- Πόντοι
- 36
Πλάκα είχε ;D
Όχι δε τρελαίνομαιcigaret13 είπε:Ωραίο βιντεάκι, διασκεδαστικό, αν και τον συγκεκριμένο "μουσικό" δεν μπορώ να τον ακούω και ούτε να τον βλέπω, γι' αυτό και στις σκηνές του έκανα forward..... Σου αρέσει ο White, Samy? ;D
Τσιγαράκια μαζί σου είμαι.Superfunk είπε:Θεϊκο βιντεο απο εναν θεϊκο και υπερταλαντουχο Μουσικο (το Μ με ΥΠΕΡκεφαλαια κυριε cigaret13 ;D)
Ε ναι... Και εγω αυτο πιστευω,, απλα το χει.... Πολυ must ταινια/documentary ειναι και το it might get loud μαζι με Edge και J.Page....Superfunk είπε:Θεϊκο βιντεο απο εναν θεϊκο και υπερταλαντουχο Μουσικο (το Μ με ΥΠΕΡκεφαλαια κυριε cigaret13 ;D)
Μπαμπογεροι παιδι μου..τι περιμενεις...μη δουνε ΟΜΟΡΦΟ,ΣΤΥΛΑΤΟ και ΝΕΟ μπλουζιστα...θα πεσουν να τον φανε...εδω αμφισβητουν ΕΜΕΝΑ που ειμαι η επιτομη της ομορφαδας,του στυλ και της νεοτητος... ;Datreu73 είπε:Είπε κι ο sf κάτι σωστό και πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο.
και του βλουζ, αυτό μη το ξεχνάμε ε? ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Μπαμπογεροι παιδι μου..τι περιμενεις...μη δουνε ΟΜΟΡΦΟ,ΣΤΥΛΑΤΟ και ΝΕΟ μπλουζιστα...θα πεσουν να τον φανε...εδω αμφισβητουν ΕΜΕΝΑ που ειμαι η επιτομη της ομορφαδας,του στυλ και της νεοτητος... ;D
Ασε το φανκ και πιασε τα μπλουζ ;D (κρυφάκουγες μικρός, το ξέρω)Superfunk είπε:Μπαμπογεροι παιδι μου..τι περιμενεις...μη δουνε ΟΜΟΡΦΟ,ΣΤΥΛΑΤΟ και ΝΕΟ μπλουζιστα...θα πεσουν να τον φανε...εδω αμφισβητουν ΕΜΕΝΑ που ειμαι η επιτομη της ομορφαδας,του στυλ και της νεοτητος... ;D
Εντάξει, δεν τον λες και "περίεργο" ή ψαγμενιά τον Whte.cigaret13 είπε:...λόγω "περίεργων" γούστων μουσικής ;D ;D ;D
Συμφωνώ, πάντως ψάξε-ψάξε ίσως κάποτε το βρεί, γιατί τώρα μάλλον είναι χαμένος στο(ην) ψάξιμο (μετάφραση)mustafank είπε:Εντάξει, δεν τον λες και "περίεργο" ή ψαγμενιά τον Whte.
THEOD είπε:Το πρώτο που παίξανε είναι μπόμπα (το bassline γκρουβαρει του θανατα ασε που μου θύμισε λιγο και Beastie Boys στο Ill Communication και στο Sabotage
σκέφτομαι να το παραγγείλω