Κάτι πρέπει να γίνετε με το youtube....ΜΑΣ ΧΑΚΑΡΑΝ!!!!Εξακολουθω να μην καταλαβαινω τιποτα..
Εγω βλεπω ενα βιντεο με τον Χεφνερ να ...τρεμολιαζει την ES335 του Blackmore....και μετα ενα announcement για το νεο αλμπουμ του NY....που λεει οτι ο ΝΥ αλλαξε κιθαριστα...
Χάνω κατι γιατρε μου? ?
Τι μου θύμισες τώρα......? ? Παλιές καλές εποχές του Νόιζ....Πάλι Deep Purple γΛεπω...
Τα παρατάω, ας σβήσει το ποστ κάποιος μοδερέιτορ....
Τι μου θύμισες τώρα......? ? Παλιές καλές εποχές του Νόιζ....
Όταν το ανοίγεις το link σε πετά σε playlist του youtube με τα τραγούδια που λέει o lgbesios και μετά μπαίνουν αυτά που ακούω εγώ, και ο καθένας αντίστοιχα, σήμερα σαν μίξη π.χ. FruscianteΤι μου θύμισες τώρα......? ?
Έ γαμώτο δεν ξέρω τι γίνεται. Τα παρατάω, ας σβήσει το ποστ κάποιος μοδερέιτορ....
Εντάξει μωρέ, σιγά το ποστ..... Ένας Neil που τα χώνει χοντρά στον ηχολήπτη του...τέτοιοι που είναι και λίγα του λέει!Οχι ρε συ μου το χαλας τωρα...
?
U2, Oasis, Johnny Marrs & dry bread...?Oι DP είναι για τον ΦΟΥΤΣΟ και οι Ζέπελιν καλυτεροτεροι
Καλά ασε που οσοι ακουνε ακομα και τους δυο ειναι για ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.
1 λεπτό πριν, kardc είπε
Όταν το ανοίγεις το link σε πετά σε playlist του youtube με τα τραγούδια που λέει o lgbesios και μετά μπαίνουν αυτά που ακούω εγώ, και ο καθένας αντίστοιχα, σήμερα σαν μίξη π.χ. Frusciante
Εσύ μάλλον αυτό θες να μας παραθέσεις ε;
Kardc εάν ήσουν κάπου εδώ κοντά μου, θα σε ασπαζόμουν και στα δυο σου μάγουλα....?
Σου βγήκαν τα μάτια στους ασπασμούς?
14 hours ago, cigaret13 said:
Τον αγαπώ τον εκτιμώ, είμαι fun του 40 χρόνια, αλλά ώρες ώρες είναι πολύ assholle.....