Νέα τραγούδια από τους System Οf A Down μετά από 15 χρόνια!

• Thread starter Thread starter Guest
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 472
G

Guest

Guest
Οι System Οf A Down μετά από 15 χρόνια κυκλοφόρησαν 2 ολοκαίνουργια τραγούδια, "Protect the Land" και "Genocidal Humanoidz", προς ενίσχυση του Ταμείου της Αρμενίας κι ενώ η κατάσταση παραμένει έκρυθμη στην αυτόνομη Δημοκρατία του Αρτσάχ με τις πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων/Τούρκων.

https://youtu.be/_74nVpLVn9Q

Καταγραφή system.JPG

Δε μου έκανε κλικ κανένα από τα 2 κομμάτια. Πολύ ευχάριστο νέο η επιστροφή τους όμως.

γνησιοι, ωραίοι, η αγαπημενη μου μπαντα τα τελευταία 20 χρονια.... μακάρι να δουμε και το album...

μου άρεσαν και τα 2 κομμάτια.... στο 70% των γνησιων SOAD (toxicity , steal this album, ομωνυμο) , αλλα SOAD

βλεπω τα προσωπα των αρμενιων  ..... βλεπω τους σταυρους.... και με πιάνει ριγος ...  ειναι τοσο κοντα στα δικα μας και στα βαλκανικα.. σκέφτομαι την Κυπρο μας... ρίγος....

προσευχή...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
γνησιοι, ωραίοι, η αγαπημενη μου μπαντα τα τελευταία 20 χρονια.... μακάρι να δουμε και το album...

μου άρεσαν και τα 2 κομμάτια.... στο 70% των γνησιων SOAD (toxicity , steal this album, ομωνυμο) , αλλα SOAD

βλεπω τα προσωπα των αρμενιων  ..... βλεπω τους σταυρους.... και με πιάνει ριγος ...  ειναι τοσο κοντα στα δικα μας και στα βαλκανικα.. σκέφτομαι την Κυπρο μας... ρίγος....

προσευχή...
Το blast beat στο genocidal δεν γ@@@σε?

^^^ εννοείται! αλλά η συστεμιά τα έκανε αυτα για πλάκα στα πιο χαβαλετζίδικα κομμάτια, ο λογος που εχουν αφησει εποχή ειναι γιατι στο nu-metal, alt-rock έγραψαν κατ'εμε τις καλυτερες μελωδίες στα τελευταία 20 χρόνια.

^^^ εννοείται! αλλά η συστεμιά τα έκανε αυτα για πλάκα στα πιο χαβαλετζίδικα κομμάτια, ο λογος που εχουν αφησει εποχή ειναι γιατι στο nu-metal, alt-rock έγραψαν κατ'εμε τις καλυτερες μελωδίες στα τελευταία 20 χρόνια.
Συμφωνώ!και με την πιο εκφραστική φωνή της εικοσαετίας!

«Είμαστε πιθανότατα το μόνο rock συγκρότημα που έχει κυβερνήσεις για εχθρούς, το μόνο rock συγκρότημα που βρίσκεται σε πόλεμο, οπότε έγραψα αυτά τα τραγούδια για να ανεβάσω το ηθικό των πολεμιστών μας και των Αρμένιων σε όλο τον κόσμο»
http://www.loaded.gr/Article/24919/o-logos-poy-oi-system-of-a-down-kykloforoyn-dyo-nea-singles-meta-apo-15-hronia

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back