νεο σολο youtube

yameth είπε:
Nick μόλις είδα την ταμπέλα στο βίντεο... Freestyle Rock!

Νομίζω πως είναι πρωτιά σου. Ετσι εξηγούνται τα βίντεο.

Βέβαια το Freestyle Rock λογικά δεν παίζεται απο περισσότερα απο ένα άτομο. Ετσι δεν είναι; Οπότε για την μπάντα που θα φτιάξεις πρέπει να δουλέψεις κανα τραγούδι συγκεκριμένο. Δεν είναι δύσκολο φίλε.
παιδια αυτο που λεει ο yameth, για το freestyle rock οτι ειναι πρωτια, δεν εχει ξαναυποθη? εγω το πειρα απο το freestyle πχ mountainbike κτλ και αλλα freestyle πχ που κανουν, και το εβαλα για τη μουσικη

Εγώ πάντως δεν το έχω ξανακούσει, και το θεωρώ έξυπνο. :)

παιδες περιμενω αποψης για το τελευταιω βιντεο, καθαρη telecaster, το βραδυ θα ανεβασω κιαλλο, κανονικα ηλεκτρικη

ανέβασε κανα cover.

Mην παίζεις όλο στην τύχη.

χαχααχαχαχαχαχ

cos_dr είπε:
Mην παίζεις όλο στην τύχη.
Γιατί όχι?

Φαίνεται τυχερός.

το βραδυ θα ανεβασω κιαλλο, κανονικα ηλεκτρικη
Όλεεεε, πάω να πάρω μπύρες να έχω.

BlackCrow81 είπε:
Μάλλον ανεβάζει κανένα 50λεπτο concept κομμάτι
μέχρι να ανεβάσει νέο, προλαβαίνω να κάνω τον Mayer mp3, import, να παίξω με τον Steve και τον Pino, να τα κάνω export και να τα στείλω στο dropbox....

:D

Μάλλον είναι στην 5η μικρή τώρα, κάτσε να πιει και τις 2 μεγάλες και βλέπουμε

BlackCrow81 είπε:
Μάλλον είναι στην 5η μικρή τώρα,
Στην ελαττωμένη 5η εννοείς. :D

Της πτάνας θα γενεί.

Γιουτουμπλούσιο θα τον κάνουμε τον Νικ Τρικ, να μου το θυμηθείτε.

X-minor είπε:
Γιουτουμπλούσιο θα τον κάνουμε τον Νικ Τρικ, να μου το θυμηθείτε.
Νομίζω ότι θα γίνει viral.

fusiongtr είπε:
Νομίζω ότι θα γίνει viral.
Εμένα μου τον έβγαλε πολλάκις στα recommended στο youtube. Που ούτε καν στα ακούσματα ή στο ιστορικό μου το experimental noise.  ;D

παιδια θα σας πω τι θα κανω, εχω ανεβαση καποια βιντεο  σολο και καθαρη, εχω ενα μικρο πακετακι στιχους αγγλικα, απο εκεινα που κολαν στο ψυγειο, θεωρω οτι αξιζουν, οποτε θα τα κατωχηρωσω σε ενα δικηγορο, και ανεβαζω στιχους μουσικη(κατωχηρωμενα), τραγουδι-κιθαρα, αυτα παιδες

Φίλε Νίκο καλύτερα να προσλάβεις έναν μάνατζερ και έναν δικηγόρο για να ασχολούνται με όλα τα διαδικαστικά και εσύ να αφοσιωθείς αποκλειστικά στο καλλιτεχνικό σκέλος. Σου μιλάω εκ μπίρας

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back