new clip Μαύρος πρίγκιπας..

tasosSG

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Μετα το ''Παιδικο παραμυθι'' σας παραθετω αλλο ενα κομματι της μπαντας που παιζω και αναμενω εναγωνιως τα σχολια σας...

Υ.Γ Να διευκρινισω οτι το κομματι δεν ειναι γραμμενο για τον 'Πριγκιπα της Ζαμουντα'  ;D ;D ;D ;D ;D

Τα θετικά  :) :

1. Καλή δουλειά στις κιθάρες.

2. Καλή σχετικά παραγωγή.

Τα αρνητικά  :( :

1. Τυπικό κομμάτι (ρεφραιν, κουπλε ακουσμένα).

2. Τυπική φωνή.

3. Ο όλος ήχος (80'ς κιθάρες με ελληνική φωνή) δεν με πεισαν.

4. Τυπικοί στίχοι.

Ντάξει θα μπορούσα να μαι πιο επιεικής αλλά δεν έχει νόημα. Γενικά χρειάζεστε δουλειά στη σύνθεση, την τεχνική την έχετε.  :-\

Φιλικά

Thnx για τα σχολια σου... ;D

Οι υπολοιποι γιατι σιωπατε????  ::)

Βαρεστε στο ψαχνο  ;)

80slogo.jpg

Χαίτες- κολαν- βάτες και eyeliners: Το μυστικό της επιτυχίας.
Vomit.gif

manosx είπε:
80slogo.jpg

Χαίτες- κολαν- βάτες και eyeliners: Το μυστικό της επιτυχίας.
Vomit.gif
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια...και για τα αναλυτικα σου σχολια περι της μουσικης,παραγωγης κτλ

Μαζεψε μονο τα εμετα σου φευγοντας...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Hρεμήστε βρε.  :)  Μην τους ακούς.  Είναι ωραίο. :) Ό,τι πρέπει για να πλησιάσει ρομαντικά ο Μπλου, μυώδης ως συνήθως, τον Herr Superfunk, κάνοντάς του καντάδα με την τετράβιδη 70s Τέλε του.  :)

Πέραν της πλάκας, το κομμάτι δεν μου άρεσε. Δεν με τράβηξε ούτε ο στίχος ούτε η γενικότερη αισθητική.

Αλλά αυτό είναι το γούστο μου και ο καθένας έχει διαφορετικό.  :)

Με παρεξήγησες. Το smilie πήγαινε στο κολάν και το eyeliner. Όσο για τη μουσική νομίζω ότι η φωτό back to the 80's τα λέει όλα. 30 χρόνια πίσω! Ενώ είναι γνωστό ότι το καλό γούστο βρίσκεται 50 χρόνια πίσω :-)

Πολυ καλο το κομματι (αν και το ηξερα απο πριν, εχω το album)

Γενικα και η παραγωγη του δισκου αποτι θυμαμαι ηταν λουκουμι για home φαση ειδικα super (αν την κανατε μονοι σας)

Εχω ξαναπει οτι το εφεδακι μετα gaps στη φωνη μαρεσε επισης!

Τελος και η φωνη του τυπα μαρεσει πολυ σαν χροια κτλ για αρνητικα θα ελεγα λιγο για τα snarια αλλα οχι οτι με χαλανε, απλα δεν ειναι toontrack φαση (με διαφορετικα samples σε καθυ χτυπο), και οι φωνες προς το τελος που ειναι αρκετα low tuned κυριως για τους στιχους που λενε

Περιμενουμε δευτερο album!

Αν αυτά τα στιχάκια τα τραγουδούσε η Έφη Σαρρή δεν πιστεύω να πάθαινε σοκ κανένας και να ελεγε κοίτα τι τραγούδησε η ρουφιάνα!!!

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το ροκ δεν το κάνει ουτε η ηλεκτρική ουτε η δίκαση ουτε το νεο εφε της line 6.

To κανει το συνολο μπουσουλας του οποιου ειναι ο λογος!! και κυρίως η ΠΡΟΘΕΣΗ!!!

Με καθε συμπαθεια... ελπιζω να ανεβασεις ενα κομματι που να το γουσταρεις κ συ!

Οσο για την παραγωγη και γενικα για τις παραγωγες, εχουν φτάσει σε ένα σημείο που δεν είναι αυτο που πρέπει να μας κανει εντυπωση. Γνωμη μου ε?? μη με γδαρετε οι παλιουρες...ουτε οι νεωπες

VietMan είπε:
Με καθε συμπαθεια... ελπιζω να ανεβασεις ενα κομματι που να το γουσταρεις κ συ!
Δε καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις???

Φυσικα και το γουσταρω το κομματι και σαφεστατα ο στοχος δεν ηταν ουτε τα 60's ουτε τα 70's κτλ αλλα τα 80'ς (αν μπορουσα να πω οτι υπηρχε στοχος) οπως πολυ απαξιωτικα αναφερεται οι περισσοτεροι..

Κατα τη γνωμη μου ειναι μια παρα πολυ καλη μουσικα δεκαετια (οπως και οι προηγουμενες φυσικα)..

Ευχαριστω πολυ βεβαια για τα σχολια σας και σας καλω να ακουσετε και αυτο και να σχολιασετε http://www.noiz.gr/index.php?topic=168940.0

VietMan είπε:
Αν αυτά τα στιχάκια τα τραγουδούσε η Έφη Σαρρή
Αντε να μας παιξει και ο Λακης στο τσαντιρι...  ;D ;D ;D

Αυτό που εννοώ είναι ότι μου φάνηκε σα να βαριέται ο τραγουδιστής το ίδιο το τραγούδι. :)

Σορρυ αν ακουστηκα ερειστικος, δεν ηταν αυτη η προθεση.

VietMan είπε:
Αυτό που εννοώ είναι ότι μου φάνηκε σα να βαριέται ο τραγουδιστής το ίδιο το τραγούδι. :)

Σορρυ αν ακουστηκα ερειστικος, δεν ηταν αυτη η προθεση.
Μη ζητας συγγνωμη ρε συ..

Κουβεντα κανουμε..  ;)

Καλή φάση... Νομίζω πως οι κιθάρες θέλουν λίγο πριμάρισμα... Τα drums είναι από Pc? και νομίζω πως σε κάποιες φάσεις υπάρχει μεγάλος επηρεασμός από nightwish... Αλλά σε κάποιες φάσεις είναι πολύ ψαρωτική η παραγωγή. Λίγο οι στίχοι είναι ολίγον τι ασύνδετοι και ψιλοπεσιμιστικοί αλλά επειδή και οι δικοί μας δεν είναι ότι καλύτερο δεν μπορώ να πω κουβέντα!!!χαχαχαχαχα ;););)

Trending...

Νέα θέματα

Back