Μουσικοί στα τρελά νερά

X-minor

Δυνατό μέλος
Πόντοι
638
...όχι, δεν είναι αγγελία, οπότε περικαλώ να μην εκληφθεί αναλόγως. Το λες και προβληματισμό.

Έχει καιρό λοιπόν που βρίσκομαι στην Χαλκίδα, και μετά από μεγάαααλη (τεράστια) απουσία μου από τα μουσικά δρώμενα, ε μου'λειψε κι εμένα η φάση της μπάντας! Ψάχνοντας λοιπόν μπας και υπάρχει κανείς ομολογώ πως δεν βρήκα ΚΑΝΕΝΑΝ. Είναι δυνατόν ρε παιδιά; Δεν υπάρχει κανείς;;;

Αν υπάρχει κανένας Χαλκιδαίος ας ρίξει κανα σύρμα μπας και γνωριστούμε όσοι νοματαίοι φασαριόζηδες είμαστε!

Κιθάρα και μπάσσο αλλά ας πούμε κιθάρα γιατί έχω ξεμείνει από μπάσσο.

Αναλόγως τα κέφια! Όχι Ελληνικά πάντως. Απ'τα υπόλοιπα έχω παίξει τα πάντα και δεν έχω και τρελές προτιμήσεις ή περιορισμούς με το είδος, αν και τείνω προς τη rock & μέτσαλ μεριά. Χαλκίδα βρίσκεσαι εσύ;

Έχεις κι εσύ την ίδια εμπειρία... λειψυδρίας(!) μ'εμένα να φανταστώ ή δεν το'χεις πολυκυνηγήσει το θέμα;

Τα ατομα υπαρχουν, τα ωραρια και οι συνθηκες ειναι περιεργες. Προσπαθουμε για παραδειγμα εδω κι ενα μηνα να βρεθουμε 4-5 ατομα και ολο κατι συμβαινει σε καποιον και ακομα τιποτα.

Καλά αυτό παντού συμβαίνει είναι η αλήθεια... Αφού βρεθήκατε όμως πάλι καλά να λες!

Μα δεν βρεθηκαμε ακομα. :P Μονο με τον τραγουδιστη μιλαμε που τον ξερω απο μικρος (και κακως που δεν εγινε επαγγελματιας, τωρα δεν θα ηταν Ελλαδα, μιλαμε για απιστευτη φωνη...), τους αλλους εγω δεν τους εχω δει ακομα. Προσπαθει ο φιλος μου να μας φερει σε μια πρωτη επαφη σε ενα στουντιο αλλα μεχρι τωρα δεν...Με ειχε φαει να κανουμε κατι, και οταν τελικα εγω εδεησα δεν μπορουσαν αυτοι. ::)

Α σε καλή φάση είστε κι εσείς! Κι έλεγα ότι εγώ είμαι άτυχος που δεν βρίσκω άτομο ούτε για τζαμάρισμα!  ;D

Γινε πληκτρας τοτε, και θα διαπιστωσεις οτι το να παιζεις μονος σου μονο περιοριστικο δεν ειναι. ;D

Κάτι προσπαθώ κι εγώ αυτή την στιγμή αλλά παρόμοια φάση μ'αυτό που περιέγραψες κι εσύ. Πάλη για μια συνάντηση. Περιμένω να τσιμπήσω και μπασσάκι επιτέλους, να'μαι ο μόνος με 7άρι στην Χαλκίδα.  ;D

X-minor είπε:
Περιμένω να τσιμπήσω και μπασσάκι επιτέλους, να'μαι ο μόνος με 7άρι στην Χαλκίδα.  ;D
Ελπιζω να μην μεινεις μονος με το 7ρι. :P

Γενικά δεν έχω προσδοκίες για μπάντες και gigs εδώ απ'αυτά που (δεν) έχω δει μέχρι τώρα...

Be patient...
meditate.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back