Αν και είσαι σε λάθος ενότητα:zinobios είπε:Μήπως γνωρίζετε να μου προτείνετε ένα επιτραπέζιο (όχι φορητό) καλό mp3-cd player;
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει οθόνη για να μπορείς να αλλάζεις φακέλους για τα mp3 files και να έχει καλή ηχητική απόδοση.
Το έχω ακούσει αλλά μου φαίνεται λίγο σκληρό...Αναλυτικό μεν αλλά ίσωςdkall είπε:http://www.cambridgeaudio.com/summary.php?PID=99&Title=Azur+640C+%28Version+2%29+CD+player
....με Wolfson DACS παρακαλω !!! γυρω στα 400€ με απλες μοντες ,απογειωνεται .......
Τότε μπορείς να πάρεις ένα DVD player μιας επώνυμης μάρκαςzinobios είπε:Μάλλον έκανα λάθος στο πρώτο post μου ή εσείς δεν καταλάβατε σωστά. Ζητάω να αγοράσω ένα φτηνό επιτραπέζιο mp3 player που να παίζει cd με mp3 αρχεία. Δεν ενδιαφέρομαι για hi-fi ήχο μια και πρόκειται για αναπαραγωγή mp3 αρχείων. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η λειτουργικότητά του δηλαδή να μπορεί ο χρήστης να διαχειρίζεται εύκολα τους διάφορους φακέλους που θα περιέχονται μέσα στο mp3 cd.
Δηλαδή δεν υπάρχει στην αγορά mp3 player επιτραπέζιο που να μην είναι DVD player ;menelaos είπε:Τότε μπορείς να πάρεις ένα DVD player μιας επώνυμης μάρκαςΜάλλον έκανα λάθος στο πρώτο post μου ή εσείς δεν καταλάβατε σωστά. Ζητάω να αγοράσω ένα φτηνό επιτραπέζιο mp3 player που να παίζει cd με mp3 αρχεία. Δεν ενδιαφέρομαι για hi-fi ήχο μια και πρόκειται για αναπαραγωγή mp3 αρχείων. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η λειτουργικότητά του δηλαδή να μπορεί ο χρήστης να διαχειρίζεται εύκολα τους διάφορους φακέλους που θα περιέχονται μέσα στο mp3 cd.
(υπολόγιζε κανά 150άρι) και ως οθόνη εκτός της δικιάς του μπορείς
να έχεις την οθόνη μιας τηλεόρασης...
Κάτι άλλο δε μου έρχεται στο μυαλό...