None Other Than The Common Plague (SpyrosCh)

SpyrosCh

Μέλος
Πόντοι
28
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
  3. Τύμπανα
  4. Πλήκτρα
Καλησπέρα απανταχού νοιζάδες. Μετά τα προηγούμενα δύο, επισήμως πλέον έχουμε την κυκλοφορία τούτου εδώ...

https://spyroscharmanis.bandcamp.com/album/than-the-common-plague

...του τρίτου μου 'παιδιού'. Εν καιρώ η 'κανονική' έκδοση θα βρίσκεται σε συσκευασία βιβλίου+cd, προς το παρόν είναι ψηφιακή κυκλοφορία σε μορφή donation. Είναι και πάλι concept δίσκος, (και συγχωρείστε μου αν γίνω και γω λίγο 'δήθεν' περιγράφοντάς τον - no two ways about it) με την ιστορία του να πραγματεύεται την 'αρρώστια', την θεραπεία και το μοναχικό ταξίδι προς το 'φως στο τέλος του το τούνελ', με οποιαδήποτε ερμηνεία προσάπτει ο καθένας στη φράση αυτή.  :)

Συμμετέχουν πολλοί και χρυσοί άνθρωποι, με ειδική μνεία στα cellos του Θοδωρή Παπαδημητρίου που ηχογράφησε ο Nikodemos στα φοβερά Sonik Ark.

Ευχαριστώ σας προκαταβολικά αν του αφιερώσετε χρόνο και παρακαλώ τα σχόλιά σας φίλτατοι!

Να'στε πάντα καλά και καλή Κυριακή,

Σπύρος

;D

12039256_1071932102857649_5211454997624781385_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
SpyrosCh είπε:
Καλησπέρα απανταχού νοιζάδες.

Μετά τα προηγούμενα δύο, επισήμως πλέον έχουμε την κυκλοφορία τούτου εδώ...

...του τρίτου μου 'παιδιού'. Εν καιρώ η 'κανονική' έκδοση θα βρίσκεται σε συσκευασία βιβλίου+cd, προς το παρόν είναι ψηφιακή κυκλοφορία σε μορφή donation. Είναι και πάλι concept δίσκος, (και συγχωρείστε μου αν γίνω και γω λίγο 'δήθεν' περιγράφοντάς τον - no two ways about it) με την ιστορία του να πραγματεύεται την 'αρρώστια', την θεραπεία και το μοναχικό ταξίδι προς το 'φως στο τέλος του το τούνελ', με οποιαδήποτε ερμηνεία προσάπτει ο καθένας στη φράση αυτή.  :)

Συμμετέχουν πολλοί και χρυσοί άνθρωποι, με ειδική μνεία στα cellos του Θοδωρή Παπαδημητρίου που ηχογράφησε ο Nikodemos στα φοβερά Sonik Ark.

Ευχαριστώ σας προκαταβολικά αν του αφιερώσετε χρόνο και παρακαλώ τα σχόλιά σας φίλτατοι!

Να'στε πάντα καλά και καλή Κυριακή,

Σπύρος

;D

12039256_1071932102857649_5211454997624781385_n.jpg
Μπράβο, και εις ανώτερα.

Το τραγούδια τα έχω καιρό τώρα, όταν τα πρωτοπαρουσίασες εδώ στο νοιζ.

Για την 'στανταρντ' έκδοση περιμένω! ;)

Με το καλό, καλοτάξιδο και καλή τύχη. Φαντάζομαι ήδη έχεις σκεφτεί το 4ο, σωστά; Εγώ πάντα έτσι κάνω! ;D

Ωραίος, φίλε!

Όταν ξεκίνησε το πρώτο κομμάτι, είπα ότι άλλαξες στυλ, σε πιο ανάλαφρο προγκ. Στη συνέχεια, όμως, έγινε πανικός!  ;D ;D ;D

Εύγε!

:)

Να'στε καλά otto, auditory, Μίλτο, Νικόλα και mustafank :D. Νικόλα, φαντάζομαι θα καθυστερήσει λίγο το βιβλίο...θα ενημερώσω!

SpyrosCh είπε:
Νικόλα, φαντάζομαι θα καθυστερήσει λίγο το βιβλίο...θα ενημερώσω!
Το φαντάζομαι κι εγώ...
Αλλά θα σου πω τι θα κάνω. Θα πάω να αγοράσω το ψηφιακό προϊόν, περί τα 20-30 ευρώ και όταν έρθει η ώρα να τυποθεί το βιβλίο και το CD, μου το στέλνεις! ;) Ένα είδος προ-αγοράς μωρέ παιδί μου. Εσύ κράτα λίστα με το όνομά μου! ;)

Μάλιστα θα έλεγα ότι όσοι θέλετε να κάνετε το ίδιο, μήπως και βγει πιο γρήγορα το βιβλίο! ^_^

Μετά από καιρό, ενημερώνω ότι ήρθαν επιτέλους και τα CD-βιβλία! Είναι στην τιμή των 8 ευρώ (συν μεταφορικά) και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί είτε μέσω bandcamp εδώ:

Είτε απλά μέσω paypal, χρησιμοποιώντας την διεύθυνση spycharmanis[at]hotmail[dot]com.

0006200946_10.jpg

Μόλις ανέβηκε και μια one-off ζωντανή ηλεκτρική (και σκοτεινή :P ) εκτέλεση ενός από τα κομμάτια του CD στο youtube, εδώ:

Αν κάτσετε και το δείτε σας ευχαριστώ!

Όπως πάντα σε πολύ υψηλά επίπεδα. Στο απαλό του μέρος με θύμισες Νιλ Γιανγκ.

Είσαι από τους ελάχιστους εδώ μέσα που βγάζουν σπουδαία πράγματα, μακάρι να είχες μια μπάντα να κάνεις και κανά λάιβ, μακάρι η δουλειά σου να γνωρίσει και αναγνώριση παραέξω, γιατί το αξίζεις.

Σχόλια σαν κιαυτά αρκούν Σάμυ :)

Χαίρομαι που σου άρεσε και σε ευχαριστώ.

Υπέροχο κομμάτι, καταπληκτική ερμηνεία. Μπράβο.

Φοβερός Σπύρε.

Άντε και παραέξω. :)

Ξεκινάμε.

Καταρχήν να σημειώσω ότι το ονοματάκι μου είναι στο CD οπότε νιώθω μία υποχρέωση την οποία πρέπει να βγάλω κάπως... (ΝΟΤ)

Κατα δεύτερον υπάρχουν τόσα πολλά να πει κανείς για αυτό το (νέο) πόνημα του Σπύρου που δεν έχω κουράγιο να το προσπαθήσω, αλλά τέλος πάντων.

Το ζήτημα είναι πως:

1. Το CD με το βιβλίο είναι καταπληκτικά.

2. Η μουσική είναι εξαιρετικά σκοτεινή, σε σημείο που με ανησυχεί, αλλά τέλος πάντων.

3. Ο Σπύρος έχει ξεφύγει από ότιδήποτε απλό πλέον. Ξέφυγε και από τις prog επιρροές του προηγούμενου δίσκου.

Το βίντεο τώρα, είναι ακριβώς αυτό που περίμενα, αν και θα ήλπιζα καλύτερη "φωτογραφία" (έτσι για να είμαι αυστηρός). Η φωνή, ειδικά, ρε παιδί μου... με αφήνει... άφωνο (pun intended).

Για προώθηση, κλπ, δε ξέρω τι να προτείνω καθώς δεν είναι ο τομέας μου, αλλά ελπίζω στα καλύτερα. Έτσι, ρε παιδί μου για να μπορούμε να πούμε ότι η Ελλάδα βγάζει και κάτι άλλο από λάδι, τζατζίκι και mousakas.

Εγώ έχω να πω ότι και αυτή η δουλειά σου είναι το λιγότερο εξαιρετική από όλες τις απόψεις. Παρόλο που όπως έχω ξαναπεί το ύφος δεν είναι του γούστου μου, πάντα βρίσκω κάτι να με τραβάει. Εδώ φτιάχνεις ένα εφιαλτικό ηχητικό τοπίο, τόσο προσεγμένο και πρωτογενές που η ακρόαση γίνεται σχεδόν αγχωτική.

Το ύφος είναι δύσκολο από εμπορικής άποψης και φαντάζομαι radio unfriendly. Παρόλα αυτά, θα το έβρισκα απολύτως λογικό αν και αυτή η δουλειά σου αλλά και οι προηγούμενες, ξεπερνούσαν τα σύνορα της χώρας και ακούγονταν σε κλίμακα ηπείρου τουλάχιστον.

Εγω θα σου ξαναπω το ιδιο πραγμα που σου ειχα πει και πριν μερικα χρονια:

Eιναι ΤΡΑΓΙΚΟ  ενας καλλιτεχνης του δικου σου επιπεδου να ζει και εργαζεται στην Ελλαδα.

ΣΗΚΩ και ΦΥΓΕ...σε καποια χωρα του πολιτισμενου δυτικου κοσμου ,ακομα δεν ειναι αργα,δεν υπαρχει περιπτωση να μη ΔΙΑΠΡΕΨΕΙΣ αν το τολμησεις.

Δυστυχως η μουσικη σου στη χωρα μας μου θυμιζει Ferrari που προσπαθει να ανεβει σε κατσαβραχα....ή αντικαπνιστη που προσπαθει να βρει ακαπνη ταβερνα στην Ελληνικη επαρχια...για να δειπνησει ;D ;D ;D

Καλά ειδικά το part με το μπουζούκι με τρέλανε, δένει τρελά με τη ρυθμική κιθάρα. Μπράβο ρε φίλε, φοβερή δουλειά.

Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τόσο απλόχερα την εξαιρετική δουλεία σου.

Trending...

Νέα θέματα