Bάλτω προτα αιδώ να σου πουμαι απόψηςX-minor είπε:Σοστύ κύνισι, να τα κατωχηρώσοις γεια να'σε ασφαλοίς.
Έχουμε φίλος.BlackCrow81 είπε:Φίλε Νίκο καλύτερα να προσλάβεις έναν μάνατζερ και έναν δικηγόρο για να ασχολούνται με όλα τα διαδικαστικά
Φίλε αφεντικέ. ;D ;D ;Dyameth είπε:Δίνεις λίγη περισσότερη βαρύτητα στο "πίνω μπύρες και παίζω ροκ" απο όσο χρειάζεται για να παίξεις καλά.
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια.Η μπύρες δεν είναι προϋπόθεση για να παίξεις καλή κιθάρα.
η κιθαρα ειναι η αφορμη για να πινει μπυρες!!!fusiongtr είπε:Φίλε αφεντικέ. ;D ;D ;D
Η εντύπωση που έχω σχηματίσει μέχρι τώρα, είναι ότι τον φίλο μας ποσώς τον ενδιαφέρει η μουσική/κιθαριστική εξέλιξη.
Το όλο "προϊόν προς πώληση" είναι το attitude (με κιθάρα γαρνιτούρα).
Ας επικεντρώσουμε λοιπόν τις όποιες συμβουλές μας προς τα εκεί.
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια.
Έχω πιεί τόνους μπύρας, αλλά καλή κιθάρα ακόμα δεν έπαιξα.
that's what i call a rock 'n' roll life O0yameth είπε:"πίνω μπύρες και παίζω ροκ"
παιδια την αποψη μου, σοβαρα, η κιθαρα και το παιξιμο της και η εξεληξη ειναι θεμα δουλειας στο οργανο και ακουσματων πολλων, δηλαδη ακουω παιζω εξελισωμε, οι μπυρες ειναι αλλο θεμα, εμενα μου αρεσει που και που να πινω, αν αυτο δεν επηρεαζει το παιξιμο, και εννοω οτι με τις μπυρες δεν μαθενης κιθαρα, το να μαθης κιθαρα ειναι θεμα εξασκησης στο οργανο, και οταν μαθης πινης και μπυρες, αυτη ειναι η αποψη μουfusiongtr είπε:Φίλε αφεντικέ. ;D ;D ;D
Η εντύπωση που έχω σχηματίσει μέχρι τώρα, είναι ότι τον φίλο μας ποσώς τον ενδιαφέρει η μουσική/κιθαριστική εξέλιξη.
Το όλο "προϊόν προς πώληση" είναι το attitude (με κιθάρα γαρνιτούρα).
Ας επικεντρώσουμε λοιπόν τις όποιες συμβουλές μας προς τα εκεί.
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια.
Έχω πιεί τόνους μπύρας, αλλά καλή κιθάρα ακόμα δεν έπαιξα.
οτι ανεβαζω στο youtube το ανεβαζω απευθειας μετα εδωcos_dr είπε:Bάλτω προτα αιδώ να σου πουμαι απόψης
Εμείς για την πάρτη μας θα το κάνουμε το live.BlackCrow81 είπε:Φίλε cos_dr αν τύχει και φτιάξετε μπάντα μαζί με τον nickrahm και κάνετε κανένα live εγώ δε θα έρθω να σας δω
Πρώτα εδώ και μετά στο youtube, λολnickrahm είπε:οτι ανεβαζω στο youtube το ανεβαζω απευθειας μετα εδω
Φίλος μπορείς να μου το παίξεις (το παρακάτω)? ;D ;Dcos_dr είπε:Εγώ πριν την παίξω, πλένω τα χέρια μου,
τη σολιά μην κολλήσουμε και κανα μικρόβιο.
εγώ φλωριές δεν παίζω.fusiongtr είπε:Φίλος μπορείς να μου το παίξεις (το παρακάτω)?