Noizers summer tracking!!!!

bluesbreaker

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεία σας παιδιά!!!διαβάζω αυτές τις ημέρες τα thread για τη μπυροποσία και αυτό για το βόλο και μου ήρθε η ιδέα να ανοίξω αυτό το thread μιας και διακρίνω  την επιθυμία πολλών μελών από εδώ μέσα(και εμού του ιδίου φυσικά) να βρεθούμε από κοντά και να τα πούμε,να πάμε για καμία μπυρίτσα,ουζάκι,κρασάκι κτλ.επομένως όποιος noizas ταξιδέψει σε κάποια πόλη και επιθυμεί να γνωρίσει μέλη από την άλλη πόλη μπορεί να ανακοινώνει εδώ την ημερομηνία και που θα βρίσκεται ώστε να οργανώνεται η "κατάλληλη υποδοχή" από τους ντόπιους και όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν!ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα μου ::)!!!

Δεν βλέπω κίνηση από 'μας τους βόρειους όμως! Έχουμε κι εμείς εδώ κάτι τσέχους με ωραία λιτροπότηρα και παγωμένες μπύρες...  :-X

Εγώ πάντως θα είμαι Ανδρο στις 5-6 του Ιούλη και από 7-14 Καλαμάτα....

Gothic είπε:
Δεν βλέπω κίνηση από 'μας τους βόρειους όμως! Έχουμε κι εμείς εδώ κάτι τσέχους με ωραία λιτροπότηρα και παγωμένες μπύρες...  :-X
Gothic είπαμε θα την οργανώσω τη μπυροποσία εδω πάνω...αλλά επειδή ήδη αρχισαν πολλοι να φευγουν και σε λίογ την κάνω και εγώ λέω να το αφήσουμε για τέλος καλοκαιριου, που θα είμαστε όλοι πίσω.

Εγώ πάντως θα είμαι 30/6-4/7 Σκίαθο και απο 19/7 για κανα μήνα Λεμεσό

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας :D!εγώ θα είμαι εώς 17 Ιουλίου Γιάννενα(καταραμένη εξεταστική :() και μετά το πρόγραμμα λέει είτε Κύθηρα είτε Σαμοθράκη για μπανάκια..για οποιοδήποτε άλλο προορισμό θα ενημερώσω εγκαίρως ;)!

@odis:ελπίζω να έχετε κλείσει γιατί γίνεται πανικός στη Σκίαθο(πήγα πέρισυ την ίδια περίπου εποχή με εσένα χωρίς να κλείσω και τα έπαιξα-ευτυχώς είχα πάρει και σκηνή)επίσης έχε υπόψιν σου ότι οι συγκοινωνίες είναι ετελώς ανοργάνωτες ;)

bluesbreaker είπε:
Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας :D!εγώ θα είμαι εώς 17 Ιουλίου Γιάννενα(καταραμένη εξεταστική :() και μετά το πρόγραμμα λέει είτε Κύθηρα είτε Σαμοθράκη για μπανάκια..για οποιοδήποτε άλλο προορισμό θα ενημερώσω εγκαίρως ;)!

@odis:ελπίζω να έχετε κλείσει γιατί γίνεται πανικός στη Σκίαθο(πήγα πέρισυ την ίδια περίπου εποχή με εσένα χωρίς να κλείσω και τα έπαιξα-ευτυχώς είχα πάρει και σκηνή)επίσης έχε υπόψιν σου ότι οι συγκοινωνίες είναι ετελώς ανοργάνωτες ;)

No worries,κλείσαμε.

Μπορει να περάσω απο Γιαννενα για καμια βδομάδα, αμα είναι να κανονίσουμε και με τον elavd για μπύρες

Εγώ θα είμαι μέχρι 22 Ιουλίου Γιάννενα. Μετά Βόλο/Σκιάθο/Σκόπελο.

elavd είπε:
Εγώ θα είμαι μέχρι 22 Ιουλίου Γιάννενα. Μετά Βόλο/Σκιάθο/Σκόπελο.
Και εσύ Ηλία Σκίαθο??ποιος στη χάρη σου θα βρείς και τον odis εκει ;)!(έγινα η προξενήτρα του φόρουμ :P)

bluesbreaker είπε:
Και εσύ Ηλία Σκίαθο??ποιος στη χάρη σου θα βρείς και τον odis εκει ;)!(έγινα η προξενήτρα του φόρουμ :P)
Ναι, έτσι λέω...

Έχω να πάω...12 χρόνια (ΟΥΠΣ!!! κωλόγερος έγινα...:( )

Εύβοια θα είμαι γενικά, θα πηγαίνω για μπάνια, μπύρες και μπανάνες, όσοι πιστοί προσέλθετε.

Ελλάδα λογικά από 4 Αυγούστου και μετά... Γιάννενα θα περάσω λογικά κάποια στιγμή, 10-11, κάτι τέτοιο...

Ελάβντου και σία απόντες, οι άλλοι κανονίζουν μπυροποσίες τον Ιούλιο... οπότε καλά Χριστούγεννα!

bloody_sunday είπε:
Ελάβντου και σία απόντες, οι άλλοι κανονίζουν μπυροποσίες τον Ιούλιο... οπότε καλά Χριστούγεννα!
Παίζει να είμαι Γιάννενα στις 10-11 ;)

Κι εγώ θα είμαι Γιάννενα στις 6 Ιουλίου, Ηλία φέρε τις μπύρες  ;D ;D ;D

λεπον

27/6 με 6/7 θα ειμαι χαλκιδικη στην Συκια δευτερο ποδι ρουλζ

μετα παλι σαλονικα

αμα γινουν κατι Live που ειναι να κανουμε θα βρασω στην πολη

αλλιως θα με βρειετ σε καποιο νισακι (μαλλον Αντιπαρο) να παιζω slide στους δρομους!  ;)

elavd είπε:
Δεν το "είχα" το συγκεκριμένο thread, και προτείνω σε όλους τους GASωμένους συμφορουμίτες που μένουν κοντά στα Γιάννενα να μην χάσουν τον Μυρωνάκο μας (diskolos1) !! Απίστευτος παίχτης, καταπληκτικός ήχος και top κομμάτια !!

Όσο για μένα θα δώ ποιόν απο τους δύο ( ;D ;D) Bassman θα φέρω (δύσκολο γενικά μια που απ' ότι μου είπαν παίζει Ολυμπιακή στη μέση).

Οφείλω πάντως να πώ πως είναι απίστευτα υπερκαταπληκτικό για μένα να ανοίγει η μπάντα που παίζω, τη συναυλία της μπάντας που μου έχει χαρίσει μερικά απο τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια ever !!

Silot είπε:
προτείνω σε όλους τους GASωμένους συμφορουμίτες που μένουν κοντά στα Γιάννενα να μην χάσουν τον Μυρωνάκο μας (diskolos1) !! Απίστευτος παίχτης, καταπληκτικός ήχος και top κομμάτια !!
Εκτός από τη Haar strat, από τι αποτελείται ο εξοπλισμός του Μύρωνα;

εγω θα ειμαι όλο το καλοκαιρι κατερίνη-θεσσαλονικη και για κανενα 5ημερο Αθήνα...Ρε τα γιαννενα ας ερθουν λίγο σαλόνικα ρεεεεε...Ειμαι ανοιχτός προς όλες τις προτάσεις(εκτός των πρόστυχων σαδομαζοχιστικών του κώστα79 :P :P :P :P)

Trending...

Νέα θέματα

Back