- Πόντοι
- 1,848
Ειναι αυτο που λεμε θελη η π*****α να κρυφτη και η χαρα δεν την αφηνει :-XWaterfall-K είπε:Ο τυπος πρεπει να αλλαζει κλαβιε καθε μηνα. Το τοπικο Service της Korg πρεπει να τον εχει εικονισμα στον τοιχο... ;D
Aπλά κουνιεται πολυ (υπερβολικά πολύ) νευρικα. Κατα τ'αλλα, ψιλομλκιες παίζει, τίποτα το ιδιαιτερο...σ'αυτα τα βίντεο τουλαχιστον, δε θα ψάξω αλλα από τον τύποTerry RoscoeBeck5 είπε:Το παίζει στα δάκτυλα το... κλουβιέ και όχι μόνο- οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.
Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται ψιλό... αρκουδιάρικα.neeq είπε:Aπλά κουνιεται πολυ (υπερβολικά πολύ) νευρικα. Κατα τ'αλλα, ψιλομλκιες παίζει, τίποτα το ιδιαιτερο...σ'αυτα τα βίντεο τουλαχιστον, δε θα ψάξω αλλα από τον τύπο![]()
μου είχε δώσει πριν από χρόνια, φίλος, πολύ γνωστός μουσικός ένα cd από μια Τούρκικη μπάντα που έπαιζε ακριβώς αυτό που λέει ο κουτσουροσυλλέκτης ο τετράχορδος. Άν θυμάμαι καλά λέγονταν Funk Turk... Κάπως έτσι, δεν είμαι σίγουρος... Μουσικαράδες και ειδικά ο μπασίστας...Terry RoscoeBeck5 είπε:Πάντως έχω ακούσει μπάντες από εκεί απέναντι (ή μάλλον ορχήστρες) με μουσικούς και ενορχηστρώσεις που ήταν κάτσε καλά. Ψιλό jazz fusion με την ανατολή να κυριαρχεί, που σου έπεφτε το σαγόνι.
τζαμπα τα εχουμε τα μεταπτυχιακα στην οθωμανικη κλασσικη μουσικη? ;DNestoras είπε:Mήπως να μεθονομαστείς σε Superturk? ;D
Διαφωνω. Δεν είναι κατι το τρομακτικο, κάθε εμπειρος παιχτης μπορει να παίξει πολλά περισσότερα και πολύ πιο χαλαρά.Nikos-Spyridopoulos είπε:..δεν πιστευω πως ολα αυτα που παιζει,τα παιζει καποιος χαλαρα..και ασχετα αυτο η μουσικη,παντα,ειναι τροπος εκφρασης..σωστα??