νεο σολο youtube

Δεν έχει και πολύ νόημα να ξανασχολιάσουμε οτιδήποτε. Είτε είσαι τρολ ή, αν δεν κατανοείς ακόμα, μετά από 4 βίντεο ότι αυτό που ακούγεται είναι επιεικώς κάκιστο, έχεις θέμα.

εδιτ: έξτρα περίπτωση να το'ριξες στο viral marketing τύπου "πω φίλε πρέπει να τ'ακούσεις αυτό το πράγμα" για να βγάλεις κανα φράγκο απ'το youtube.

Εμένα μου άρεσε το κομμάτι.

Έχει ότι χρειάζεται.

Αρχή, μέση, τέλος.

Και έτσι όπως είναι η κάμερα βλέπω και "χέρι".

Τώρα είναι ώρα για βιντεοκλίπ στο κομμάτι.

Ξέρεις, αυτός ροκάς με γυαλί, σκισμένα παντελόνια, κι αυτή κυρίλα, λαΙκά και έτσι.

Και του ρίχνει χυλόπιτα.

Αυτός παίρνει την κιθάρα και .... της δίνει να καταλάβει.

Στρώσου.

X-minor είπε:
Είτε είσαι τρολ ή, αν δεν κατανοείς ακόμα,
Σοβαρά τώρα; Προφανώς και μας τρολάρει και μου αρέσει που προσπαθούμε να είμαστε politically correct.

otto## είπε:
Σοβαρά τώρα; Προφανώς και μας τρολάρει και μου αρέσει που προσπαθούμε να είμαστε politically correct.
Έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου. Διάβασε παλιότερα ποστς.

X-minor είπε:
Έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου. Διάβασε παλιότερα ποστς.
μετά από τόσες διατυπωμένες επιφυλάξεις και αμφιβολίες δεν θα έπρεπε ο op να μπει στον κόπο να πει τουλάχιστον "δεν είμαι troll"?

LK είπε:
ο,τι έχει να πει....,το λέει με τη μουσική του.
λετ δε μιουζικ τωκ. Αλσο αη εμ φακιν ταηρεντ.

Let the music play

Oh I wanna dance the night away....

right here right here I'm gonna stay......  (μπρρρρρ)

;D

BlackCrow81 είπε:
Μάλμστην? Βάι? Σατριάνι?
Paco de Lucia, John Williams, Allan Holdsworth, Rosenberg Trio, Σταμάτη Γαρδέλη?

Γιατί δυσανασχετειτε κάποιοι στην ωμή και ακομπλεξαριστη έκφραση του καλλιτέχνη ?

Δεν καταλαβαίνω

Και εμένα δεν με αναγνωρίζω.  Το γειώνω κάνοντας παρατήρηση για τα ηχεία. 

Αντί να εκτιμησω ακριβώς αυτό το μεγαλείο της αυθεντικης έκφρασης,  που σπανιζει σε αυτή την υποκριτική, αδηφαγα καπιταλιστικη και σάπιου περιεχομένου κοινωνία και απλά να σιωπησω και να απολαύσω αυτό που μας στερησαν οι εμπορευματοποιητες των πάντων,  με το να μας γαλουχουν έτσι ώστε να μην το εκτιμαμε.

Συνέχισε να το δίνεις όπως είναι και μην αλλάξεις και γίνεις σαν όλους τους άλλους που συμβιβαζονται με το πολιτικως ορθο και καταλήγουν να χάνονται στη Μάζα που θρεφει το...... Κεφάλαιο.  Χαχαχαχαχα

cos_dr είπε:
Αντί να εκτιμησω ακριβώς αυτό το μεγαλείο της αυθεντικης έκφρασης
Με εκπλήσσεις ευχάριστα. :)

Για να το πω λαϊκά, ξεχωρίζει σαν την μύγα στα σκατά. ;D

fusiongtr είπε:
, ξεχωρίζει σαν την μύγα στα σκατά. ;D
mpliah!!!

cos_dr είπε:
Γιατί δυσανασχετειτε κάποιοι στην ωμή και ακομπλεξαριστη έκφραση του καλλιτέχνη ?

Δεν καταλαβαίνω

Και εμένα δεν με αναγνωρίζω.  Το γειώνω κάνοντας παρατήρηση για τα ηχεία. 

Αντί να εκτιμησω ακριβώς αυτό το μεγαλείο της αυθεντικης έκφρασης,  που σπανιζει σε αυτή την υποκριτική, αδηφαγα καπιταλιστικη και σάπιου περιεχομένου κοινωνία και απλά να σιωπησω και να απολαύσω αυτό που μας στερησαν οι εμπορευματοποιητες των πάντων,  με το να μας γαλουχουν έτσι ώστε να μην το εκτιμαμε.

Συνέχισε να το δίνεις όπως είναι και μην αλλάξεις και γίνεις σαν όλους τους άλλους που συμβιβαζονται με το πολιτικως ορθο και καταλήγουν να χάνονται στη Μάζα που θρεφει το...... Κεφάλαιο.  Χαχαχαχαχα
Αναρχία στην ακραία noise μουσική στο noiz.

παιδια ακουσα κατι για τρολ δεν τρολαρο κανεναν ειληκρηνα, απλα ανεβαζω βιντεο για να ακουσω τις αποψης σας,

tenor.gif

Είσαι σε καλό δρόμο, αυτό έχει σαφέστερη θεματολογία. :)

Οι γείτονες τι λένε?

nickrahm είπε:
παιδια ακουσα κατι για τρολ δεν τρολαρο κανεναν ειληκρηνα, απλα ανεβαζω βιντεο για να ακουσω τις αποψης σας,

Ελα ρε φιλε κοψε την πλακα,αρκετα βιντεο ανεβασες για να τρολαρεις.

Το δεξι σου χερι δεν ειναι αρχαριου,καθως και καποια μπεντς. ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back