Κάλλιο αργά παρά ποτέ ;D Τους έχω δει και live πριν 2-3 χρόνια στο ΚολωνάκιLK είπε:Τους πέτυχα κατα λάθος στο youtube.
Ωραία μπάντα, από Θεσσαλονίκη.
Η αλήθεια είναι ότι , από όσο κατάλαβα εκ των υστέρων, μέσω youtube, είναι σχετικά προβεβλημένη μπάντα στα ελληνικά ΜΜΕ (tv), αλλά δεν τους πήρα είδηση γιατί δεν βλέπω tv.mauromouris είπε:Κάλλιο αργά παρά ποτέ ;D
Τους έχω δει και live πριν 2-3 χρόνια στο Κολωνάκι
Ναι μπορώ να πω ότι πέρασα καλά. Απ' ότι θυμάμαι από συνεντεύξεις τους, κάνουν και λάηβ στις ΑμερικέςLK είπε:Και μερικά videos που ειδα από live τους στο youtube, τό χουν και το live ....άνετα.
Έκαναν ένα tour στο Αμέρικα, με χρήματα από donations.mauromouris είπε:Ναι μπορώ να πω ότι πέρασα καλά. Απ' ότι θυμάμαι από συνεντεύξεις τους, κάνουν και λάηβ στις Αμερικές
Σπασμένα το πιο πολλά links, προφανώς λόγω παλαιότητας των Posts.RayDTutto είπε:
ο κιθαρίστας τους εργαζόταν για ένα διάστημα και στον Ζάχο, αν δεν κάνω λάθος.LK είπε:Από ό,τι κατάλαβα πρώην διασκευομπάντα, με πάνω κάτω το ίδιο line up, που (ευτυχώς) άλλαξε δρόμο γιατί έχει να προσφέρει και στη σύνθεση.
Και που να το ξέρω εγώ ρε λεβέντη στο ΣΕΠΕ έργαζομαιmustafank είπε:ο κιθαρίστας τους εργαζόταν για ένα διάστημα και στον Ζάχο, αν δεν κάνω λάθος.