Modulator Superfunkator!!

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
:)

Οπως θα προσεξατε κατοπιν συνομιλιων και...διαπραγματευσεων με το αφεντικο του noiz (πολλα τα λεφτα Αρη... :) :)) απο σημερα ξανα-αναλαμβανω καθηκοντα modulator στο φορουμ μας.

Συγκινημενος υποσχομαι οτι θα...ανταποκριθω στο υψηλο καθηκον μου (σνιφ,σνιφ) & επισης υποσχομαι οτι θα παρεμβαινω το ιδιο ....δραστικα οπως ..παλια (δηλ.  ΚΑΘΟΛΟΥ ;D ;D)

Μονη εξαιρεση η παγια θεση μου για αμεση διαγραφη προσβολων ή ποστ που μονο σκοπο εχουν το flaming & τις φραστικες επιθεσεις ενος μελους σε ενα αλλο με σκοπο τη δημιουργια κακου κλιματος.

Σας φιλω

SF

Επισης να συμπληρωσω οτι ειμαι οπαδος της απολυτης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ως εκ τουτο ειστε ΟΛΟΙ ελευθεροι να λετε την γνωμη ΜΟΥ

:) :)

Ωχ βλεπω μειον 86 καρμα σε μας που παιζουμε (και) με Floyd Rose και High Gain, tin tsoutsisame (γιαπωνεζικο ρητο). Αντε και πρωθυπουργος Νικο

Είμαι σίγουρος ότι το πιο ταιριαστό επιφώνημα είναι το "twang!". Καλή αρχή.

Ωωωω... ρε φούστη... (όχι, όχι εσείς τρισφανταστικέ μοντιουλέιτορ) πακέτοοοο......  :P

Σιδεροκέφαλος... ;D

ετσι εε?Αποχωρω εγω τοτε δεν χωραμε και οι δυο εδω μεσα ναπούμ.Δε γινεται ενας μαργαριτακιας να το παιζει μοδουλατόρι.

Φαε την μπριζόλα μου....

Εγώ είμαι ανήλικος και μη κάτοχος τέλε... ::)

ΟΚ, μειώστε μου από τώρα το κάρμα, ενώ εγώ αρχίζω ήδη να σας μιλάω στον πληθυντικό...

Πάντα άξιος!!!τρομερό το νέο avatar σου,αν και πιο πολύ μου άρεσε αυτό που είχες παλαιότερα με τον αμερικάνο γόη των 60's...ήταν πιο vintage και πιο telecastoriko ;)!

Trending...

Νέα θέματα

Back