Οι Napalm Death το φθινόπωρο (30/9 και 1/10) Ελλάδα!!

• Thread starter Thread starter sots
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K

sots

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Για 2 συναυλίες θα επισκευτούν τη χώρα μας οι Napalm Death το φθινόπωρο!!

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου Θεσσαλονίκη στο Block 33

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου Αθήνα στο Αν Club

Σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσει η προπώληση (25 Ευρω) και αναμένεται χαμός καθώς πάνε σχεδόν 3 χρόνια από την τελευταία εμφάνισή τους επι ελληνικού εδάφους..

Για 2 συναυλίες θα επισκευτούν τη χώρα μας οι Napalm Death το φθινόπωρο!!

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου Θεσσαλονίκη στο Block 33

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου Αθήνα στο Αν Club

Σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσει η προπώληση (25 Ευρω) και αναμένεται χαμός καθώς πάνε σχεδόν 3 χρόνια από την τελευταία εμφάνισή τους επι ελληνικού εδάφους..

Τώρα πείτε μου πραγματικά. Αν, χωρίς να τον ξέρετε, δείτε τον τραγουδιστή στο δρόμο, πάει το μυαλό σας;

ταξιτζης..μερσεντε ταξι...γυαλλι wayfarer και λαχουρι κοντομανικο πουκαμισο...σανδαλακι..Και η τριχα ανεμιζει στη γαμπα !

Jazzjoker είπε:
Τώρα πείτε μου πραγματικά. Αν, χωρίς να τον ξέρετε, δείτε τον τραγουδιστή στο δρόμο, πάει το μυαλό σας;
που να παει το μυαλο μας αγαπητε ??? οτι αυτος ο τυπος ειναι τραγουδιστης σε μεταλ μπαντα ???

Αν δω τον Barney στον δρόμο; Φυσικά ότι είναι ο τραγουδιάρης των Napalm Death. Γιατί ο Bono δηλαδή καλύτερος είναι; Πιο πολύ με Ιταλό παγωτατζή μοιάζει παρά με pop idol.

inertiacreep είπε:
Γιατί, επειδή έκοψε τη μαλλούρα;  ;D Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά...
για τον τραγουδιστη δεν λες ??? τον θυμασαι παλια με τα μακρυα και βαμμενα ξανθα μαλλια

Costas-Grinder είπε:
Αν δω τον Barney στον δρόμο; Φυσικά ότι είναι ο τραγουδιάρης των Napalm Death. Γιατί ο Bono δηλαδή καλύτερος είναι; Πιο πολύ με Ιταλό παγωτατζή μοιάζει παρά με pop idol.
βρες και φωτο!!! μου αρεσε το Ιταλος Παγωτατζης ! ;D

εδω παντως ειναι σαν τον τραγουγιστη των the muse η ειναι ιδεα μου ?

4055128850_6bb3959c5a.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back