- Πόντοι
- 103
- Ιδιότητα
- Πλήκτρα
Όλα τα καλά του κόσμου έχεις ?Αν και είμαι fun της Novation και δουλεύω κατα κόρον Ableton Live δεν ξέρω στο τέλος με κέρδισε η Arturia.
Bασικά έχω Novation το Launchkey mini mk3 για μεταφερόμενο μαζί μου και για σταθερό έχω το Arturia keylab essential mk3 το οποίο με κέρδισε στην λειτουργικότητα του.
Το Novation Launchkey mini mk3 το συνδιαζω με το Akai APC mini mk2 αλλά και με το keylab όταν ξεκινάω ένα project ειδικά στην αρχή όταν δουλεύω στον session view του Ableton live μετά όταν μπαίνω στον arraigenment view δουλεύω το keylab.
Είναι καθαρά τι θέλει να κάνει ο καθένας και πως δουλεύει, έχω και το NI Komplete Kontrol M32 αυτό το δουλεύω με το Kontakt και σε συνδυασμό Maschine studio μαζί με το Jam.
Για να είμαι και ειλικρινής περίμενα με κάτι πολύ περισσότερο να απαντήσει η Νovation με αυτή την οθονουλα πάλι που πας οκ έφτιαξε λίγο την ποιότητα αλλά τη να το κάνωΟι εξελίξεις είναι ραγδαίες?
Μάχες σώμα με σώμα των εταιρειών για την κυριαρχία και την επικράτηση στα home studio.
Ευχαριστώ Κώστα αλλά πούλησα κάμποσα synths που στην ουσία δεν άξιζε να τα είχα όλα αυτά από την στιγμή που δεν είμαι της φάσης live σε κάποιο σχήμα η μπάντα και έχανα όλη την ουσία δεν ήξερα και εγώ με τι πάλευα.Όλα τα καλά του κόσμου έχεις ?
Προσπαθεί προφανώς να κρατήσει και τιμή. Aπο μέγεθος τα δυο μεγάλα της Arturia και της Novation, τα 61 π.χ. Ποιο είναι πιο μεγάλο σε όγκο και επιφάνεια?Για να είμαι και ειλικρινής περίμενα με κάτι πολύ περισσότερο να απαντήσει η Νovation με αυτή την οθονουλα πάλι που πας οκ έφτιαξε λίγο την ποιότητα αλλά τη να το κάνω
Τα θυμάμαι, μου τα είχες δείξει.Ευχαριστώ Κώστα αλλά πούλησα κάμποσα synths που στην ουσία δεν άξιζε να τα είχα όλα αυτά από την στιγμή που δεν είμαι της φάσης live σε κάποιο σχήμα η μπάντα και έχανα όλη την ουσία δεν ήξερα και εγώ με τι πάλευα.
Καλό είναι να περνούμε ακριβώς ότι χρειαζόμαστε γιατί δεν προλαβαίνουμε να μάθουμε κάτι βγαίνει το επόμενο και εκεί την πατάμε όλοι γινόμαστε συλλέκτες Χωρις να το έχουμε καταλάβει.
Ασε και το οικονομικό πλέον δεν μας παίρνει.
Έτσι πούλησα αυτή τι φορά επένδυσα σωστά σε σχολεία και στο αντικείμενο μου και παίρνω ακριβώς ότι χρειάζομαι και τίποτα παρά πάνω
οκ ωριμασαμε και ολας ?
καλά κανείς μόνο και μόνο που το έχεις μάθει σε βάθος δεν θες κάτι άλλο είσαι ευέλικτος το κρατάς εξάλλου με ένα λαπτοπ και ένα midi πάνω στο stage μαζί σου έχεις τα πάντα και εσύ αυτό το ξέρεις καλά ?Τα θυμάμαι, μου τα είχες δείξει.
Εγώ μόνο αμα χαλάσουν θα αλλάξω. Έχω το τέλειο συνδυασμό για το σπίτι για εμένα τουλάχιστο και τις ανάγκες μου και κρατάω και το Triton μήπως μια στο εκατομμύριο πάω να παίξω κάπου που έχω και στημένους ήχους και το ξέρω το όργανο καλά να το προγραμματίζω. Τουλάχιστο για μπάντα έχει ότι ακριβώς χρειάζομαι.
Αλλά θέλω να ξέρω την αγορά γιατί τα γουστάρω, γι αυτό παρακολουθώ τα πάντα, άσε που παίρνεις ιδέες.
Και έτσι πρέπει Κώστα αλλιώς μένεις πίσω και γίνεσαι δεινόσαυρος.Αλλά θέλω να ξέρω την αγορά γιατί τα γουστάρω, γι αυτό παρακολουθώ τα πάντα, άσε που παίρνεις ιδέες.
Kοίτα, εγώ κάποια στιγμή έγινα ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, έμαθα τα πάντα, μπορώ να παίξω και να ενορχηστρώσω τα πάντα και να διαβάσω τα πάντα και έτσι μπορώ να πάρω μια ιδέα ενός άλλου και να την αναπτύξω και έτσι κερδίζω χρόνο. ?Και έτσι πρέπει Κώστα αλλιώς μένεις πίσω και γίνεσαι δεινόσαυρος.
Το ίδιο μας είχε πει και ο Cayetano που ήταν δάσκαλος μου ότι παιδιά τελειώσατε ένα σχολείο τώρα αυτό δεν πάει να πει ότι θα σταματήσετε να κάνετε σχολεία όσο ασχολείστε με το studio και την τεχνολογία πάνω στην μουσική παραγωγή.
Κώστα ασχολείσαι και δεν μένεις στα στάνταρ για αυτό.Kοίτα, εγώ κάποια στιγμή έγινα ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, έμαθα τα πάντα, μπορώ να παίξω και να ενορχηστρώσω τα πάντα και να διαβάσω τα πάντα και έτσι μπορώ να πάρω μια ιδέα ενός άλλου και να την αναπτύξω και έτσι κερδίζω χρόνο. ?
Πάντα έχεις να πάρεις κάτι. Πολλές φορές βλέπω βίντεο που μπορεί αυτά που λένε να είναι γνωστά, ή να τα λένε και λίγο υπερβολικά για να πουλήσουν στοχευμένα αλλά πάντα θα κάτσει να μάθω κάτι καινούργιο ή κάποιο shortcut. Και σου διατηρείται η όρεξη έτσι. Δεν είμαι ψώνιο, όχι, καθόλου ?
Έχω τόσο υλικό που δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα.Ακόμα και τα bundles που δίνουν με τα controllers, έχω τόσο υλικο που δεν έχω προλάβει. Με τα ηχεία μου έδωσαν software 1000 ευρώ και έχει πολύ καλό πράγμα μέσαΚώστα ασχολείσαι και δεν μένεις στα στάνταρ για αυτό.
Όσο για το τελευταίο έτσι είναι οι Αρτιστες ένα ψώνιο το έχουν ?