Έλα ντε...just_me είπε:μπραβο παιδια τα σπατε! καλη συνεχεια και συνεχιστε να κανετε αυτο που αγαπατε ασχετα με το τι λενε κατι γελοια υποκειμενα σαν αυτα στα comments στο video στο youtube.
Ξυπνησες με gore και splatter διαθεσεις Νικολα ??Nikolas είπε:Παοιδιά μπράβο! Πολύ ωραίο... (αν και θα γούσταρα προσωπικά να σκοτώνοντας όλοι στο τέλος ή κάτι τέτοιο... αλλά δε βαριέσαι...)
Η ζηλια δεν παει στα βουνα αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιοΈλα ντε...
τέτοια βλαμμένα comments είχα καιρό να διαβάσω...
Αν και δεν είμαι λάτρης του συγκεκριμένου είδους,μπράβο!!! μου άρεσε πάρα πολύ,συνεχίστε την σκληρή δουλειά...IonK είπε:Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Επειδή διαβάζω καλές απόψεις για την παραγωγή, το studio που γράψαμε είναι το Destiny Studios https://www.facebook.com/destinyrecstudio
το έχει ανοίξει αρκετά πρόσφατα ένας φίλος στο Μαρούσι, και έχει πολύ καλά μηχανήματα και χώρο, και για ηχογραφήσεις και για πρόβες.
όσο για το κράξιμο στα comments, αν αυτό δεν έχει επιχειρήματα και απλώς βγάζει χολή και κόμπλεξ, δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε αφού όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για δυστυχισμένα και πικραμένα τυπάκια.
messalion όντως η φωτο του φέρνει πολύ, ο δικός μας όμως είναι 2πλάσιος σε όγκο χαχαχα
θενκς! χαχαχα όχι δεν το είχα παρατηρήσει αυτό κάποια στιγμή στο γύρισμα θα είχε φύγει η χορδή από τη θέση της.. δεν παίζω drop, είμαι απλά μισό τόνο κάτω, οι άλλοι 2 είναι drop c#Jasemeister είπε:Μπράβο πολύ καλό απ'όλες τις πλευρές! Καλή συνέχεια και σε live, κτλ.
Απορία για τον κιθαρίστα με την άσπρη LP:
Παίζει drop-D και έκανε πατέντα στον καβαλάρη για να είναι πιό κοντά η 6η με την 5η;
Είναι ο sponsor μας, ουσιαστικά μας πλήρωσε το κλιπWrTsXxx είπε:Τι σχέση έχετε με το monsterenergy?
Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Θα μπορούσες να μας πεις (εδώ ή σε νέο τόπικ) κάποιες πληροφορίες γύρω απ το θέμα;IonK είπε:Είναι ο sponsor μας, ουσιαστικά μας πλήρωσε το κλιπ
για νέο τοπικ δεν το κόβω γιατί δυστυχώς δεν έχω κάποια ιδιαίτερη εμπειρία η γνώση επί του θέματοςWrTsXxx είπε:Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Θα μπορούσες να μας πεις (εδώ ή σε νέο τόπικ) κάποιες πληροφορίες γύρω απ το θέμα;
Ποιά είναι η φάση με τους σπόνσορες; Τους βρίσκεις ή σε βρίσκουν; Υπογράφεις κάποιο συμβόλαιο; Τι υποχρεώσεις έχεις απέναντί του και τι σου προσφέρει ως αντάλλαγμα;
Και μια απορία μπόνους: πόσο κοστίζει ένα τέτοιο βίντεο κλιπ;
Πώς γίνεται όμως η αρχική επαφή; Στείλατε το ντέμο σας σε εταιρίες αναψυκτικών ζητώντας χορηγία; Έψαχναν εκείνοι και σας βρήκαν; Μέσω κάποιου διαγωνισμού;IonK είπε:υπάρχει αμεση επικοινωνια με την εταιρεια