Μουσικές αγγελίες

nuno

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Πριν από λίγο έψαχνα για το εφφεδάκι που με απασχολεί σε γνωστό site αγγελιών, και έπεσε τρελλό γέλιο. Λογικό βέβαια να υπάρχουν τέτοια μαργαριτάρια (εφόσον οι αγγελίες δίνονται τηλεφωνικά σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο-και δεν οφείλουν να έχουν), αλλά δεν μπορώ να μην παραθέσω κάποια από τα πιο "δυνατά":

Έχουμε και λέμε

Πωλείται προενισχυτής ηλεκτρονικής κιθάρας. :?:

Κλασσική κιθάρα, δυνατή με ειδικό πανάκι καθαρισμού, πωλείται 50 ευρώ :lol:

Κιθάρα Takamin :(

Gibson Le Spol 8O

Πωλειται λαμπάτος ενισχυτής κιθάρας με Mesa Boogie DC3

Ενισχυτής Use and Kettner 8O

Gimbson Les Paul :oops:

και πολλά άλλα

Αξίζει να ψάξετε και σεις να βρείτε την ηλεκτρονική κιθάρα των ονείρων σας, ή έναν λαμπάτο ενισχυτή κιθάρας, με ή χωρίς Mesa Boogie... :lol:

ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΛΑΜΠΑΤΟ ΧΩΡΙΣ MESA BOOGIE AN ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ

ΣΤΕΙΛΤΕ.. :roll:

εγω ψαχνω εναν ενισχυτη κιθαρας που να εχει μεσα boogie... ξερετε κανεναν?

...εγω ψαχνω το καινουριο μοντελο ενισχυτη,αυτον που το boogie δεν ειναι μεσα,αλλα εξω...

εχει καλυτερη αποδοση και ειναι αδιαβροχο :-P

Εγώ έχω έναν με boogie και μέσα και έξω με εσωτερικό κουρδιστήρι για να κουρδίζω τις πλακέτες του ενισχυτή

για να κουρδίζω τις πλακέτες του ενισχυτή
ειναι για να ταιριαζει με τα κουρδισματα του ξυλου? :lol: :lol: πωπωω.που τον βρηκες?υποπτευομαι πως ειναι συνεργασια ρωσων-κινεζων... :P

Μια φορά είχαμε δει μια αγγελία για μια κιθάρα με ένα φίλο. Έλεγε απλά "Πωλείται κιθάρα" ή κάτι τέτοιο...

Παίρνουμε τηλέφωνο και βγαίνει μια γριά. Την ρωτάμε αν μπορούμε να μιλήσουμε με αυτόν που την πουλάει και μας λέει ότι μιλάμε με αυτήν. ΟΚ "τί κιθάρα είναι?" της λέμε και απαντάει "Τι εννοείται, κιθάρα είναι από ευτές τις καφέ" και κάτι άλλα τέτοια κατατοπιστικότατα... Από μια σύντομη κουβέντα συμπεραίνουμε ότι η κιθάρα είναι του γιού της και την πουλάει επειδή ο δε'υτερος πήγε φαντάρος - ΧΩΡΙΣ όμως να τον ρωτήσει, βρήκε ευκαιρία να την ξεφορτωθεί. :lol:

Καταλαβαίνετε τί θα είχε τραβήξει χαχα...

Δεν το ψάξαμε παραπάνω το ζήτημα και κακώς γιατί μπορεί να βρίσκαμε κανένα διαμαντάκι σε χαμηλή τιμή (εμείς υποθέσαμε ότι θα είναι κλασσική).

καπου βρηκα αυτη

'''Το σιγροτιμα αποτελειτε απο τρια ατομα μεχρι στιγμις εχουμε κανει ενα σιντι και θελουμε να το κικλοφορισοθμε ο τιτλος απο το σιντι ειναι {ειμαστε ολοι mc} για περισοτερεσ πλιροφοριες επικοινονιστε μαζιμου ''''''

:D

μαλλον καποιο προβλημα στο πληκτρολογιο

Ακριβή η DSL ε;

Και εμείς κατεβάζουμε αλλά δεν έχουμε σκεφθεί να αρχίσουμε να σκοτώνουμε!

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε :wink:

Νομίζω ότι κατάλαβα, βέβαια δεν ξέρουμε μήπως (παρ'ελπίδα) τα αναφερόμενα DVD είναι original. Λέμε τώρα.

Έπεσα μέσα; :wink:

<< Θελετε να διατηρησετε την πολυτιμη συλλογη σας απο cd ακεραιη στο περασμα του χρονου?Η λυση ερχεται τωρα...Γρηγορα υπευθυνα κ ποιοτικα αναλαμβανουμαι να σας κανουμε τη συλλογη σας mp3 με αριστη ποιοτητα.Γρηγορα αξιοπιστα κ φθηνα,σας τα παραδιδουμε σε dvd, αρχειοθετημενα με οποιο τροπο θελετε...Τιμες λογικες-δωρο τα dvd..Με εγγυηση για την ασφαλη κ προσεκτικη αντιμετωπιση της συλλογης σας..>>

Ε ρε βερνικωμα που θελουν ...

Trending...

Νέα θέματα

Back