ο ga5h κάνει για metal?

jmone

Μέλος
Πόντοι
36
Γεια σας και χαρά σας

Ψάχνω να βρω στα ελάχιστα χρήματα που έχω έναν ήχο που να με ικανοποιεί (πράγμα δύσκολο)

είδα τα 2 bundles του thomann και αναροτήθηκα. Αν πάρω ένα απ αυτά που είναι στα 200€ και

βάλω και ένα καλό distortion θα καταφέρω να έχω έναν ήχο της προκοπής? θα βγει καφρίλα?

φανταστείτε ότι θέλω κάτι πολύ extreme. Έχω το v-amp pro που από καφρίλα μια χαρά τα πάει

αλλά από ένα σημείο και μετά έχω μπόλικο τζιτζίκι.

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ga5h_bundle.htm

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ga5h_bundle_2.htm

ε ναι είμαι αντι-vintage τύπος και το δείχνω  ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ να το συνεχίσω λίγο και να ρωτήσω:

Αν κάποιος πάρει αυτήν την κεφαλή με την 2*12 καμπίνα και της κοτσάρει πιο πριν κανά sansamp gt2 και roctron chameleon, χρησιμοποιώντας την ως πλατφόρμα για αυτά, θα βγει ήχος βαρύς, ή μπα;

γεια χαρα με απασχολει και μενα το ιδιο θεματακι μαλιστα σκεφτομαι να κανω το ιδιο απλα για να μην παιζω κονεκτ με το β αμπ που εχω για το σπιτι,αλλα και να μην τρελαινω τον κοσμο με το ρακ μου και τα 4χ12..ομως δεν νομιζω οτι θα βγει κατι τρομερα ικανοποιητικο...λογο του περιορισμενου ψηφιακου ντραιβ του β αμπ(τουλαχιστον στην περιπτωση που θες βαρυ ντραιβ)ισως για πιο σοφτ ηχο να δουλεψει ομορφα

Στην δικιά μου περίπτωση με το sansamp και το ροκτρον λες να κάνει την δουλειά του ως πλατφόρμα του;

εγώ πάντως θα βάλω μόνο πετάλι μπροστά τίποτα άλλο

distortion delay reverb

δεν νομιζω οτι θα καταφερει να αποδοσει heavy ηχο,χωρις να ακούγεται ζορισμενο...ειναι ελκυστικο bundle ομως..

και μια και με ενδιαφερουν και τα καθαρα για practice νομιζω θα το χτυπησω!!!φυσικα θα κανω τις δοκιμες μου

με το v-amp και το sansamp ps1 που εχω.

Κανένα νέο από εδώ? Το δοκίμασε κανείς?? Κάνει τελικά ή δεν κάνει??

Για βαρύ ήχο προτιμώ 2x12 παρά 1x12 όταν οι καμπίνες είναι του ίδιου κατασκευαστή και φιλοσοφίας!

Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο GA5 με κανένα βαρύ πετάλι, αν έχεις κανένα metal zone με καλό έλεγχο στα μεσαία και μπόλικο κάφρο μέσα του τότε θα πρέπει να είναι αξιόπιστη λύση.

Δεν ξέρω αν σας αρέσει αλλά βρήκα αυτό εδώ το κλιπάκι με τον ga5 να βγάζει αρκετά γκάζια.. βέβαια δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα του ήχου αλλά κάτι γίνεται..

Maow είπε:
Δεν ξέρω αν σας αρέσει αλλά βρήκα αυτό εδώ το κλιπάκι με τον ga5 να βγάζει αρκετά γκάζια.. βέβαια δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα του ήχου αλλά κάτι γίνεται..
Μάλλον ξέχασες το βιντεάκι.

μα τι ήχος είναι αυτός ούτε krankenstein να ήταν  ;D ;D ;D

αν υπήρχε και link καλά θα ήταν  ;D ;D ;D ;D

Jasemeister είπε:
Για βαρύ ήχο προτιμώ 2x12 παρά 1x12 όταν οι καμπίνες είναι του ίδιου κατασκευαστή και φιλοσοφίας!

Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο GA5 με κανένα βαρύ πετάλι, αν έχεις κανένα metal zone με καλό έλεγχο στα μεσαία και μπόλικο κάφρο μέσα του τότε θα πρέπει να είναι αξιόπιστη λύση.
το metalzone???αξιόπιστη λύση???  ::)

Γιατί ωρέ; Σε ανησυχεί το τζιτζίκι; Άφησες το ποστ σου στη μέση και δεν λες σε τι διαφωνείς.

Jasemeister είπε:
Γιατί ωρέ; Σε ανησυχεί το τζιτζίκι; Άφησες το ποστ σου στη μέση και δεν λες σε τι διαφωνείς.
ρε Jasemeister ειναι τζιτζικας δεν το αντεχω με τιποτα...εχω ενα και το εχω κανει τασακι,χαχαχα

Jasemeister είπε:
:D :D :D :D

σε τι ενισχυτή παίζεις;
εχω ενα sansamp με ενα  marshall 20/20 rack και ενα diezel herbert...λες να βαλω και το τασακι στη μεση???

Herbert είπε:
:D :D :D :D

σε τι ενισχυτή παίζεις;
εχω ενα sansamp με ενα  marshall 20/20 rack και ενα diezel herbert...λες να βαλω και το τασακι στη μεση???
Με τέτοιο rig, μόνο αμα καπνίζεις την ώρα που παίζεις, γι'αυτό σε ρώτησα  :D :D :D

Ρε συ herbert ο jmone ξεκίνησε ζητώντας μια φθηνή και αξιόπιστη λύση. Με ένα μεταχειρισμένο metal zone και 2x12 καμπίνα με το ga5 κάνει μια χαρά δουλειά.

ρε c jase νομιζω οτι το MZ ειναι για μικροτερες ηλικιες,υπαρχουν αλλες λυσεις αν ψαχτει λιγο...πχ

http://www.thomann.de/gr/behringer_vamp.htm δεν λεω...ψεμα ειναι και αυτο αλλα...εχει και τα εφεδακια του

και γενικα το θεωρω πολυ πιο οκ αν το βαλει στο ga5h!τι λες?

Herbert είπε:
ρε c jase νομιζω οτι το MZ ειναι για μικροτερες ηλικιες,υπαρχουν αλλες λυσεις αν ψαχτει λιγο...πχ

http://www.thomann.de/gr/behringer_vamp.htm δεν λεω...ψεμα ειναι και αυτο αλλα...εχει και τα εφεδακια του

και γενικα το θεωρω πολυ πιο οκ αν το βαλει στο ga5h!τι λες?
να σου πω, σίγουρα υπάρχουν καλύτερες λύσεις από το MZ. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει και πολλές απ'αυτές, πόσο μάλλον με τον ga5 και την 2x12 καμπίνα. Απλά μου φαίνεται ότι το MZ είναι μια "ασφαλής" και "δοκιμασμένη" λύση για καφρίλες όταν μιλάμε για budget εξοπλισμό συν το ότι φεύγει ξανά εύκολα στην αγορά του μεταχειρισμένου.

ξυνει διαβολεμενα....δεν θα το εκανα με τπτ!!!εχεις βεβαια δικιο στο οτι αν ειναι να το πουλησει,θα φυγει στο μπαμ...οποτε ξερω γω..

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back