Ο Chaostar σας ευχεται καλο καλοκαιρι!

Chaostar

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Αγαπητοι συμφορουμιτες η ωρα ηρθε....την κανω, εξαφανιζομαι, τον π****ο!!!!! Φευγω τα ξημερωματα για Γερμανια να μιξαρω με την μπαντα το δισκο μας!

Ευχομαι καλο καλοκαιρι, καλες διακοπες, ξεκουραση και ηρεμια. Ελπιζω σε 15 μερες οταν γυρισω να μην βρω το noiz βομβαρδισμενο παλι!!

Αντε και καλη μας τυχη εκει στα ξενα που θα παμε!

Δημητρη,σου ευχομαι καλη δουλεια,και να εχεις επιτυχια..........

Καλή επιτυχία και από 'μένα. ¶ψογα θα την περάσεις στο Γερμάνια. Θα πάει η μπύρα σύνεφο και το σουλάτσο αντάρα. :)

Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά. 8)

Σε ποιο στούντιο θα μείξετε;

Δώσε κανα λίνκ …. :wink:

Με το καλό να τελειώσετε το album σας man! (Πρόσφατα βίωσα κι εγώ για 1η φορά αυτή τη διαδικασία και είναι...super!)

Και καλές βόλτες στη Γερμανία...πιες μπύρες, φάε λουκάνικα και πατάτες και αν περάσεις από το Βερολίνο ψάξου για τα καταπληκτικά live jazz clubs της πόλης!

:D :D

Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά. 8) Σε ποιο στούντιο θα μείξετε;

Εδω περα θα πάμε : www.bazement.de. Γενικα γνωστος ηχοληπτης στο χωρο και με καλες παραγωγες

Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά. 8) Σε ποιο στούντιο θα μείξετε;

Εδω περα θα πάμε : www.bazement.de. Γενικα γνωστος ηχοληπτης στο χωρο και με καλες παραγωγες
Ρε τρελέ... μιλάει κανείς σας γερμανικά ή θα σας βγεί dance ο δίσκος;

xaxaxaxax μπα δεν ανυσηχω.... :P

Μιλαω εγω λιγα, μιλαει ο ηχοληπτης αγγλικα...αλλα dance δε νομιζω να βγει...μεταλλο ειναι ο τυπος...οποτε ειμαστε σιγουροι

Μιλαω εγω λιγα' date=' μιλαει ο ηχοληπτης αγγλικα...αλλα dance δε νομιζω να βγει...μεταλλο ειναι ο τυπος...οποτε ειμαστε σιγουροι[/quote']

Μόνο μέταλο; Τσέκαρα τις φωτογραφίες και σε μία νόμιζα ότι είναι μελος των Manowar! :P :P

Θα μείνετε στο studio;

Μιλαω εγω λιγα' date=' μιλαει ο ηχοληπτης αγγλικα...αλλα dance δε νομιζω να βγει...μεταλλο ειναι ο τυπος...οποτε ειμαστε σιγουροι[/quote']

Μόνο μέταλο; Τσέκαρα τις φωτογραφίες και σε μία νόμιζα ότι είναι μελος των Manowar! :P :P

Θα μείνετε στο studio;
Εχει guεsthouse διπλα ακριβως οποτε μας βγαινει και δωρεαν η διαμονη... (παλι καλα)

Πρώτα και πάνω απ'όλα...ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Περιμένουμε κατεβατά από τις λεπτομέρειες της παραμονής σας... :wink:

Καλή επιτυχία Δημήτρη και πάνω από όλα ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

Περιμένουμε νέα σύντομα ;)

¶ντε τυχερούλιδες!

Καλά να περάσετε και να το απολαύσετε!

Καλές μίξες! :lol:

Chaostar is back!!! Λεπτομερεις απο αυριο γιατι ειμαι κομμάτια!

Καλως σας βρήκα!

Καλως ήλθες στο forum και καλά να περάσετε εκεί και απο εμένα φίλε Δημήτρη, και άσε πια και λίγο τα πλήκτρα, να φροντίσεις να κάνεις και διακοπές μακριά απο αυτά, χρειάζεται :lol:

Καλως ήλθες στο forum και καλά να περάσετε εκεί και απο εμένα φίλε Δημήτρη' date=' και άσε πια και λίγο τα πλήκτρα, να φροντίσεις να κάνεις και διακοπές μακριά απο αυτά, χρειάζεται :lol:[/quote']
Ρε cos, αφού ο άνθρωπος επέστρεψε!!! :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back