New York State Of MinD

Το λατρεύω αυτό το κομμάτι!! Χίλια μπράβο για την επιλογή.

Έχω κάποια πράγματα που ίσως διαφωνώ ή δεν μου άρεσαν, αλλά και πάλι είναι άψογη η εκτέλεση!!

Καταπληκτικό. (Ίσως έπρεπε να το γράψω με κεφαλαία). Πολύ μου άρεσε η τραγουδιστική ερμηνεία.

Και κατά τη προσφιλή μου τακτική (που πάντα προσπαθώ ν' ανακαλύψω επιρροές) θα πω ότι το πιάνο στο σόλο μου φάνηκε σα να ερχόταν από Horαce Silver σχολή.

χαχαχαχ

αξίζω το πρώτο βραβείο βλακείας 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Nestoras είπε:
Καταπληκτικό. (Ίσως έπρεπε να το γράψω με κεφαλαία). Πολύ μου άρεσε η τραγουδιστική ερμηνεία.

Και κατά τη προσφιλή μου τακτική (που πάντα προσπαθώ ν' ανακαλύψω επιρροές) θα πω ότι το πιάνο στο σόλο μου φάνηκε σα να ερχόταν από Horαce Silver σχολή.
Μα ο ερωτύλος ειναι Horαce Silver σχολή

Νεστορα , Ευη , S.f

θενξ :) :) :) :)

Korgious είπε:
βαλε και μενα μεσα στους 3 πανω...

κατι τριζει...καθισμα ειναι?...
Κ. θενξ

Δε ξέρω ή ο μηχανισμός απο τα πετάλια του πιάνου ή το πόδι μου με το κοντραμπάσο . 

Korgious είπε:
μαλλον το καθισμα του πιανιστα..

(ξυλινο τριξιμο ειναι....αν βαλεις και ενα vinyl effect πανω στην μιξη..εχεις ενα vintage mp3).
Το ποδι μου ειναι

Εκει που πατάω εχει πετσικαρει το κόντρα πλακέ θαλάσσης που είναι κάτω απο τη μοκέτα

και τρίζει ... ;)

Korgious είπε:
φτιαξτο....τριζει!  ;D δεν τ'ακους?

χαχαχαχαχ....γριτσιγριτσιγρτσι.....
Ειναι για το ματι  :D :D :D :D

THEOD είπε:
Ειναι για το ματι  :D :D :D :D
πες το να καταλαβω.

Τα αυτια μας δεν τα λυπασαι.Δεν ξερω αλλα σε μενα ειναι αρκετα αισθητο.

Οπως και το πολυ sustain του πιανιστα πανω στα ακκορντα..καλυπτουν αξιες δικες σου και του ντραμερ.

Μου αρεσε ομως ολο το εγχειρημα.

Φτιαξε το γριτσιγριτσι...κανει μπαμ τρελο σε monitor αναφορας ειδικα.

Korgious είπε:
Φτιαξε το γριτσιγριτσι...κανει μπαμ τρελο σε monitor αναφορας ειδικα.
Η vintagila σε όλο της το μεγαλείο ;D ;D ;D ;D

Πολύ καλό! Άψογη εκτέλεση, ωραία ερμηνεία απο τον τραγουδιστή που πατάει σαν crooner και μια ηχογράφηση και μείξη αντάξια του ύφους. Απλή κι απέριττη. Μπράβο ρε παίδες!

yameth είπε:
Πολύ καλό! Άψογη εκτέλεση, ωραία ερμηνεία απο τον τραγουδιστή που πατάει σαν crooner και μια ηχογράφηση και μείξη αντάξια του ύφους. Απλή κι απέριττη. Μπράβο ρε παίδες!
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου σχόλια :)

Αυτό πάντα επιδιώκουμε ως βασικότερο στόχο ,,,να είμαστε απλοί και αληθινοί .

Αν δεν έχεις δουλειά τσέκαρε και το caravan , είναι πιο κοντά στο στυλ μουσικής που παιζουμε  ;)

παιδιά είναι τέλειο!

συγχαρητήρια.

φοβερή ενορχήστρωση,συναίσθημα,καταπληκτικη φωνή.

bravo! εμενα το γριτσιγριτσι μου αρεσε! κατι τετοια στοιχεια στις ηχογραφησεις, δημιουργουν μια περιεργη "ατμοσφαιρα" ζωντανιας :)

Αρκει βεβαια ολα τα υπολοιπα να ειναι οπως πρεπει να ειναι, κατι το οποιο φυσικα ισχυει εδω και με το παραπανω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back