νεο κομματι (δεν ειναι blues)

Μπραβο. Μου αρεσε πολυ. Κατι διαφορετικο οντως. Μου θυμισε camel.

Μ αρεσε πολυ.

Ισως αν ειχε λιγο πιο συγκεκριμενη μελωδια στο μερος που ανεβαινει-εσυ

βεβαια ξερεις πολυ καλυτερα πως θες να ειναι.

Νομιζω παντως οτι βγαινει αυτο που θες να δωσεις-το κομματι σε βαζει στο mood του.

Επισης πολυ ωραιες κιθαρες.

Tα τυμπανα τι ειναι?

gvour είπε:
Μ αρεσε πολυ.

Ισως αν ειχε λιγο πιο συγκεκριμενη μελωδια στο μερος που ανεβαινει-εσυ

βεβαια ξερεις πολυ καλυτερα πως θες να ειναι.

Νομιζω παντως οτι βγαινει αυτο που θες να δωσεις-το κομματι σε βαζει στο mood του.

Επισης πολυ ωραιες κιθαρες.
+1

Πολύ καλό. Μου θύμισε λίγο από το meddle των pink floyd και συγκεκριμένα το one of these days. 

thanx guys... :)σε οτι αφορα τη μελωδια εχετε δικιο αλλα στερεψα. τα τυμπανα ειναι abbey road  60s drummer απο native instruments.

Παρα πολυ καλο! Μπραβο!!!! Εμενα μου θυμισε τα armagedon I και II των τερμιτων!

Θαυμάσιο, και μόνο που το άκουσα 4 φορές καπάκι κάτι λέει.

Εμένα δεν μου θύμισε τίποτε. :D

Μπράβο.

Πολύ ενδιαφέρον και όμορφο!

Keep on!

Ωραιο!!

Η εισαγωγη μεχρι περιπου το 1 15 ειναι και .......επικαιρη.(Δεν μου θυμισε camel, μαλλον κατι σε Γκολφω, χωρις να ειναι κακο αυτο)

Παρα πολυ καλο!

Δεν σου κρυβω οτι η εισαγωγη μου αρεσε πιο πολυ απ ολα τα μερη,χωρις αυτο να σημαινει οτι τα υπολοιπα δεν ηταν πολυ ωραια!

Πολυ καλη συνδεση των μερων και οντως ενα ιδιαιτερο ''ολον''!

Θα προτιμουσα λιγοτερο ντραιβ στην κιθαρα και λιγοτερες νοτες.

Ισως και πιο..''δημοτικο'' παιξιμο χωρις να ειναι κυριαρχο.

Ισως το προγκρεσιβ παιξιμο να εμπαινε σε ενα 2ο ξεσπασμα(μεγαλυτερη διαρκεια κομματιου)

Απο τα πιο ενδιαφεροντα ''πειραματικα'' κομματια που εχω ακουσει στο νοιζ.

Εχεις μελωδιες μεσα σου και αυτο ειναι χαρισμα.

Και μαλιστα ποικιλοτροπες.Αξιζει να τις βαλεις σε ταξη και να τις καταγραφεις! ;)

Μπραβο και καλη συνεχεια! :)

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ μπραβο φιλε.ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.

αΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο FREEROCK.

παιδες ευχαριστω και παλι..freerock συμφωνω σχεδον με ολα τα σημεια που τονισες,θεωρω οτι αυτη ειναι μια ακρως εποικοδομητικη κριτικη.να ειστε καλα και παλι :)

Επιτελους (βιαζομουν πριν ) ακουσαμε και κατι με Ελληνικα στοιχεια με ωραιους ηχους και ξεφυγαμε απο την ΚΑΡΑΜΠΛΟΥΖΙΑ .Αλλη μια φορα μπραβο.

Παρεπιπτοντως εχεις και αλλα τετοια κομματια (σ'αυτο το στυλ εννοω) μπας και κανουμε κανα δισκι :o :o

pericles είπε:
Επιτελους (βιαζομουν πριν ) ακουσαμε και κατι με Ελληνικα στοιχεια με ωραιους ηχους και ξεφυγαμε απο την ΚΑΡΑΜΠΛΟΥΖΙΑ .Αλλη μια φορα μπραβο.

Παρεπιπτοντως εχεις και αλλα τετοια κομματια (σ'αυτο το στυλ εννοω) μπας και κανουμε κανα δισκι :o :o
εαν σου πω οτι γενικα ειμαι κολλημενος με chicago blues? ;D τωρα σε οτι αφορα τα  κομματια ...υπαρχουν διαφορα (λεφτα δεν υπαρχουν  ;D)πλακα κανω.

Tωρα ειπες την ΑΛΗΘΕΙΑ ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ (ονομα και μη χωριο ) ελεγαν οτι λεφτα υπαρχουν  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back