επειδή, τυχαία, τους είχα δεί πριν κανα 2 χρόνια στο Hude Park, εξίσου αδιάφοροι και στη σκηνή.
Περιέργο, διότι δείχνουν ικανότατοι μουσικοί.

Wow! είπε:
Περιέργο, διότι δείχνουν ικανότατοι μουσικοί.
Μετά βγήκε ο Peter Gabriel ;D ;D ;D

Wow! είπε:
εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ ούτε για λίγα δευτερόλεπτα κάτι που να μη μου αρέσει όταν οδηγώ.
++

Εγώ τείνω να συνοδεύω την αλλαγή του σταθμού με άναρθρες κραυγές όταν παίζουν τραγούδια των προαναφερθέντων.

Wow! είπε:
The famous "pantofla syndrome"? Χαχαχα...  Εκπλήσσομαι πάντως κάθε φορά που κάποιος μου το λέει αυτό (για οποιοδήποτε κομάτι μουσικής), διότι εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ ούτε για λίγα δευτερόλεπτα κάτι που να μη μου αρέσει όταν οδηγώ.
Δεν το είπα για μένα...οδηγώ (κυρίως) μηχανή

marathon είπε:
Μετά βγήκε ο Peter Gabriel ;D ;D ;D
Χμμμ.. αυτό κάνει την κουβέντα ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, διότι ο Gabriel επιλέγει προσωπικά αυτούς που εμφανίζονται πριν από αυτόν. Μήπως τελικά είναι καλοί;

Οταν ακουσα το Human,

ειπα να ακομα μια κοπια των απαισιων Pet shop boys...

Πως λεγονται ειπες??..Κillers??..

Με τι σκοτωνουν?? Με φτερο??... ;D ;D ;D

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μπερδεύεις τον ήχο των Killers με τον ήχο των Pet Shop Boys.

yann είπε:
Με τι σκοτωνουν?? Με φτερο??... ;D ;D ;D
με φτερό κυρίως..

για πιο δύσκολες καταστάσεις βγάζουν τα μαξιλάρια.. ;D ;D ;D

Wow! είπε:
Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μπερδεύεις τον ήχο των Killers με τον ήχο των Pet Shop Boys.
Που ειναι....?

Wow! είπε:
Χμμμ.. αυτό κάνει την κουβέντα ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, διότι ο Gabriel επιλέγει προσωπικά αυτούς που εμφανίζονται πριν από αυτόν.
Πριν κανα 2-3 χρόνια ίσως δεν ήταν και τόσο φίρμες.

Ήταν μια συναυλία, με πολλά συγκροτήματα, που ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και ο (τελευταίος-Gabriel) βγήκε στις 9.30. Εάν κρίνουμε από τη σειρά εμφάνισης, δεν ήταν ακριβώς πριν τον Gabriel (πριν τον Peter βγήκαν κάτι Αυστραλοί που δεν θυμάμαι πως λέγονται)...

Μήπως τελικά είναι καλοί;
Μπορεί...ίσως όντως είναι οι επόμενοι Κολπλευ...εμένα δεν μου αρέσουν και δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα, όπως και οι Κολπλέυ (ως "μουσικό" εννοώ) εκτός από ανέμελη οδήγηση (Ξέρεις τι είναι να σε πρήζει η γυναίκα σου επειδή έβαλες Metheny ή Hankock...?)

Το ότι δεν μου αρέσουν δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί.

Τώρα που το θυμάμαι, έπαιξαν και μια διασκευή του "Video killed the radio stars"...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back