Ευχαριστώ πολύ για την κριτική. Στο ρυθμό έβαλα ότι καλύτερο μπορούσα να παίξω σε πραγματικά τύμπανα. Ήθελα να αποφύγω τη χρήση drum machine ή sample beat. Ακριβώς όπως λες και στο DIY...κάνεις ότι καλύτερο μπορείς...Ωραίο κομμάτι και ευφάνταστοι στίχοι! Grin Καλή τοποθέτηση φωνής και επεξεργασία. Μπράβο!
Τεχνικά σχόλια: Με ένα άλλο drum beat, το κομμάτι θα απογειωνότανε και θα έδενε η σούπα. Το σόλο θα μπορούσε και να μην υπάρχει.
Στην ουσία δηλαδή αυτά τα δύο ενορχηστρωτικά μέρη δεν προσθέτουν στο τραγούδι αλλά παρουσιάζουν τις αδυναμίες του DIY. Wink
Ευχαριστώ, αλλά ένας είμαι...Παιδιά είστε απίστευτοι
έμεινα άφωνος :-X
Κάνω παράθεση επί του αρχηγού γιατί συμφωνώ και διαφωνώ σε κάποια σημεία.yameth είπε:Ωραίο κομμάτι και ευφάνταστοι στίχοι! ;D Καλή τοποθέτηση φωνής και επεξεργασία. Μπράβο!
Τεχνικά σχόλια: Με ένα άλλο drum beat, το κομμάτι θα απογειωνότανε και θα έδενε η σούπα. Το σόλο θα μπορούσε και να μην υπάρχει.
Στην ουσία δηλαδή αυτά τα δύο ενορχηστρωτικά μέρη δεν προσθέτουν στο τραγούδι αλλά παρουσιάζουν τις αδυναμίες του DIY.![]()
εισαι γ... τους μουσικους και κάνεις και ωραίες αντικαταστάσεις ακόρντων στην κιθάραmanos_m είπε:Ευχαριστώ πολύ για την κριτική. Στο ρυθμό έβαλα ότι καλύτερο μπορούσα να παίξω σε πραγματικά τύμπανα. Ήθελα να αποφύγω τη χρήση drum machine ή sample beat. Ακριβώς όπως λες και στο DIY...κάνεις ότι καλύτερο μπορείς...
Ευχαριστώ, αλλά ένας είμαι...![]()
Μου αρέσουν πάρα πολύ οι Fun Lovin Criminals. Είναι μεγάλο κομπλιμέντο! Να 'σαι καλά!Nestoras είπε:Κάνω παράθεση επί του αρχηγού γιατί συμφωνώ και διαφωνώ σε κάποια σημεία.
Αρχικά βρήκα το κομμάτι εξαιρετικό. Αν και μεγαλούτσικος (με προτίμηση σε παλαιότερα ακούσματα), μία από τις σύγχρονες μπάντες που έχω ξεχωρίσει είναι οι Fun lovin criminals. Ε λοιπόν αυτούς μου θύμισες (και αυτό βέβαια είναι +). Στίχοι, φωνή, επεξεργασία Super. Το drum beat ομως νομίζω ότι είναι αυτό που ταιριάζει στο κομμάτι. Και οι FLC, πιθανόν το ίδιο να έβαζαν. Όσον αφορά το σόλο, δεν το είδα σαν σόλο, αλλά σαν λύση μελωδίας με διφωνίες. Φυσικά και δεν έπρεπε να κλείσεις το κομμάτι μ' αυτό το τρόπο. Καί ούτε βέβαια μ' αυτόν τον ήχο.
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαίρομαι που σου άρεσε!εισαι γ... τους μουσικους και κάνεις και ωραίες αντικαταστάσεις ακόρντων στην κιθάρα![]()
Χρησιμοποίησα μια Toshiba Camileo S10 κάμερα και το μοντάρισμα έγινε στο Final Cut Express.WrTsXxx είπε:ωραία παραγωγή, ωραίο βίντεο! {με τι το γύρισες-μόνταρες?}