O Rudess παίζει κιθάρα!

panagiotis

Μέλος
Πόντοι
36
Στο πρώτο μέρος του βίντεο δείτε τον Iορδάνη να παίζει με την κιθάρα του Petrucci..... 8) 8) :D :D :D :D

Που και πού του ξέφευγαν κάτι Petrucciανιές. Μηπως τελικά φταίει η κιθάρα και όχι αυτός ου την παίζει??? :D :D :D :D :D

Αυτος ο Ιορδάνης απο πού είναι? Εννοώ παίζει σε κανένα συγκρότημα? Πρώτη μούρη στο καβούρι είναι. ¨εχω δεί απειρες παρουσιάσεις synth να παίζει αυτός.

Αυτος ο Ιορδάνης απο πού είναι? Εννοώ παίζει σε κανένα συγκρότημα? Πρώτη μούρη στο καβούρι είναι. ¨εχω δεί απειρες παρουσιάσεις synth να παίζει αυτός.
Ε, το παιδί μωρέ... τώρα ξεκινάει και τον πήρανε οι Dream Theater να παίζει καμιά πλάτη για να κάνει μπούγιο! 8)

Σοβαρά τώρα, αν θυμάμαι σωστά είσαι πληκτράς. Τότε ποιούς σύγχρονους πληκτράδες ξέρεις αν δεν ξέρεις τον Rudess; Εκτός κι αν δεν σε απασχολούν οι σύχρονοι μετρ του είδους και έχεις μείνει στον Richter (ο οποιός είναι πιανίστας αλλά τέσπα)...

Πάντως, μπορεί ο Ιορδάνης να θερίζει στα πλήκτρα αλλά στην κιθάρα... θέλει πολλή δουλειά ακόμα! :?

Μήπως να έπαιρνε κανέναν πραγματικό multi-instrumentalist (π.χ. Mike Keneally) για μαθήματα μπας και μάθει να το δουλεύει το όργανο;

Όπως είπα τον ξέρω πολυ καιρό. Απλα δεν ήξερα ότι έπαιζε με τον petrucci. Θεός είναι ο τύπος. Αν και τελευταία γουστάρω υπερβολικά αυτόν. Δηλαδή αμα δεν τον δω μμια φορά τη μέρα, δεν παει καλα.

Είναι τελείως τρελός. Μάλλον έχει παρει χάπια.

ΧΑ! Αν βάλει κιθάρα στο synth του θερίζει όλους τους κιθαρίστες της γης! :D :D

Όπως είπα τον ξέρω πολυ καιρό. Απλα δεν ήξερα ότι έπαιζε με τον petrucci. Θεός είναι ο τύπος. Αν και τελευταία γουστάρω υπερβολικά αυτόν. Δηλαδή αμα δεν τον δω μμια φορά τη μέρα' date=' δεν παει καλα.

Σωστά, αλλα έχει και άλλου είδους βίντεο στο youtube που απλώς κάνει επίδειξη κάποια κομμάτια. Μου είναι άχρηστη η πληροφορία το ότι έπαιζε στους Dream Theater. Θα άλλαζε κάτι αν έπαιζε στους Symphony X για παράδειγμα?

Δεν λέω ότι δεν έπρεπε να το ξέρω, απλα δεν μου χρειάστηκε ποτε να το μάθω και δεν αναρωτήθηκα ποτέ μου.

Θα μου κάνεις 1 χάρη Alchemist; Θα δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τον Bert Smorenburg έτσι;

lambrosgg, κόψτο λίγο....

Δεν λέω ότι δεν έπρεπε να το ξέρω' date=' απλα δεν μου χρειάστηκε ποτε να το μάθω και δεν αναρωτήθηκα ποτέ μου.[/quote']ΟΚ, απλά το βλέπουμε διαφορετικά. It's cool... 8)

Boukaw, μακάρι να είχα πολλά να πω για τον Bert. Δυστυχώς ξέρω μόνο ότι είναι Ολλανδός, συνθέτης, παραγωγός, ενορχηστρωτής και ιδιοκτήτης studio. Έβγαλε κάποια προσωπική δουλειά (μάλλον ηλεκτρονικής μουσικής) κάπου το 1997 και είναι στην ομάδα που αναπτύσσει και τεστάρει τα νέα synths της Yamaha. Επίσης, είναι ο κύριος παρουσιαστής των synths σε εκθέσεις, βιντεάκια, workshops και λοιπά. Το επίσημο site του είναι εδώ. That's all I know... :?

Τελικά δεν είναι καθολου κακο πληκτρακι το MM6....Ακούσατε το σημείο με τις κιθάρες??? Μου φανηκαν αρκετα ρεαλιστικές....((μπορει και να απαταμε βεβαια...:lol:))...Entry level παντα....

Nem000 Είναι ΘΕΙΚΟ!

Πήγα στου Νάκα και το είδα και έχω καεί. Είναι όντως τόσο καλό. Και ενώ σοτ video φαινόταν πολύ πλαστικούρα στην πραγματικότητα δεν είναι. Είναι πολυ στιβαρό αν και ελαφρύ. Λέω να πάρω το πρώτο μου synth τώρα και είμα ανάμεσα στο mm6 και σε μεταχειρισμένο korg x50 και δεν μπορώ να λύσω το δίλλημα μου.

Το MM6 ουσιαστικά δεν είναι synth ρε παιδιά, είναι ένα αρμόνιο με τη μηχανή του Motif για ήχους. Όμως το editing των παραμέτρων και των ήχων είναι υποτυπώδες (έως και ανύπαρκτο). Για όποιον δεν τον ενδιαφέρει το editing είναι πολύ καλό, συμφωνώ. Αλλά έχει χτυπητές αδυναμίες το ρημάδι...

Υ.Γ. Το σκίσαμε κι αυτό το θέμα...

Δεν φταίω εγώ! Ο Nem000 το άρχισε.

Είναι όντως σε στύλ arranger. Μπορεί να διαβάζει και ρυθμούς psr απο το stick. Δηλαδή για ντιριντάχτα σε μαγαζί ειναι ότι πρέπει.

Σωστά' date=' αλλα έχει και άλλου είδους βίντεο στο youtube που απλώς κάνει επίδειξη κάποια κομμάτια. Μου είναι άχρηστη η πληροφορία το ότι έπαιζε στους Dream Theater. Θα άλλαζε κάτι αν έπαιζε στους Symphony X για παράδειγμα?
Δεν λέω ότι δεν έπρεπε να το ξέρω, απλα δεν μου χρειάστηκε ποτε να το μάθω και δεν αναρωτήθηκα ποτέ μου.[/quote']

Και πώς είναι θεός για σένα; τον έκοψες από τις παρουσιάσεις των συνθ; :roll:

Λοιπόν αν γίνεται ας μην πετσοκόβουμε οποιοδήποτε θρεντ......

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back