- Πόντοι
- 18
Ναι ντε....petersp είπε:Αυτο το headstock ομως... οτι πιο απαισιο εχω δει! Ακομα και τα Harley Benton καλυτερο εχουν...
Κάτσε, μισο... δεν έχεις δει ποτέ σου Warwick?? ;Dpetersp είπε:Αυτο το headstock ομως... οτι πιο απαισιο εχω δει! Ακομα και τα Harley Benton καλυτερο εχουν...
Κι εγώ ακριβώς στο ίδιο καζάνι βράζω, όπως τα λές, το ίδιο πράγμα. Εμένα με ψήνει το smoke-burst Ash πολύ...Gommer είπε:Δεν υπάρχει τελειωμός στο GAS.......αυτό ήταν......2 μέρες διαβάζω για αυτά και τα συμπεράσματα λένε ότι η ποιότητα είναι ανώτερη της τιμής τους και ότι τα squire τα κάνει σκόνη...απλά δεν μπορώ να διαλέξω (τα θέλω και τα δύο) μεταξύ του αλδερ και του στάχτινου βάλτου.... ;D
Εγώ είμαι τεσσάρης και δεν με βλέπω να αλλάζω. Μου αρέσει αυτός ο περιορισμός βλέπεις 8).sideFX είπε:και το επιπλέον δίλημμα είναι: κλασσικό 4άρι ή 5άρι (active/passive, 3band eq με παραμετρικό μεσαίων) με μόνο(!!!) 433/499 € ??![]()
Γενικά έχω τις επιφυλάξεις μου σε τέτοιες συγκρίσεις...sideFX είπε:Στο talkbass πάντως από τους πρώτους ιδιοκτήτες του ΜΜ V7 Jazz σχεδόν όλοι όσοι έχουν κάποια προϋπηρεσία σε ακριβά όργανα (βλέπε ΜΜ sabre, Stingray classic, Ferder jazz Deluxe, Marcus Miller 5 (usa), Sadowsky, κτλ) λένε πως αν έγραφε Fender στο headstock θα έκανε πάνω από 2 χιλιάρικα και πως αν εξαιρέσει ίσως κανείς τη γέφυρα και τα κλειδιά, σε κάθε άλλο τομέα (ήχος, ποιότητα κατασκευής, ευελιξία) πατάει το American Standard Jazz και συγκρίνεται με όργανα επιπέδου Sadowsky.
Ψήνομαι για το ασπρο alder 4αρι αλλά το σκέφτομαι ακόμα γιατί έχει μπει στο μυαλό μου και ένα P.stamkosk είπε:τελικά αγόρασε κανένας να μας πει τη γνώμη του;