Ό Neil με τους Crazy Horse ετοιμάζουν νέο άλμπουμ...

cigaret13

Καπνιστής
Πόντοι
1,018
Τον αγαπώ τον εκτιμώ, είμαι fun του 40 χρόνια, αλλά ώρες ώρες είναι πολύ assholle..... 

[SIZE=12pt]Με ποιο απ όλα ?  [/SIZE]

[SIZE=12pt]Εγω[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt]βλέπω[/SIZE][SIZE=12pt] ([/SIZE][SIZE=12pt]ακούω[/SIZE][SIZE=12pt])  [/SIZE][SIZE=12pt]μια[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt]το[/SIZE][SIZE=12pt] milky way,  [/SIZE][SIZE=12pt]μια[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt]το[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE]old man [SIZE=12pt]και[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt]μια[/SIZE][SIZE=12pt]  [/SIZE][SIZE=12pt]το[/SIZE][SIZE=12pt]  [/SIZE]I don’t want to talk about it ([SIZE=12pt]κομματάρα!!!)[/SIZE]

[SIZE=12pt]Ολη[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt]μέρα[/SIZE][SIZE=12pt]  [/SIZE]neil young & crazy horse ... γουστάρω... ?

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω τιποτα..

Εγω βλεπω ενα βιντεο με τον Χεφνερ να ...τρεμολιαζει την ES335 του Blackmore....και μετα ενα announcement για το νεο αλμπουμ του NY....που λεει οτι ο ΝΥ αλλαξε κιθαριστα...

Χάνω κατι γιατρε μου? ? 

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω τιποτα..

Εγω βλεπω ενα βιντεο με τον Χεφνερ να ...τρεμολιαζει την ES335 του Blackmore....και μετα ενα announcement για το νεο αλμπουμ του NY....που λεει οτι ο ΝΥ αλλαξε κιθαριστα...

Χάνω κατι γιατρε μου? ? 
Κάτι πρέπει να γίνετε με το youtube....ΜΑΣ ΧΑΚΑΡΑΝ!!!! 

Το ξανανεβάζω, μπας και....

Πάλι Deep Purple γΛεπω...
Τι μου θύμισες τώρα......? ?  Παλιές καλές εποχές του Νόιζ....

Έ γαμώτο δεν ξέρω τι γίνεται. Τα παρατάω, ας σβήσει το ποστ κάποιος μοδερέιτορ....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα παρατάω, ας σβήσει το ποστ κάποιος μοδερέιτορ....

Οχι ρε συ μου το χαλας τωρα...

?

Τι μου θύμισες τώρα......? ?  Παλιές καλές εποχές του Νόιζ....

Κατσε να βοηθήσω:

Oι DP είναι για τον ΦΟΥΤΣΟ και οι Ζέπελιν καλυτεροτεροι 

Καλά ασε που οσοι ακουνε ακομα και τους δυο ειναι για ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.

Τι μου θύμισες τώρα......? ?

Έ γαμώτο δεν ξέρω τι γίνεται. Τα παρατάω, ας σβήσει το ποστ κάποιος μοδερέιτορ....
Όταν το ανοίγεις το link σε πετά σε playlist του youtube  με τα τραγούδια που λέει o lgbesios και μετά μπαίνουν αυτά που ακούω εγώ, και ο καθένας αντίστοιχα, σήμερα σαν μίξη π.χ. Frusciante

Εσύ μάλλον αυτό θες να μας παραθέσεις ε;

Οχι ρε συ μου το χαλας τωρα...

?
Εντάξει μωρέ, σιγά το ποστ..... Ένας Neil που τα χώνει χοντρά στον ηχολήπτη του...τέτοιοι που είναι και λίγα του λέει!   

Oι DP είναι για τον ΦΟΥΤΣΟ και οι Ζέπελιν καλυτεροτεροι 

Καλά ασε που οσοι ακουνε ακομα και τους δυο ειναι για ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.
 U2, Oasis, Johnny Marrs & dry bread...?

1 λεπτό πριν, kardc είπε

Όταν το ανοίγεις το link σε πετά σε playlist του youtube  με τα τραγούδια που λέει o lgbesios και μετά μπαίνουν αυτά που ακούω εγώ, και ο καθένας αντίστοιχα, σήμερα σαν μίξη π.χ. Frusciante

Εσύ μάλλον αυτό θες να μας παραθέσεις ε;

Kardc εάν ήσουν κάπου εδώ κοντά μου, θα σε ασπαζόμουν και στα δυο σου μάγουλα....?

Kardc εάν ήσουν κάπου εδώ κοντά μου, θα σε ασπαζόμουν και στα δυο σου μάγουλα....?

Όλη την νύχτα διάβαζες noiz έτσι?

Γι' αυτά τα χακοsite με τις τσόντες μιλάω.

Σου βγήκαν τα μάτια στους ασπασμούς?

14 hours ago, cigaret13 said:

Τον αγαπώ τον εκτιμώ, είμαι fun του 40 χρόνια, αλλά ώρες ώρες είναι πολύ assholle..... 

ναι...

είναι πολύ-asshole-ος

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back