Ο πιο γρήγορος δίσκος

Ωραίο βιντεάκι, διασκεδαστικό, αν και τον συγκεκριμένο "μουσικό" δεν μπορώ να τον ακούω και ούτε να τον βλέπω, γι' αυτό και στις σκηνές του έκανα forward..... Σου αρέσει ο White,  Samy? :P ;D

cigaret13 είπε:
Ωραίο βιντεάκι, διασκεδαστικό, αν και τον συγκεκριμένο "μουσικό" δεν μπορώ να τον ακούω και ούτε να τον βλέπω, γι' αυτό και στις σκηνές του έκανα forward..... Σου αρέσει ο White,  Samy? :P ;D
Όχι δε τρελαίνομαι

Θεϊκο βιντεο απο εναν θεϊκο και υπερταλαντουχο Μουσικο (το Μ με ΥΠΕΡκεφαλαια κυριε cigaret13  ;D)

Superfunk είπε:
Θεϊκο βιντεο απο εναν θεϊκο και υπερταλαντουχο Μουσικο (το Μ με ΥΠΕΡκεφαλαια κυριε cigaret13  ;D) 
Τσιγαράκια μαζί σου είμαι.

Μπάζο (το Μ με ΥΠΕΡκεφαλαια) , αποκύημα της διαφήμισης είναι.

Άσε τον σουερφακ να (ξαναματα)λεει ότι θέλει.  ;D

Superfunk είπε:
Ε ναι... Και εγω αυτο πιστευω,, απλα το χει.... Πολυ must ταινια/documentary ειναι και το it might get loud μαζι με Edge και J.Page....

Ο πιο γρήγορος δίσκος επειδή ακούς τη μουσική και την έχεις ξεχάσει ήδη;

atreu73 είπε:
Είπε κι ο sf κάτι σωστό και πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο.
Μπαμπογεροι παιδι μου..τι περιμενεις...μη δουνε ΟΜΟΡΦΟ,ΣΤΥΛΑΤΟ και ΝΕΟ μπλουζιστα...θα πεσουν να τον φανε...εδω αμφισβητουν ΕΜΕΝΑ που ειμαι η επιτομη της ομορφαδας,του στυλ και της νεοτητος... ;D

Εντελως υπερτιμημένο τον βρίσκω τον τύπο, και ανούσιο το βίντεο, τι στο καλό απέδειξε/πέτυχε;

Superfunk είπε:
Μπαμπογεροι παιδι μου..τι περιμενεις...μη δουνε ΟΜΟΡΦΟ,ΣΤΥΛΑΤΟ και ΝΕΟ μπλουζιστα...θα πεσουν να τον φανε...εδω αμφισβητουν ΕΜΕΝΑ που ειμαι η επιτομη της ομορφαδας,του στυλ και της νεοτητος... ;D
και του βλουζ, αυτό μη το ξεχνάμε ε?  ;D ;D ;D
Άσε τους σουβλατζίδες να καπνίζουν και πιάσε τα βλουζζζζζζζ λαίμαι φίλως  ;D

Superfunk είπε:
Ασε το φανκ και πιασε τα μπλουζ  ;D (κρυφάκουγες μικρός, το ξέρω)

Superfunk από 'σένα περίμενα να σου αρέσει ο White (λόγω "περίεργων" γούστων μουσικής ;D ;D ;D) αλλά από τον Mr Atreu, πέφτω απ' τα σύννεφα..... ::)

cigaret13 είπε:
...λόγω "περίεργων" γούστων μουσικής ;D ;D ;D
Εντάξει, δεν τον λες και "περίεργο" ή ψαγμενιά τον Whte.

mustafank είπε:
Εντάξει, δεν τον λες και "περίεργο" ή ψαγμενιά τον Whte.
  Συμφωνώ, πάντως ψάξε-ψάξε ίσως κάποτε το βρεί, γιατί τώρα μάλλον είναι χαμένος στο(ην) ψάξιμο (μετάφραση) :P

Το πρώτο που παίξανε είναι μπόμπα  :) ασε που μου θυμησε λιγο και Beastie Boys στο Ill Communication και στο Sabotage  :) :D ;) ;) ;) ;) ;)

σκέφτομαι να το παραγγείλω ;)

THEOD είπε:
Το πρώτο που παίξανε είναι μπόμπα (το bassline γκρουβαρει του θανατα  :) ασε που μου θύμισε λιγο και Beastie Boys στο Ill Communication και στο Sabotage  :) :D ;) ;) ;) ;) ;)

σκέφτομαι να το παραγγείλω ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back