- Πόντοι
- 16
θελω εναν απλο καλο player για mp3 kai audio, να μπορω να φτιαχνω playlists που να διαβαζονατι απο το σκληρο μου ...
... Όταν αγοράζεις Μac, και έχεις όλη τη σουίτα I life δωρεαν και να συνεργάζεται αψογα μεταξύ των προγραμμάτων της, γιατί να ψαχθεις για αλλά προγράμματα? Ασε που με το Vlc δεν θα μπορείς να συγχρονισεις το I Pode- I Phone σου... ;Dlambrosgg είπε:VLC. Εγγύηση - και σε mac και Windows (και Linux φυσικά απ όπου προέρχεται)
Γιατί το itunes τρώει ΠΟΛΥ μνήμη και μόνο για να πάρει μπρός θέλει αρκετή ώρα (σε σχέση με τον VLC που αρχίζει να πάιζει τα mp3 ακαριαία στην ουσία.marathon είπε:... Όταν αγοράζεις Μac, και έχεις όλη τη σουίτα I life δωρεαν και να συνεργάζεται αψογα μεταξύ των προγραμμάτων της, γιατί να ψαχθεις για αλλά προγράμματα? Ασε που με το Vlc δεν θα μπορείς να συγχρονισεις το I Pode- I Phone σου... ;D
Δεν βλέπω τί σχέση έχει αυτό με το ποιος είναι καλός mp3 player για mac. Αυτό το μηνυμα θα μπορούσε να προέρχεται απ οποιαδήποτε συσκευή με εναν browser και ενεργή σύνδεση στο internet.... Αυτό το μυνημα, προέρχεται από I Pod...
1ον δεν τίθεται θέμα "ποιον player να πάρω" ο VLC είναι Open Source συνεπώς δωρεάν. 2ον είναι μακράν καλύτερος από το itunes και quicktime. Παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρίς να χρειάζεται υποστήριξη από codecs (ξέρεις αυτό το μήνυμα στο quicktime που βγαίνει μολις πας να ανοίξεις ένα divx/xvid .avi το οποίο λέει ότι χρειάζεται την εγκατάσταση κάποιον plugin, το οποίο σε οδηγεί σε μια σελίδα στο site της apple η οποία δεν οδηγεί πουθενά) ή και κάποια άλλα plugins όπως το Perian για wma/wmv και άλλα.marathon είπε:Η απάντηση είναι απλή, εάν αναρωτηθείτε γιατί κάποιος αγοράζει Mac. Ένας από τους λόγους είναι για να ξεχάσει ερωτήματα του τύπου «ποιον mp3 player να πάρω».
Και ο VLC υποστηρίζει δημιουργία Playlists αλλά και Library. Δεν είπα ότι τρέχει γενικώς άσχημα, αλλά ότι είναι πολυ αργό σε σχέση με τον VLC. Όσο μάλιστα "φορτώνεις" την βιβλιοθήκη του, τόσο περισσότερη ώρα κάνει για να ξεκινήσει.θα το θέσω διαφορετικα λοιπον...αν θες ενα πρόγραμμα που να διαχειριζεται τη μουσικη σου βιβλιοθήκη το itunes ειναι ότι καλυτερο παιζει για mac και pc Υπάρχει και ο amarok αλλα παιζει μονο σε linux δυστυχώς.
Αν θες να παίζεις εκεινη την ωρα τη μουσική σου χωρις να ανοιγεις το itunes αλλα να παίζει με τους φακελους τοτε ναι βαλε και vlc
όσο για τους πορους που καταναλωνει το itunes διαφωνω. σε μένα τρέχει super και ειναι και hackintosh...
Δεν καταλαβαίνω που στηρίζεται αυτό. Καταρχήν δεν νομίζω να ξέρεις αν χρειάζεται ένα φορητό mp3 ή ακόμα χειρότερα ένα τηλεφωνο της τάξης του iphone. Τωρα αν όντως δεν χρειάζεται τίποτα απ τα 2, αλλά παρόλ αυτά προβεί στην αγορά τους, τότε κακό της κεφαλής του και συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στην apple και το marketing τους που κατάφεραν να πείσουν ένα ακόμη αφελή πως ό,τι βγάζουν είναι ιδανικό, καινοτόμο, και τέλος αναγκαίο.Δεν ξέρω γιατί ο φίλος μας αγόρασε Mac, ξέρω όμως ότι η επόμενη αγορά του είναι ένα I Pod- I Phone...
Αγγλικά = command (το κουμπι διπλα στο space) + spaceAntonyPath είπε:δεν θελω ενα προγραμμα να μου οργανοση την μουσικη
θελω ενα προγραμμα απλα να παιζει μουσικη
να μπορω γρηγορα να βαζω ενα κομματι σε μια playlist κατι που δεν εχει το vlc
και οταν επιλεγω να ακουσω καποια κομματια, να βλεπω στη λιστα μου μονο αυτα !!
Οχι να μου τα ανακατευει με οτι κομματι εχω ακουσει απο οταν το πηρα
και να ανακατευει και τη σειρα τους οχι ως προς τη σειρα που θα τα παιξει αλλα σαν λιστα
κατι που κανει το itune
και το ilife ειναι με πληρωμη !!!!
και που στο δια....λο ειναι η συντομευση για τα αγγλικα !! ???![]()
Ακριβώς έτσι θέλω να παίζω και εγώ μουσική.AntonyPath είπε:δεν θελω ενα προγραμμα να μου οργανοση την μουσικη
θελω ενα προγραμμα απλα να παιζει μουσικη
να μπορω γρηγορα να βαζω ενα κομματι σε μια playlist κατι που δεν εχει το vlc
και οταν επιλεγω να ακουσω καποια κομματια, να βλεπω στη λιστα μου μονο αυτα !!
Οχι να μου τα ανακατευει με οτι κομματι εχω ακουσει απο οταν το πηρα
και να ανακατευει και τη σειρα τους οχι ως προς τη σειρα που θα τα παιξει αλλα σαν λιστα
κατι που κανει το itune
και το ilife ειναι με πληρωμη !!!!
και που στο δια....λο ειναι η συντομευση για τα αγγλικα !! ???![]()
Για κάποιο λόγο (που ακόμη δεν εχω καταλάβει γιατί δεν διορθώθηκε στο Snow) η προεπιλεγμένγ συντόμευση για να αλλάζεις γλώσσες είναι cmd+spacebar κάτι που ειναι ήδη ρυθμισμένο για το Spotligt! δηλαδή από μόνο του το leopard έχει μπλέξει τα 2 αυτά shortcuts χωρίς λόγο! Τέλος πάντων μπορείς να την αλλάξεις πηγαίνοντας στα system preferences -> keyboard -> keyboard shortcuts.και που στο δια....λο ειναι η συντομευση για τα αγγλικα !! ???![]()
Μπορείς να το κατεβάσεις, αλλά δες πρώτα για τι πρόκειται ισως να μην σου χρειάζεται.AntonyPath είπε:το πειρα πριν 10 μερες αλλα μεταχειρισμενο ! !
και δεν τα εχω
Λαμπρο
το vlc εχω αλλα δεν εχει playlists φτιαχνει μονο κατι φακελους που δεν αλλαζει ουτε καν το ονομα !!! μπορεις να μου πεις ποια εκδοση εχεις
thanx !
γιατι πλήρωσες ποτε για itunes..?Wow! είπε:Δυστυχώς είναι μία από τις θλιβερές αλήθειες για τα Mac ότι ο καλύτερος media player είναι το VLC, ο οποίος όμως είναι δωρεάν και τρέχει και σε PC των 400 ευρώ.
Θυμηθείτε όμως τα καλά του να έχεις Mac...