Ο Κιθ πρωτος στον κοσμο

Πόντοι
98
Πρωτος κιθαριστας σε περιουσια στον κοσμο ερχεται ο Κιθ Ριτσαρντς των Στοουνς με $340 εκατ.

Μαλιστα η αθροιστικη περιουσια των Εντζ, Σαντανα και Σλας παλι δεν τον φτανει. Μονο με τον Εντζ να τον προσεγγιζει εχοντας και αυτος 9ψηφια περιουσια.

...Απ'την αλλη ο Ινγκβεϊ Ι. Μαλμστην παρα τον ατελειωτο καπνο στην φωτο δεν εχει και τοσο ατελειωτο ρευστο και σε συγκριση δεν ειναι παρα ενας τοπικος (Ιαπωνια;) rock god.

wp_ss_20161211_0001.png

wp_ss_20161211_0006.png

wp_ss_20161211_0007.png

wp_ss_20161211_0003.png

wp_ss_20161211_0002.png

Η Θεοδώρα και η Αλεξάνδρα είναι ακόμη αδέσμευτές απ' όσο ξέρω...  ;D

Τι να πω... ό,τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος είναι αριστούργημα.

theoalexrichards.jpg

dimsonic είπε:
Μα το ξέραμε ότι ήταν πρώτος. ..
  Εντάξει, έγραψε και 3-4 καλούτσικα τραγουδάκια... :angel: 
        Πάντως σαν κιθαρίστας, σε σύγκριση με άλλους της γενιάς του και όχι μόνο..., δεν... ::)

Edit: Μην μπει κανένας ;) και πει ότι: γι αυτά που έπαιζε, τα έπαιζε τέλεια....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάμε γερά  ;D

Ο Κιθ πάντως βελτιώθηκε με τα χρόνια. Όταν είναι καλός είναι πολύ καλός. ¨Οταν είναι κακός, είναι ακόμα καλύτερος.

Cant' You Hear Me Knocking?

Tamtam είπε:
Η Θεοδώρα και η Αλεξάνδρα είναι ακόμη αδέσμευτές απ' όσο ξέρω...  ;D

theoalexrichards.jpg
Έχεις το facebook αυτής με το καπέλο? :D

Αν και όπως τον είδα να καπνίζει σ' ένα βίντεο-συνέντευξη, δεν θα μείνει τίποτα για τα κορίτσια. :)

cigaret13 είπε:
...ίδια γούστα έχουμε.... :D ;D ;D ;D
Σου αρέσουν κι εσένα τα φασόλια? ;D ;D ;D ;D

Και άλλη μια φωτό απ' τα κορίτσια.

article-0-061988B8000005DC-894_468x740.jpg

Τώρα χωρίς πλάκα, νομίζω ότι είναι πρώτος στην λίστα κάποιων στοιχηματικών εταιρειών για .... "γειά".

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμένα πάλι μου αρέσει η μικρότερη (καλά μη φανταστείς, και η Θεοδώρα που σας αρέσει, το 1985 έχει γεννηθεί), η Αλεξάνδρα που είναι και DJ στο μεγάλο μήλο.

Δεν έχω mail, αλλά τη βρίσκεις εδώ https://twitter.com/alex_richards_?lang=en

Το μόνο που ξέρω για την μεγάλη, είναι ότι σαν γνήσια κόρη του μπαμπά της έχει κάνει μια φορά αποτοξίνωση.

340 εκατομμύρια ντολαρς είναι πάρα πολλά για κιθαρίστα και πάρα πολύ λίγα για πεθερό.

cigaret13 είπε:
  Εντάξει, έγραψε και 3-4 καλούτσικα τραγουδάκια... :angel: 

Πάντως σαν κιθαρίστας, σε σύγκριση με άλλους της γενιάς του και όχι μόνο..., δεν... ::)

.

Δεν ξέρω κανέναν της γενιάς του που να μπορεί να παίξει αυτό

LK είπε:
340 εκατομμύρια ντολαρς είναι πάρα πολλά για κιθαρίστα και πάρα πολύ λίγα για πεθερό.
Μάλιστα ... επιτέλους κατάλαβα γιατί δεν παντρεύεσαι. :D

fusiongtr είπε:
Μάλιστα ... επιτέλους κατάλαβα γιατί δεν παντρεύεσαι. :D
Φυσικά.

Οικονομικό είναι το θέμα….όπως όλα.

Με αυτόν (τον Κιθ) , έχεις και ένα έξτρα θέμα.

Μπορεί να σου πει το αμίμητο «κράτα ακόρντα να σολάρω»  ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Μην μασάς βρε.

Όταν λέει ακκόρντα εννοεί το πολύ τρία. Αν είναι και λιγότερα ακόμα καλύτερα, δεν θα μπερδεύεται.

Το θέμα που μπορεί να έχεις με τον Κηθ, είναι να σου κάνει συνέχεια τράκα τσιγάρα.

Μια περιουσία θα σου φάει. ;D ;D ;D

cigaret13 είπε:
Πάντως σαν κιθαρίστας, σε σύγκριση με άλλους της γενιάς του και όχι μόνο...,δεν... ::) Μην μπει κανένας ;) και πει ότι: γι αυτά που έπαιζε, τα έπαιζε τέλεια....
318

Δηλαδη ενας κιθαριστας για να θεωρειται "μεγαλος" πρεπει να παιζει φοβερα lead? Γιατι ο Κιθ στο rhythm κομματι...καλος μου φαινεται  :P Και εννοειται πως θα σου πω οτι αυτα που επαιζε, τα επαιζε τελεια  >:D Τελευταια φορα που κοιταξα, ο σκοπος ενος κιθαριστα (και ενος μουσικου γενικα) ειναι να παιζει σωστα αυτα που θελει να παιξει. Η τεχνικη, για μενα τουλαχιστον, ειναι απλα ενα εργαλειο, οχι ο κυριος λογος που ακουω μουσικη.

LK είπε:
Φυσικά.

Οικονομικό είναι το θέμα….όπως όλα.

Με αυτόν (τον Κιθ) , έχεις και ένα έξτρα θέμα.

ποιος κιθ ρε...εμενα ο πεθερος, μου εφτιαξε κ 2 μπριζες οταν επρεπε!

Είναι σχεδόν ακατόρθωτο να παίξει -μιμηθεί κάποιος  το στυλ του Κηθ σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό λεπτομέρειας

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back