ο ηχος μου

Εμενα παντως,οκ μου ακουγεται ο ηχος σου.

Λιγο παραπανω πριμα ισως,αλλα μαλλον φταιει ο τροπος ηχογραφησης(κινητο).Απο κει και περα,ΕΣΥ ξερεις πως θες να ακουγεσαι,ο ηχος ειναι κατι εντελως προσωπικο.

Btw,αυτη ειναι η κιθαρα για την οποια ρωτουσες?Εχει floyd rose?Ρωταω γιατι δεν φαινεται σκαμμενη. ???

οχι esp ειναι η καινουργια μου ο ηχος μου θελω να ειναι οπως ακριβως τον ακουω απο τα ακουστικα του ενισχυτη χωρις παρεμβολες πως το πετυχαινω αυτο

stolzer είπε:
οχι esp ειναι η καινουργια μου ο ηχος μου θελω να ειναι οπως ακριβως τον ακουω απο τα ακουστικα του ενισχυτη χωρις παρεμβολες πως το πετυχαινω αυτο
Edit.

Συγγνωμη,εαν καταλαβα καλα,ρωτας πως μπορεις να ακους απο το ηχειο του ενισχυτη σου,τον ιδιο ηχο που ακους απο τα ακουστικα,ναι?

Μα νομιζω πως πειραζοντας τις ρυθμισεις στα εφε σου και χρησιμοποιωντας το EQ του ενισχυτη σου.Οπως σου ειπα πιο πριν,κριτης ειναι τα αυτια σου.

Αληθεια,τι ενισχυτη εχεις?

Σορρυ για το edit,αρχιζω να ξεχναω τα ελληνικα μου μαλλον και αλλα διαβαζω και αλλα καταλαβαινω. ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
οχι λαθος καταλαβες. για παραδειγμα πες οτι παιζεις εσυ με ακουστικα και σου αρεσει αυτο που ακους μετα ομως το ηοχγραφεις μεσω κινητου η καποιας καμερας κλπ και ο ηχος εχει παραμορφωθει ελαχιστα πχ ακους ενα hiss στο μπακραουντ η γενικα μπορει να ειναι το οτιδηποτε ρωταω δηλαδη αν υπαρχει καποια συσκευη που να σου ηχογραφει αυτο που παιζεις οπως το ακους στα ακουστικα (και ενω παιζεις με αυτα) ετσι ωστε μετα να το μεταφερεις στο πισι και να μη χρειαζεται να κανεις αλλες διορθωσεις.

LANEY LX12 amp exo

Στείλε την εξοδο των ακουστικών στην καρτα ηχου κ μονιτορ κανεις απο τα ακουστικα στην καρτα ηχου. Αν ο ενισχυτής εχει line out χρησιμοποιησε αυτο, προσοχη στα levels.

stolzer είπε:
οχι λαθος καταλαβες. για παραδειγμα πες οτι παιζεις εσυ με ακουστικα και σου αρεσει αυτο που ακους μετα ομως το ηοχγραφεις μεσω κινητου η καποιας καμερας κλπ και ο ηχος εχει παραμορφωθει ελαχιστα πχ ακους ενα hiss στο μπακραουντ η γενικα μπορει να ειναι το οτιδηποτε ρωταω δηλαδη αν υπαρχει καποια συσκευη που να σου ηχογραφει αυτο που παιζεις οπως το ακους στα ακουστικα (και ενω παιζεις με αυτα) ετσι ωστε μετα να το μεταφερεις στο πισι και να μη χρειαζεται να κανεις αλλες διορθωσεις.

LANEY LX12 amp exo
Oops sorry,οπως προειπα μαλλον ξεχναω τα ελληνικα μου,τωρα αυτο που σου ειπε ο Auditory,νομιζω πως ειναι το καλυτερο.

Καλη επιτυχια  :)

Nestoras είπε:
Ν' αλλάξεις καρέκλα.
Με αυτές θα είναι οκ πιστεύω  ;D
FM-5101-300x375.png

front1.jpg

akis_pan είπε:
Oops sorry,οπως προειπα μαλλον ξεχναω τα ελληνικα μου,τωρα αυτο που σου ειπε ο Auditory,νομιζω πως ειναι το καλυτερο.

Καλη επιτυχια  :)
Ακη, και γω το ιδιο με σενα καταλαβα στην αρχη, μια χαρα ειναι τα ελληνικα σου, απλως ηταν ασαφες το θεμα :)

ΥΓ: Που βρισκεσαι; :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα