Νέο video clip Fall of Man

IonK

Νέο μέλος
Πόντοι
1
παιδιά αυτό είναι το νέο video clip της μπάντας μου, ακούω γνώμες - καλές και κακές.

[flash=200,200]

Γεια σου φιλε, το κλιπακι ειναι ωραι γυρισμενο και η δουλεια που εγινε ειναι περα για περα επαγγελματικη.

Επισης ο ηχος σας οσον αφορα την παραγωγη ειναι πολυ καλος και ειναι και "μεσα στη φαση".

Περα απ αυτο ομως, εμενα προσωπικα ΔΕΝ μου αρεσει καθολου ουτε η αισθητικη του βιντεο ποσο μαλλον της μουσικης. Βεβαια γουστα ειναι αυτα...

Τουλαχιστον αυτο που κανετε το κανετε καλα.

Φιλικα παντα.

Τα καλυτερα.....

Και στυλακι ωραιο για να υποστηριξετε αυτο που κανετε,και ωραια παραγωγη στο βιντεο και ΠΑΝΩ απ'ολα αριστη μουσικη παραγωγη  ;)

Το βιντεο τα ειχε ολα,και κοσμο να χτυπιεται,και ουσια και παρολιγον ατυχημα (η κοπελα πηγε να πατησει το σμαρτακι  :D ;D )

Υ.Γ. Αυτος ειναι ο τραγουδιστης σας ?  ;D ;D ;D

Andy-Samberg-Talks-Girlfriends-and-The-Lonely-Island-mdn.jpg

Του φερνει αρκετα  ;)

Cheers guys και keep on rocking  :)

μπραβο παιδια τα σπατε! καλη συνεχεια και συνεχιστε να κανετε αυτο που αγαπατε ασχετα με το τι λενε κατι γελοια υποκειμενα σαν αυτα στα comments στο video στο youtube.

just_me είπε:
μπραβο παιδια τα σπατε! καλη συνεχεια και συνεχιστε να κανετε αυτο που αγαπατε ασχετα με το τι λενε κατι γελοια υποκειμενα σαν αυτα στα comments στο video στο youtube.
Έλα ντε...
τέτοια βλαμμένα comments είχα καιρό να διαβάσω...

Παοιδιά μπράβο! Πολύ ωραίο... (αν και θα γούσταρα προσωπικά να σκοτώνοντας όλοι στο τέλος ή κάτι τέτοιο... αλλά δε βαριέσαι...)

Nikolas είπε:
Παοιδιά μπράβο! Πολύ ωραίο... (αν και θα γούσταρα προσωπικά να σκοτώνοντας όλοι στο τέλος ή κάτι τέτοιο... αλλά δε βαριέσαι...)
Ξυπνησες με gore και splatter διαθεσεις Νικολα ??  :D :D

Έλα ντε...

τέτοια βλαμμένα comments είχα καιρό να διαβάσω...
Η ζηλια δεν παει στα βουνα  ;) αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο

Μπραβο παιδια. Πολυ δυνατος ηχος. Pro καταστασεις.

Μην ακουτε τους καραγκιοζηδες - που φανταζομαι δεν το κανετε - με τα ακυρα σχολια στο youtube .

Παιδιά το κομμάτι είναι ωραίο και αρκετά πρωτότυπο. Προσωπικώς θα το προτιμούσα χωρίς τα ουρλιαχτά, όχι για κανένα άλλο λόγο δηλαδή αλλά γιατί το ύφος έχει παραπαιχτεί και θεωρώ ότι σε εκείνα τα σημεία χάνετε σε originality.

Μου άρεσε ιδιαιτέρως ο τραγουδιστής ο οποίος έχει φωνή, προφορά αλλά και γενικότερα παρουσία που ταιριάζει σε frontman. Επίσης τα guitar parts αλλά και τα τύμπανα όπου φαίνεται ότι έχει πέσει μπόλικη δουλειά στην ενορχήστρωση. Μπράβο που το ψάχνετε δημιουργικά και δεν μένετε στις εύκολες λύσεις. Η προσοχή στη λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Μοναδική ένσταση όσον αφορά την παραγωγή: σε κάποια σημεία η φωνή μένει πολύ πίσω.

Ρε σεις είναι πολύ καλό ΜΠΡΑΒΟ

Στα θετικά το γεγονός ότι σας άφησαν να ντυθείτε σπίτι σας για το κλιπ και βγάλατε την περσόνα του ο καθένας  ;)

Κι εγώ άσχετος και απόμακρος από το είδος αλλά πολύ το γούσταρα .

Μπραβο παιδια, αριστη παραγωγη-ενορχηστρωση-βιντεοκλιπ. "Τα σπατε" που λενε και στο χωριο μου! Μονο τα πιο brutal σημεια με χαλασαν λιγο, αλλα κατα τα αλλα προκειται για μια ωραια δουλεια, και ακρως επαγγελματικη.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

Επειδή διαβάζω καλές απόψεις για την παραγωγή, το studio που γράψαμε είναι το Destiny Studios https://www.facebook.com/destinyrecstudio

το έχει ανοίξει αρκετά πρόσφατα ένας φίλος στο Μαρούσι, και έχει πολύ καλά μηχανήματα και χώρο, και για ηχογραφήσεις και για πρόβες.

όσο για το κράξιμο στα comments, αν αυτό δεν έχει επιχειρήματα και απλώς βγάζει χολή και κόμπλεξ, δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε αφού όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για δυστυχισμένα και πικραμένα τυπάκια.

messalion όντως η φωτο του φέρνει πολύ, ο δικός μας όμως είναι 2πλάσιος σε όγκο χαχαχα

IonK είπε:
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

Επειδή διαβάζω καλές απόψεις για την παραγωγή, το studio που γράψαμε είναι το Destiny Studios https://www.facebook.com/destinyrecstudio

το έχει ανοίξει αρκετά πρόσφατα ένας φίλος στο Μαρούσι, και έχει πολύ καλά μηχανήματα και χώρο, και για ηχογραφήσεις και για πρόβες.

όσο για το κράξιμο στα comments, αν αυτό δεν έχει επιχειρήματα και απλώς βγάζει χολή και κόμπλεξ, δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε αφού όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για δυστυχισμένα και πικραμένα τυπάκια.

messalion όντως η φωτο του φέρνει πολύ, ο δικός μας όμως είναι 2πλάσιος σε όγκο χαχαχα
Αν και δεν είμαι λάτρης του συγκεκριμένου είδους,μπράβο!!! μου άρεσε πάρα πολύ,συνεχίστε την σκληρή δουλειά... :)

Μπράβο πολύ καλό απ'όλες τις πλευρές! Καλή συνέχεια και σε live, κτλ.

Απορία για τον κιθαρίστα με την άσπρη LP:

Παίζει drop-D και έκανε πατέντα στον καβαλάρη για να είναι πιό κοντά η 6η με την 5η;

Tintouto.jpg

Jasemeister είπε:
Μπράβο πολύ καλό απ'όλες τις πλευρές! Καλή συνέχεια και σε live, κτλ.

Απορία για τον κιθαρίστα με την άσπρη LP:

Παίζει drop-D και έκανε πατέντα στον καβαλάρη για να είναι πιό κοντά η 6η με την 5η;
θενκς! χαχαχα όχι δεν το είχα παρατηρήσει αυτό :o  κάποια στιγμή στο γύρισμα θα είχε φύγει η χορδή από τη θέση της.. δεν παίζω drop, είμαι απλά μισό τόνο κάτω, οι άλλοι 2 είναι drop c#

Μπράβο παιδιά! Ωραίο το κομμάτι και το κλιπ βλέπεται ευχάριστα.

Τι σχέση έχετε με το monsterenergy?

IonK είπε:
Είναι ο sponsor μας, ουσιαστικά μας πλήρωσε το κλιπ  :)
Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Θα μπορούσες να μας πεις (εδώ ή σε νέο τόπικ) κάποιες πληροφορίες γύρω απ το θέμα;

Ποιά είναι η φάση με τους σπόνσορες; Τους βρίσκεις ή σε βρίσκουν; Υπογράφεις κάποιο συμβόλαιο; Τι υποχρεώσεις έχεις απέναντί του και τι σου προσφέρει ως αντάλλαγμα;

Και μια απορία μπόνους: πόσο κοστίζει ένα τέτοιο βίντεο κλιπ;

WrTsXxx είπε:
Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Θα μπορούσες να μας πεις (εδώ ή σε νέο τόπικ) κάποιες πληροφορίες γύρω απ το θέμα;

Ποιά είναι η φάση με τους σπόνσορες; Τους βρίσκεις ή σε βρίσκουν; Υπογράφεις κάποιο συμβόλαιο; Τι υποχρεώσεις έχεις απέναντί του και τι σου προσφέρει ως αντάλλαγμα;

Και μια απορία μπόνους: πόσο κοστίζει ένα τέτοιο βίντεο κλιπ;
για νέο τοπικ δεν το κόβω γιατί δυστυχώς δεν έχω κάποια ιδιαίτερη εμπειρία η γνώση επί του θέματος :P

στις (λίγες) αντίστοιχες περιπτώσεις που γνωρίζω, γενικώς, δεν υπάρχει κάποιο γραπτό συμβόλαιο, υπάρχει αμεση επικοινωνια με την εταιρεια, η "υποχρεωση" ειναι συνηθως πχ να φορεσεις τα ρουχα τους ή να πιεις τα ποτα τους (να χρησιμοποιεις το προιον της εταιριας τελος παντων) στα live (οχι ολη η μπαντα προφανως, αρκετα διακριτικά), σε καμια φωτογραφηση κλπ.

ως ανταλαγμα σπανιως εχω ακουσει για χρηματα στο χερι, συνηθως (περαν απο το οτι σου προσφερουν τα προιοντα τους) θα σε βοηθησουν με θεματα οπως ηχογραφηση, βιντεοκλιπ, tour (πχ να σου παραχωρισουν van), κλπ..

τωρα για το κόστος του συγκεκριμένου κλιπ, δεν γνωρίζω γιατί τα κανόνισε η εταιρεία..

ελπίζω να βοήθησα!

Σ ευχαριστώ πολύ, κάλυψες αρκετές απ τις ερωτήσεις μου.

IonK είπε:
υπάρχει αμεση επικοινωνια με την εταιρεια
Πώς γίνεται όμως η αρχική επαφή; Στείλατε το ντέμο σας σε εταιρίες αναψυκτικών ζητώντας χορηγία; Έψαχναν εκείνοι και σας βρήκαν; Μέσω κάποιου διαγωνισμού;

Για πόσον καιρό θα πρέπει να πίνετε μονστερ;  8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα