Not the Muppet show

;D ;D ;D ;D

Το πιατίνι στον θεό για να σηκώνεται είναι όλα τα λεφτά.  ;D

Γιατι καλε ο μπασιστας (εξαχορδο +μαυρο γυαλι ) πολυ τυπας.Αλλα και ο ντραμμερ μαλλον εχει αποδρασει απο τρελλοκομειο η ειναι πολυ καιρο στην ιδια δουλεια και τα εχει παρει.Οποτε κανει οτι τουρθει στην κεφαλα του (ιδιος ο προκοπης ) μπας και τον σουταρουν.Παιδια η σε κρουαζεροπλοιο ειναι η σε ξενοδοχειο .Ωραιοι τρελλοι.

Εσύ μάλλον το έβαλες για τον δράμμερ.  :P

Εγώ κόλλησα στις δυο Asian…

Πολύ μΕ αρέΖουν αυτές αἵ γυναῖκαι …..αλλά πάλι μάλλον όλες μΕ αρέΖουν!  ;D ;D ;D

LK είπε:
Εσύ μάλλον το έβαλες για τον δράμμερ.  :P

Εγώ κόλλησα στις δυο Asian…

Πολύ μΕ αρέΖουν αυτές αἵ γυναῖκαι …..αλλά πάλι μάλλον όλες μΕ αρέΖουν!  ;D ;D ;D
Βρε μπας και είσαι γκέης ? Αυτές την έχουν στο πλάι τη σχισμή ,ανώμαλος είσαι  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Βρε μπας και είσαι γκέης ? Αυτές την έχουν στο πλάι τη σχισμή ,ανώμαλος είσαι  ;D ;D ;D
Αν δεν γνώρισες  Asian Woman…δεν ξέρεις τι χάνεις.

Αυτά  :P ;D ;D ;D

pericles είπε:
Ωπα Λακη ...απαξ εγνωρισα Αsian woman και οντως ακομη το θυμαμαι.... ;D ;D ;D
Μην τα λες σε εμένα……στον άλλο πες τα.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Λες ε; Αντε θα του τα ειπω τωρα ...Λοιπον Sammy εχει δικιο ο Λακης δεν ξερεις τι χανεις .Να κανονισουμε να σε στειλουμε ''ακολουθο ''σε καμμια Ελληνικη πρεσβεια στην Ασια και ελπιζουμε να παρεις το διπλωμα σου γρηγορα (εκει στην ξενητεια ;D ;D ;D).

Πρώτα η εκτέλεση της Ν. Hagen και μετά αυτό... Θα κάτσω να το ακούσω από τον Frankie καμιά εικοσαριά φορές καπάκι, μπας και καταφέρω να μην το σιχαθώ. ;D

geodimitri είπε:
Ο ίδιος είναι αλλά μάλλον πολύ νεότερος!
Ναι ο ίδιος είναι, πράγμα που σημαίνει ότι συνεχίζει να αγοράζει μόνο ληγμένα εδώ και χρόνια...

Εγώ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει...

Ο ντράμερ ποιόν... φασκελώνει στο 1.40; (και την ρίχνει με πάθος- πάρτα ρε... )  ::)  ;D ;D ;D

ΥΓ: Έχω κάτι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι γνωστός και διαπρεπής ντράμερ του forum μας (ο οποίος απουσίαζε τις προάλλες και έκανε τον «κινέζο»), μεταμφιέζεται σε Ασιάτη και κάνει κάτι αρπαχτές σε εκεί ξενοδοχεία...  ;) ;D ;D ;D ;D 

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
8
Εμφανίσεις
2K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back