- Πόντοι
- 36
Καλησπερα παιδια...Καθως σερφαρα κ εγω στο ιντερνετ επεσα πανω σε ενα θεμα για επανενωση των Πυξ-Λαξ για 5 συναυλιες..Να σημειωσω οτι οντας στα 26 μου εχω να ακουσω Πυξ Λαξ Απο το Χαρουμενοι στην πολη των τρελων(Που για μενα ειναι αρτιοτατος δισκος)Δηλαδη απ τα 21 22 μου.Και αναρωτιεμαι...Οι αδερφοι κατσιμιχα εχουνε ξεκινησει περιοδεια,οι πυξ λαξ την εχουν ανακοινωσει,τοτε....γιατι Χωρισατε?δηλαδη καταλαβαινω οτι και οι μουσικοι πρεπει να φανε αλλα δεν ειναι σαν να μας κοροιδευεται?Η μηπως να το παμε παρακατω και να πουμε οτι η εντεχνο ροκ σκηνη στην ελλαδα ειναι κομματικοποιημενη και στοχευει σε συγκεκριμενο ηλικιακο target group το οποιο συνεχως ανακυκλωνεται οποτε σου λενε...αφου παιζω στο ραδιο...ας παιξω και λαιβ...να βγαλω και κανα φραγκο...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ....γιατι συνεχιζεται?Φυσικα...ενας οχι τοσο εκκεντρικος οχι τοσο κακος και οχι τοσο πικροχωλος ανθρωπος σαν και του λογου μου θα πει..ενα πιτσιρικι 14-16 δεν τους εχει ξαναδει..οποτε γιατι να του στερησεις αυτο το δικαιωμα?εγω ομως θα πω...τη θα δει?50ριδες και 60ριδες που παιζουν για τα φρανγκα και οχι για την μουσικη..περιμενω την αποψη σας...Feel free να με κραξεται!!!