- Πόντοι
- 923
Λόγω των δύσκολων γαρ καιρών για τους περισσότερους μουσικούς και συγκροτήματα και επειδή έπεσε φόρτος εργασίας τώρα τελευταία με ένα αρκετά μεγάλο και σχετικά απαιτητικό υλικό, ενω παράλληλα ο χρόνος που μας αφήνουν οι πρωινές μας δουλειές είναι ελάχιστος, έπεσε η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία μιας που όλοι έχουμε αρκετό gear σπίτι μας ώστε τουλάχιστον να έχουμε ένα πλήρες pre-production στάδιο, να ξέρουμε δηλαδή τί ακριβώς θέλουμε και πώς το θέλουμε πριν καν μπούμε στο στούντιο.
Προκειμένου να έχουμε μια σχετική εικόνα ενός rough mix αυτού που θα ακούμε σπίτι μας ώστε να μπορέσουμε να "σκηνοθετήσουμε" καλύτερα τα μέρη του ο καθένας θα μπορούσαμ να χρησιμοποιήσουμε ακουστικά; Δεν το έχω κάνει ακόμη προσωπικά για να διαπιστώσω το αν και κατα πόσο θα είχα μια σχετική εικόνα του τί συμβαίνει. Σίγουρα έχω κάποια εμπειρία με monitors και μπορώ να διαθέσω ένα πόσο, ας πούμε με ταβάνι τα 300 ευρώ, όμως τα ακουστικά προσφέρουν και άλλες ευκολίες δεδομένου και του ότι θα γίνεται η δουλειά στο σπίτι.
Ποιες οι γνώμες σας;
Προκειμένου να έχουμε μια σχετική εικόνα ενός rough mix αυτού που θα ακούμε σπίτι μας ώστε να μπορέσουμε να "σκηνοθετήσουμε" καλύτερα τα μέρη του ο καθένας θα μπορούσαμ να χρησιμοποιήσουμε ακουστικά; Δεν το έχω κάνει ακόμη προσωπικά για να διαπιστώσω το αν και κατα πόσο θα είχα μια σχετική εικόνα του τί συμβαίνει. Σίγουρα έχω κάποια εμπειρία με monitors και μπορώ να διαθέσω ένα πόσο, ας πούμε με ταβάνι τα 300 ευρώ, όμως τα ακουστικά προσφέρουν και άλλες ευκολίες δεδομένου και του ότι θα γίνεται η δουλειά στο σπίτι.
Ποιες οι γνώμες σας;