Νέο TASCAM 202ᴍᴋVII (tape deck)

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 1K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Για όποιον ενδιαφέρεται για καινούργιο tape deck (νέο/ όχι new old stock) , η tascam του κάνει το χατίρι με το 202 mK VII.

Είναι διπλό, χωρίς Dolby (αλλά με noise reduction), με USB και σε τιμή , περίπου 500,00 $, που μπορείς να βρεις πολύ καλλιτερα decks συμπεριλαμβανομένου και του service τους.

Παρόλα αυτά, για κάποιον που θέλει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, είναι μια πρόταση.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Καλό, αλλά βάλε και μια πρόταση για ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου (εάν υπάρχουν πλέον...). Που θα ακούμε εκτός σπιτιού τις κασέτες που θα γράφουμε.....;

Καλό, αλλά βάλε και μια πρόταση για ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου (εάν υπάρχουν πλέον...). Που θα ακούμε εκτός σπιτιού τις κασέτες που θα γράφουμε.....;
και μια για VHS :classic_biggrin:

Α δεν ξέρω. Εγω κασσετοφωνα έχω στα αμάξα ??

Το "γατούλης" μου άρεσε! Οχι αυτα ειναι παιχνιδάκια. :P
Το ξέρω. Αν ήταν της προκοπής θα είχαν ένα σκασμό χρήματα με όλα αυτά που έχουν πάνω.

εσένα τα αμάξα έχουν τους λεβιέδε στο τεμόν
Σιγα μην οδηγούσα αμάξα με αερόσακους και ζώνες ασφαλείας.....αυτά ειναι για τους φλώρους.

Σιγα μην οδηγούσα αμάξα με αερόσακους και ζώνες ασφαλείας.....αυτά ειναι για τους φλώρους.
Tunning-Carroca_thumb%5B4%5D.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back