- Πόντοι
- 36
Παιδιά με χαρά μου σας πληροφωρώ οτι μόλις παρέλαβα το MOITIF ES 6 και προς το παρόν όλα δουλεύουν ρολοϊ. Οι ήχοι του , του οποίους ακουσα τώρα για πρώτη φορά απο ηχεία είναι πολύ καλοί . Κάποιοι ακουστικοί ηχοι είναι λίγο πίσω σε σχέση με τον υπολογιστη και αυτό βεβαια ειναι πολυ αναμενόμενο. Πάντως για 175 MB σίγουρα σκίζει στο θέμα ήχος . Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την επιλογή μου . Τα υπόλοιπα εξαρτώνται απο εμένα.
Σκέφτομαι να πουλήσω το MikroKorg μιας και επειδή είναι μόνο 2 μηνών , είναι μέσα στην εγγύηση και είναι και πολύ φτηνό. Για να αλαφρήνω τις δόσεις . Και γιατί δεν βλέπω να το χρησιμοποιώ τόσο πολυ , αν και για να πώ την αλήθεια για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό. Για τα επόμενα 3 χρόνια το Μοτίφ με υπερκαλύπτει. Το μόνο που μένει είναι να του αγοράσω λίγη μνήμη.
Ακόμα είμαι σε δίλημα 1GB ή 512MB???
:roll:
Σκέφτομαι να πουλήσω το MikroKorg μιας και επειδή είναι μόνο 2 μηνών , είναι μέσα στην εγγύηση και είναι και πολύ φτηνό. Για να αλαφρήνω τις δόσεις . Και γιατί δεν βλέπω να το χρησιμοποιώ τόσο πολυ , αν και για να πώ την αλήθεια για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό. Για τα επόμενα 3 χρόνια το Μοτίφ με υπερκαλύπτει. Το μόνο που μένει είναι να του αγοράσω λίγη μνήμη.
Ακόμα είμαι σε δίλημα 1GB ή 512MB???
:roll: