- Πόντοι
- 48
μετα απο πολυ καιρο ψαξιματος , συζητησεων , δημοσιευσεων , κ.α. , με την πολυτιμη βοηθεια του superfunk αλλα και αλλων φιλων του noiz , αποφασισα και εκανα παραγγελια απο rockinger σωμα swamp ash σε φυσικο χρωμα , neck maple , vintage tremolo , και ολα τα συναφη εκτος απο κλειδια(fender-schaller locking chrome) και μαγνητες (3 single coil seymour duncan QP) που διαθετω ηδη.περιμενω εναγωνιως και θα ανεβασω φωτο και σχολια καθως και .wav file οταν γινει η δουλεια.
εχω σκεφτει τα παντα και το μονο πλεον που θα χρειαστω καθοδηγηση ειναι η τοποθετηση των ελατηριων του τρεμολο και η σ ω σ τ η τοποθετηση και βιδωμα του neck.γι αυτο παρακαλειται οποιος μπορει να βοηθησει ....δεκτον!
αυτο που εχω μαθει να απαγγελω απεξω κι ανακατωτα ειναι το post του superfunk ''κατασκευη κιθαρας bolt on''.
επεται συνεχεια.
Υ.Γ. στο νησι εχει Γ@@@θει να μας ταρακουναει στους σεισμους.....ουφ!!!!χε χε χε
εχω σκεφτει τα παντα και το μονο πλεον που θα χρειαστω καθοδηγηση ειναι η τοποθετηση των ελατηριων του τρεμολο και η σ ω σ τ η τοποθετηση και βιδωμα του neck.γι αυτο παρακαλειται οποιος μπορει να βοηθησει ....δεκτον!
αυτο που εχω μαθει να απαγγελω απεξω κι ανακατωτα ειναι το post του superfunk ''κατασκευη κιθαρας bolt on''.
επεται συνεχεια.
Υ.Γ. στο νησι εχει Γ@@@θει να μας ταρακουναει στους σεισμους.....ουφ!!!!χε χε χε