ΟΚ - Θα είμαι εγώ εδώ

vangelisorfas

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Αυτό είναι το νέο μας τραγούδι και το videoclip του!

Εντυπώσεις;

Και από μένα ΟΚ! Δεν είναι το στυλ μου, ούτε εμένα, αλλά δε μπορώ να μη ξεχωρίσω την καλή δουλειά που έχει γίνει σε όλα τα επίπεδα! Άσε το γεγονός ότι ΑΚΟΜΗ προωθούντε μπάντες/άτομα/μουσικοί! Όποτε + άπειρο!

Πολύ ωραίο Βαγγέλη :)

Με τι συνθς εγραψες ;D (ο καθενας με τον πόνο του)

vangelisorfas είπε:
Εντυπώσεις;
Περίεργο σαγόνι έχει η τραγουδίστρια.

Αν και δεν ακούω το συγκεκριμένο είδος μουσικής, το κομμάτι σας ήταν πολύ ωραίο!!!  :)

Παιδιά θενξ για τα σχόλια!

neeq είπε:
Με τι συνθς εγραψες ;D (ο καθενας με τον πόνο του)
Με τα εικονιζόμενα Virus Indigo και Microkorg αλλά και με το ντροπαλό Nord Lead!  :)

Ρίξτε κι εσείς ένα ιμπροβάιζινγκ σε 12μετρο (με λαμπάτο) για να μην ασχολούμαστε με τα σαγόνια σας ρε φιλαράκι... ΑΙΣΧΟΣ...!

;)

Καλο μου φανηκε. Αν και δεν ειναι ουτε το δικο μου αγαπημενο ειδος.

Ομως.

Η Jackson με τον Park ενισχυτη και το δερματινο που ακριβως κολλανε? Αφου το κομματι δεν εχει ηλεκτρικη. Πολυ δε περισσοτερο στυλιστικα δε ταιριαζει μια τετοια κιθαρα.

solega είπε:
Αφου το κομματι δεν εχει ηλεκτρικη.
Σε κουφανε ο Πέτρος φαίνεται ;D

neeq είπε:
Σε κουφανε ο Πέτρος φαίνεται ;D
Ρε θα με τρελανεις? Που ακουσες κιθαρα και δει τετοιου στυλ ? Να πω πως εχει καφριλες μεσα να δεχθω τη Jackson και το πετσινο. Σε ενα σημειο παιζει μονο και αυτο καμια σχεση με αυτο που βλεπουμε. Μου φαινεται Νικολακη αλλος χανει την ακοη του  :P

Και όμως, παίζει κιθάρα στο κομμάτι! Clean ήχος, κομμένος και ραμμένος για να αλληλεπιδρά με το arpeggiator. Παραμόρφωση έχει μόνο στη γέφυρα όπου και ακούγεται ξεκάθαρα! Πάντως γενικότερα με αυτή την κιθάρα γράφουμε, με αυτή παίζουμε και στα live! Πολύ βρώμα δε λες ότι έχουμε πάντως! Anyway! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα