Module ή keyboard?

Alchemist

Μέλος
Πόντοι
36
Έχω σκοπό να αντικαταστήσω το περιορισμένων δυνατοτήτων keyboard μου αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερη η αγορά ενός sound module μαζί με κάποιο midi keyboard ή ενός synth με πλήκτρα, αφού εκτός από ηχογραφήσεις στο pc, παίζω και σε αρκετές συναυλίες. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη και αν μου προτείνετε και κάποιο συγκεκριμένο μηχάνημα, ακόμα καλύτερα!

Thanks! :wink:

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ MODULE ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ROLAND XV5080. AΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Το δοκίμασα πριν λίγες μέρες,είναι όντως φοβερό αλλά τα οικονομικά μου δεν...!Πάντως ευχαριστώ για τη συμβουλή!

Dokimase to xv5050 ths roland, einai kati san 5080 LE. Epishs ta modules ths emu einai fantastika. Tsekare ta proteus.

Poly kalo kai to paliotero alla industry standard Roland JV1080. Pira to diko mou me 2 expansion cards 600 euro. Superrrrr........

Σίγουρα καλό το JV-1080(έχω ηχογραφήσει με αυτό), εγώ δεν το έχω βρει τόσο φτηνα και μάλιστα με 2 κάρτες! Μήπως μπορείς να μου πείς απο πού το πήρες; Ευχαριστώ πολύ Orestis.

TO JV1080 TO PIRA METAXEIRISMENO APO ELLADA SE APSOGI KATASTASH. HTAN EYKAIRIA SIGOYRA ALLA AN DEN BIAZESAI KAI PSAXNEIS SIGOYRA THA BREIS.

Πάντα κάποια ευκαιρία προκύπτει, απλά τα φοβάμαι λίγο τα μεταχειρισμένα γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά, φαίνεται έτσι και είναι...γιουβέτσι! ;D Πάντως thanks Orestis!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα