φιλε kaisos
ειλικρινα δεν θελω σε καμια περιπτωση να ερθω σε κοντρα και σε ρηξη μαζι σου , και με κανεναν φιλο που αντιπαθει το εν λογω γκρουπ . ολες οι γνωμες σεβαστες περα για περα .επισης θα ηθελα να ξεκαθαρισω εξαρχης οτι δεν ειμαι fan των πυξ λαξ και αυτου του ειδους μουσικης .
ισχυριζεσαι καλε μου φιλε οτι αυτο που εκαναν οι πυξ λαξ - οτι κι αν ηταν αυτο , καλο ή κακο - μπορουν να το κανουν σημερα 2 - 3 ατομα που παιζουν μαζι κανα μηνα .
η ερωτηση μου ειναι η εξης : γιατι δεν εχουμε σημερα 100.000 συγκροτηματα ανταξια των πυξ λαξ στην ελλαδα ???? :?:
υποθετω οτι βρισκεις την δισκογραφια τους "ευκολη" , μη αξιολογη και τιποτε το μουσικα ιδιαιτερο και ξεχωριστο . καμια αντιρρηση .
παρουσιασε μου αν θες αλλες δισκογραφιες και αλλα συγκροτηματα.
γιατι φιλε θαρρω πως αυτο που μας αναφερεις ειναι τουλαχιστον
υπερβολη .
και αυτοι μουσικοι ειναι , κι αυτοι γουσταρουν την κονομα , ( και ηδη κονομησανε αρκετα ) , αλλα παιδια ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα .
αν πιστευεις εσυ , ή οποιοδηποτε αλλο ελληνικο γκρουπακι οτι μπορει να κανει παρομοια ή και καλυτερα πραματα απο αυτους , εμπρος καντε τα , και ο ινδιανος θα ειναι ο πρωτος που θα αγορασει τους δισκους σας μετα χαρας .
ας μην γινομαστε ευκολοι κριτες - θαφτες .
φιλικα και μουσικα