- Πόντοι
- 1
καμία πρόταση;
Γιατί το λες αυτό φίλε έχεις δοκιμάσει, ή είχες κάποτε ο ίδιος και ξέρεις?και γω αν έπαιρνα (θέλω να πάρω δηλαδή), Behringer θα έπαιρνα...freemindgr είπε:Μακρια απο Edirol, Behringer και Samson Resolv..Εισαι ελευθερος να επιλεξεις απο τις αλλες εταιριες![]()
Δεν είναι τόσο χάλια... απλά όλα τα πράγματα της Behringer έχουν κάτι που στο τέλος σου σπάει τα νεύρα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω... είναι παραφύση!!! ;D ;Drex είπε:πες μας γιατί τα αποκλύεις, είναι τόσο χάλια?
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;;;;;;;;;;;;;; :-X :-X :-X είναι σίγουρο αυτό;jmone είπε:τα Tascam θα κυκλοφορήσουν τον ΜΆΡΤΙΟ
tsuki είπε:Event ALP 5....μακραν
απο ποτε?freemindgr είπε:Η M-Audio αποκλειστηκε κιολας απο την πρωτη στιγμη, γιατι η ποιοτητα των καρτων της ειναι προβληματικη
δεν εχουν... Ουτε τα Monitor εχουν προβλημα, ουτε και τα mother keyboads.takis είπε:freemind τι προβληματα εχουν γενικα οι καρτες m audio?
μα αυτο ξερω και εγω αφου εχω ηδη 3 χρονια προιοντα τετοια της m audio..curlytree είπε:δεν εχουν... Ουτε τα Monitor εχουν προβλημα, ουτε και τα mother keyboads.freemind τι προβληματα εχουν γενικα οι καρτες m audio?