New Electric Bass - 700 Euro Limit

anti_3

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους !

Καταρχήν να διευκρινίσω ότι είμαι Drummer . Ο μπασσίστας της μπάντας μου , σκέφτεται να αγοράσει καινούριο μπάσσο . Το πόσο που έχει να διαθέσει είναι μέχρι 700ευρώ. Η μουσική που παίζουμε είναι Indie / Alternative / Garage επιρροές από Black Keys / Arctic Monkeys. Η μέχρι τώρα έρευνά του κατέληξε σε αυτό : Fender Aerodyne 4-String Jazz Bass . Τί γνώμη έχετε ; Θα προτείνατε κάτι άλλο ;

Earendil είπε:
Κώστααααα...

Σε ζητάνε.
Μιλάει για το Jazz.

Εγώ έχω το πανέμορφο, μη διαθέσιμο πλέον και σπάνιο, εκπληκτικό και Special, Precision.  ;D

Μια χαρά είναι βέβαια και το Jazz και με το all-black look έχει πέραση.

Από κει και πέρα είναι αν του κάθεται στο μάτι και στο χέρι.

Όλα τα άλλα αλλάζουν.

Nikoubis είπε:
Κατα τα αλλα: http://www.thomann.de/gr/fender_50s_precision_bass_mn_bk.htm

Vintagιλα, αντριλα, ποζεριλα.
;D ;D ;D

Ωραίος ο κούτσουρος- η αγαπημένη μου εκδοχή σε P  8)

Πάντως δεν έχω καταλάβει... Ο φίλος μας θέλει P/J σώνει και ντε ή απλά του έκατσε στο μάτι το συγκεκριμένο;

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πάντως δεν έχω καταλάβει... Ο φίλος μας θέλει P/J σώνει και ντε ή απλά του έκατσε στο μάτι το συγκεκριμένο;
Γιατί να περιοριστεί στον ένα όταν μπορεί να έχει και τους δύο; ε; για πες.....

Πάντως υπάρχει και το Reggie Hamilton (που προωπικά ως παλαιοημερολογίτης) θα προτιμούσα από το Jazz (τονίζω) Aerodyne.

Και αν θυμάμαι καλά, υπάρχει ένα στις αγγελίες.

audiokostas είπε:
Ε, το Aerodyne μοντερνιζει-80ιζει λιγακι. ;D Μετραει και το look (και) στις Inderockιες.

Παιζαμε με εναν κιθαριστα Arctic Monkeys και Kooks εγω με το L-2500 κι αυτος με την 7χορδη... Ηχητικα  μια χαρα ημασταν, αλλα οπτικα φαινοταν λιγο καπως.

audiokostas είπε:

Πάντως υπάρχει και το Reggie Hamilton (που προωπικά ως παλαιοημερολογίτης) θα προτιμούσα από το Jazz (τονίζω) Aerodyne.

Και αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένα στις αγγελίες.
Δεν λέω...  ;D

Σαφέστατα καλύτερα P/J από σκέτο P

Απλά δεν έχω καταλάβει αν θέλει αυτό το configuration- το P/J- ή απλά δύο μαγνήτες, οπότε ανοίγει η «βεντάλια» και στα «κλασικά» Jazz.  

Nikoubis είπε:
Ε, το Aerodyne μοντερνιζει-80ιζει λιγακι. ;D Μετραει και το look (και) στις Inderockιες.
Το argument (άντε πάλι) είναι γιατί μόνο P όταν μπορείς PJ εκτός αν θέλεις ντε και καλά JJ. Αλλά ότι μοντερνίζει, είναι αλήθεια.

οπότε ανοίγει η «βεντάλια» και στα «κλασικά» Jazz.
Και άλλο που δεν θες.  ;)

audiokostas είπε:
Το argument (άντε πάλι) είναι γιατί μόνο P όταν μπορείς PJ εκτός αν θέλεις ντε και καλά JJ.
Μαζι σου, ντε. Ειμαι σε φαση που προτιμω τα PJ και απο τα Jazz, but then again I'm known to be fickle... Η αρχικη απορια μου ουτως η αλλως ηταν αν βρηκε καινουργιο το Aerodyne 200 ευρω κατω απο τον thomann.

lgbesios είπε:
Αν μετράει!!!  φαντασου  να βγεις  με  warwick  ;D
;D ;D ;D

Α παπα πα πα πα

Πάντως έβλεπα ένα βίδεον των «μαύρων κλειδιών» και ο τύπος έπαιζε με ένα «φσιτ μπόινγκ» κούτσουρο- κάτι σαν ΕΚΟ ας πούμε...  ;D ;D ;D

maura_klidia.jpg

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D ;D

Α παπα πα πα πα

Πάντως έβλεπα ένα βίδεον των «μαύρων κλειδιών» και ο τύπος έπαιζε με ένα «φσιτ μπόινγκ» κούτσουρο- κάτι σαν ΕΚΟ ας πούμε...  ;D ;D ;D
Και short scale, να τα λεμε αυτα. ;D

lgbesios είπε:
Αυτο και αν ειναι κούτσουρο ..... αν δεν ειναι πλαστικό  ;D ;D ;D
;D ;D ;D

Πάντως παρότι έβγαλα τα ματάκια μου, δεν κατάφερα να... αποκρυπτογραφήσω την μάρκα

ΕΔΙΤ: έχω την αίσθηση ότι το τελευταίο γράμμα είναι Κ. Λες αν είναι κάνα...  warwick  :o ;D

Ουτε  εγω,  ΕΚΟ δεν ειναι ....ουτε  burns & buldwin ....   μπορεί να ειναι κανα Kουμουνιστικό  ;D ;D ;D  απ το ''Κ''  ;) ;D

lgbesios είπε:
Ουτε  εγω  ΕΚΟ δεν ειναι ....ουτε  burns & buldwin ....   μπορεί να ειναι κανα κουμουνιστικό  ;D ;D ;D
Εμ αυτά κάνουν για να μας βασανίζουν  ;D ;D ;D

Πάρε καλέ μου εκεί πέρα ένα 7ενδερ κούτσουρο να τελειώνουμε, μην βγάζουμε και τα μάτια μας  ;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Οι Βλαξ Κις δεν είναι εκείνη η λειψή μπάντα που προσποιούνται ότι δεν έχουν μπασίστα;

Trending...

Νέα θέματα

Back