B
bokos
Guest
Last edited:
πολυ καλο παλικαρι και εξυπηρετικοτατος. το τι ειναι παιχτης φαινεταιbokos είπε:Μακάρι να ήμουν εγώ φίλε μου.
Είναι ο καλός μου φίλος Πάνος Αρβανίτης τον οποίο και συχνά απαθανατίζω με η χωρίς την συγκατάθεσή του.
χαχαχα
jim
Αν δε σφάλλω, οι στίχοι είναι του Μιλτιάδη Πασχαλίδη και έχουν ως εξής:κι όπως έλεγε κι ο Σαββόπουλος...εδώ ειναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε ..γέλασε
συγνώμη που συνεχίζω οφτόπικ, αλλά επειδή ο "Μπάλλος" είναι έργο σταθμός για μένα και δεν πίστευα ότι υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τη μουσική και το αγνοούν...capricorne είπε:Αν δε σφάλλω, οι στίχοι είναι του Μιλτιάδη Πασχαλίδηεδώ ειναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε ..γέλασε
Κλασσικο παραδειγμα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "μουσικης" (ποιος ηρθε??) και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ στιχουργιας ;D ;D ;D ;D ;DΜπάλλοςΣτίχοι: Διονύσης Σαββόπουλος
Μουσική: Διονύσης Σαββόπουλος
Πρώτη εκτέλεση: Διονύσης Σαββόπουλος
"Σε τούτα τα Βαλκάνια
σε τούτο τον αιώνα
ντιρετεμ λε ντιλέμ
συνάντησα τους φίλους μου
μια νύχτα του χειμώνα
ντιρετεμ λε ντιλέμ
κάθόντουσαν αμίλητοι
σε κάτι βράχια
ντιρετεμ λε ντιλέμ
και σαν με είδαν νά'ρχομαι
γουρλώσανε τα μάτια
ντιρετεμ λε ντιλέμ....."
Δεν αισθάνομαι καμία απολύτως αναστολή στο να διαπιστώσω και να ομολογήσω την άγνοιά μου, όπου και όποτε αυτή ανακύπτει μάστορα. Έχεις απόλυτο δίκιο και χαίρομαι που με διόρθωσες, διότι εγώ αναφέρθηκα στουπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τη μουσική και το αγνοούν...
πίστευε και μη,δεν πίστευα ότι
1. Είδες κάπου να λέω ότι τα παιδιά είναι άσχετοι; Η υψηλή τεχνική κατάρτισή τους είναι το πρώτο που ανέφερα!playloud είπε:Να υποθεσω οτι εξισου ΟΧΙ εντυπωσιασμενος εισαι κι οταν ακους Bach, Mozart, Paganini κι αλλους τετοιυς "ασχετους"???