- Πόντοι
- 38
Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια petersp,RayDTutto,Korgious...
Να στε καλα παιδια!
Να στε καλα παιδια!
Δεν το ξεθαψα, ηθελα να στο γραψω απο τοτε που το ποσταρες και το κατεβασα, απλα δεν ειχα χρονοfreerock1974 είπε:(Που το ξεθαψες κιολας..)
Kαι γω "καφρος" ειμαι, και μαλλον περισσοτερο απο σενα (melodic deathαν και το κομματι ειναι στα ορια του ροκ γουστου μου...κι εγω πολυ γουσταρω δραμα που και που(ερωτικο)...μη βλεπεις που τα περισσοτερα που ανεβαζω ειναι χαρντροκοκαφριλα για ν αναψουν τα αιματα.. 8)
Εννοειται!FrosT είπε:Kαι γω "καφρος" ειμαι, και μαλλον περισσοτερο απο σενα (melodic death), αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε κ εμεις να εχουμε ενα soft spot ;D ;D
![]()
Σ ευχαριστω πολυ για μια ακομα φορα..LK είπε:Με ενόχλησαν τα πολλά high frequencies ειδικά μετά το 2.10’ που είχε το ακορντεόν. Διόρθωσέ το στο master!!!!!! U ROCK!
To οτι δε σε διορθωσα για να σου πω οτι ειναι hammond ακροβατει στα ορια της ευγενειας με την απορια μου.. ;DLK είπε:Σταύρο !!!!!! Προφανώς Αστειεύομαι !!!! Το eq σου είναι τέλειο. H αναφορά σε μη υπαρκτό όργανο (ακορντεόν) και η δήθεν ατέλειά του απλά ακροβατεί στα όρια της εξυπνάδας με τη χαζομάρα μου!!!! ;D
Σ ευχαριστω ρε Σπυρο...ELIANIOS είπε:Μουσικος.
αν γινει ποτε κατι τετοιο δηλωνω ανεκλητα και μαρτυρες οι μελη NOIZ πως θα παιξω live New Kids On The Block ;D ;D ;D(με τη στρατ βεβαια ;D ;D ;D ;D ;D)freerock1974 είπε:Σ ευχαριστω ρε Σπυρο...
Αν ισχυει αυτο,εγινα αυτο που ηθελα...δεν ηθελα κατι αλλο...
Α! Ηθελα.
Λαιβ με ροκ μπαντα που να τα σπαει αλυπητα στο Ελλαντα.Αλλα οχι με 30 νοματεους απο κατω σε μπαρακια που φυτοζωουν...αυτο το εργο το ειδα,το ειδες,το ειδαμε...
Η Ελλαδα θελει άλλα...
Ας γουσταρουμε το ροκ για τη παρτη μας...
Βεβαια δε θα με χαλουσε και κανα κατομμυριο ευρω...
Οχι για μενα..για τη φουκαριαρα τη LES PAUL του '59 που θα σου παιρνα δωρο να μην ξεροσταλιαζεις... ;D ;D ;D
New kids on the block?ELIANIOS είπε:αν γινει ποτε κατι τετοιο δηλωνω ανεκλητα και μαρτυρες οι μελη NOIZ πως θα παιξω live New Kids On The Block ;D ;D ;D(με τη στρατ βεβαια ;D ;D ;D ;D ;D)
Μπααα...μεταφυσικες συμπτωσεις.Evilnye είπε:Τι γίνεται ετοιμάζουν καμιά δυναμική επιστροφή?!??!