Μουσειο Κιθάρας στην Σουηδια

ΜΑΑΑΑΛΙΣΤΑ!!!

Αλλος ένας λόγος για να είναι η αγαπημένη μου χώρα....μετά τη Volvo τους Opeth και την....απαράμιλη σουηδική ομορφιά, έχουμε και το μουσείο κιθάρας...Τι χώρα θεέ μου....Για να μην μιλήσω για την οικονομική-κοινονική-πολιτική δομή τους...

degdekis είπε:
....μετά τη Volvo ...
Να όμως που υπάρχει κάτοικος Μεσογειακής χώρας, κάτω των 40 που αγαπάει την Volvo.

Συλλεκτικός !  ;D

audiokostas είπε:
Να όμως που υπάρχει κάτοικος Μεσογειακής χώρας, κάτω των 40 που αγαπάει την Volvo.

Συλλεκτικός !  ;D
Να με συγχωρει η χαρη σου αλλα ειχαμε 35 χρονια αυτο το θεριο στην οικογενεια και ακομα μου λειπει..

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/Volvo_Amazon_-122s_(1966)_-Saanichton,_British_Columbia,_California,_USA-9Feb2011.jpg[/img]

το'χε καραφτιαξει ο πατερας μου γιατι ετρεχε στα "ραλλια" ...2 λιτρα 160 αλογα και δυο διπλα weber....οταν το πηρα εγω ειχε...1 εκατομμυριο χιλιομετρα και χτυπαγε τα 200 για πλακα...τελικα το πουλησαμε σε ενα γειτονα ο οποιος ακομα το χρησιμοποιει καθημερινα (το αυτοκινητο ηταν του..1963)

μη ξεχνας οτι η VOLVO ειχε φτιαξει και αυτο το κουκλι

1962-volvo-p1800-white-795833.jpg

Αυτός ο «The Greek» που είναι στα μέσα και στα έξω (και με κονέ με τον Gilmour) ποιος να είναι;  ::)

είναι μακράν η πιο ασφαλής, στυλάτη, εναλλακτική εταιρία στο χώρο της αυτοκίνησης. Ειμαι 31, ήθελα να το πάρω απο τα 25 μου, κ το αυτοκίνητο το έχω ένα χρόνο και ακόμη μπαίνω μέσα και όση ώρα είμαι εκεί οδηγάω με ένα χαμόγελο στα χείλη σαν  ;D...

σαν τις τελεκάστερ ένα πράμα.... ;D ;D ;D ;D

degdekis είπε:
είναι μακράν η πιο ασφαλής, στυλάτη, εναλλακτική εταιρία στο χώρο της αυτοκίνησης.
Απόψεις και γούστα.  ;)

απο την άποψη ότι (εντάξει θα το εκλαικεύσω λίγο τώρα)

bmw έχουν όλοι...και έχοντας μεγαλώσει και στο αιγάλεω πολύ κοντα αγ. βαρβάρα, είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο της μαφίας της περιοχής...(ο νοών νοήτο)

μερσέντα έχουν οι συνταξιουχοι που οδηγουν αργα κ αριστερα

τί μένει?

volvo & saab

σουηδική τεχνολογία κ design οπως και να έχει...

audiokostas είπε:
Απόψεις και γούστα.  ;)
εννοείται!

Nestoras είπε:
Πολύ ψηλά ρε γαμώτο.
Και ψηλα και σε ασχετη πολη. Δηλαδη αντε και να πας Σουηδια...στην Ουμέα θα πας?

Τωρα βεβαια με το μουσειο μαλλον στην Ούμεα θα πας!!! ;)

Kαλη χρυσή και άγια η Σουηδία και τα Volvo και οι ομορφ(ι)ες της και όλα.

Αυτό το -70 βαθμοί κελσίου 387 μέρες το χρόνο να μην είχε.....

Αυτό το -70 βαθμοί κελσίου 387 μέρες το χρόνο να μην είχε
Μαλλον την εχεις μπερδεψει με τη Σιβηρια...την Ανοιξη,το καλοκαιρι και το φθινοπωρο ειναι μια χαρα ,ειδικα στο νοτο που ειναι και η Στοκχολμη...."-70" στην Σκανδιναβια μονο στη Lapland εχει τον Φλεβαρη... ;D

http://www.visitsweden.com/sweden/sweden-facts/worth-knowing-about-sweden/weather/

Superfunk είπε:
Μαλλον την εχεις μπερδεψει με τη Σιβηρια...
Ούτε... η Σιβηρία μπορεί να έχει 6 μήνες χειμώνα (ψηλά) αλλά τους υπόλοιπους είναι χαρά Θεού.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back