Οι Ιάπωνες έτσι κάνουν πάντα?(Βίντεο)

εεε! Δεν έχω δει πιο ΑΧΡΗΣΤΗ γκόμενα! Τι ποτά ρίχνει, τι τον αφρό στα μάτια του ανθρώπου, τι στο καλό;... μέχρι και η λάμψη είναι καλύτερη!  ;D

οχι ρε στη μαπα της τα χυσε μόνη της κ ο αλλος τρελαθηκε κ τα καψε κ τα δικά του για να μοιράζονται την μιζέρια.

Σου λέω σενάρια που ξεπερνούν κάθε κουκουέ κ ουτοπισμό ναούμ και τα λοιπά.

Μάλλον δεν καταλαβες δεν έκαψε και αυτός τα μάτια του απλά της τα έδωσε σαν δωρεά οργάνων από τις τύψεις που ένιωθε......γιαπωνέζος με BMW μπλιαχ χάλια σενάριο..... :P

Ναι έτσι κάνουν πάντα, δεν έχεις προσέξει ότι οι Ιάπωνες είναι διάσημοι που κυκλοφορούν με τις φωτογραφικές παντού; Το 50% των Ιαπώνων είναι τυφλοί και έχουν αναπηρική σύνταξη (φτάνουν σχεδόν τα ελληνικά ποσοστά δηλ.). Μην κοιτάς τα αυτοκίνητα που σχεδιάζουν, αυτά τα βγάζει ενας υπολογιστής.

θέλω τυφλή γιαπωνέζα τότε.

Χαλάλι το φαϊ κ το σφουγγάρισμα αμα εχω τυφλή σχεδιάστρια αυτοκινήτων.Λάχειο η φάση σε λέω τσερεμόνη.

Άσχετο αυτοκίνητο πήρες τελικά ή δεν υπάρχει τριγκάμαξο εν τέλει? ;D

Παιδες οι Ιαπωνες ειναι ειδικη ρατσα, ή τους λατρευεις ή σου ειναι αδιαφοροι.   Εγω παντως τους λατρευω ;D !

Και ναι, δωστε στον κοσμο γιαπωνεζουλες!

φτου μου!  Εμ ειδα το βιντεο χωρις φωνη και ετσι δεν το καταλαβα...

Αλλα και παλι, δωστε στο λαο γιαπωνια  ;D

τζαπώνια λεγονται ρε αστοιχείωτε.

Κινεζούλες οι kiss κ η ηθοποια ειναι πολύ γιαμ-γιαμ φρουτοσαλάτες.

Ας μιλησει και ο ειδικος. :)

Λοιπον οι  ΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣσαπουνοπερες ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δημοφιλεις στην Ιαπωνια και ανηκουν στην κατηγορια "romancikune"  ;D(προφερεται ρομαντσικουνε) ,οι Γιαπωνεζικες σειρες δεν ειναι τοσο δακρυβρεχτες αλλα εχουν συνηθως περισσοτερη πλακα & "γλυκες" ;D ;D

το κλιπ αυτο μπορω να πω οτι συνοψιζει ολες τις κορεατικες σαπουνοπερες που εχω δει σε 8 λεπτα! ;D ;D

οι Ιαπωνες εχουν τοση σχεση με τους Κορεατες οσο το μαρουλι με το μπιφτεκι... ;D ;D και οχι ΔΕΝ κανουν ετσι παντα.

Superfunk είπε:
οι Ιαπωνες εχουν τοση σχεση με τους Κορεατες οσο το μαρουλι με το μπιφτεκι... ;D ;D
+1, συμπληρώνοντας όμως ότι δένουν αρμονικά λόγω αυτού όπως σε ένα χάμπουργκερ όπου έχεις τη βάση με το μπιφτέκι (βλ. Trigun, Battle Royale, Takeshi Kitano, κτλ) και από πάνω μαζί με τη ντοματούλα βάζεις και το μαρουλάκι σου (βλ. oldboy) για ολοκληρωμένη γαστρονομική απόλαυση.

Πάντως μου θύμισε απίστευτα τα κλασσικά βιντεάκια του Final Fantasy.

χαχα εμενα στο δικο μου συμπαν οι γιαπωνες ειναι above all, οποτε δεν εχει αντικειμενικες αποψεις απο μενα  ;D ;D ;D

Μα είναι φως - φανάρι ότι δεν είναι... γιαπωνέζικο! Είδατε πουθενά έστω κι ένα neon light;  Τίποτα πολύχρωμο, κιτς; ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back