Έχετε βρεθεί μπροστά από τις cd-θήκες σας και ατενίζεται τα διάφορα cd σας μην μπορώντας να αποφασίσετε ποιο θα ακούσετε τελικά? Εγώ πολλές φορές.. Όσο περισσότερα γίνονται τα cd τόσο πιο δύσκολη η επιλογή κάποιου προς ακροάση. Ενώ παλιά που όλα κι όλα είχα πχ 5 δίσκους και 20 κασσέτες είχα μάθει τα albums απέξω.. Φανταστείτε λοιπόν να βάλω στο παιχνίδι και τα χιλιάδες mp3 που όλοι έχουμε κάνει download, τα εκατοντάδες βιντεάκια του youtube που όλοι έχουμε κατεβάσει κλπ...Τι να πρωτοδεί και τι να πρωτακούσει κανείς? Ο χρόνος μας είναι ελάχιστος για όλα αυτά!!
Δεν είναι μάταιο όλο αυτό? Μήπως έχουμε πάψει να ακούμε μουσική και να βιώνουμε τα albums και απλά έχουμε γίνει συλλέκτες? Και στην τελική αυτό είναι το νόημα?
Για όλους εμάς τους κιθαρίστες τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, υπάρχει άφθονο υλικό για μελέτη και εργαλεία για να στήσουμε όλοι από ένα home studio, όσο ποτέ στο παρελθόν. Όμως ώρες ώρες αυτή η πληθώρα επιλογών νιώθω να με πνίγει...
Ίσως μου έλειψε το χρατς χρουτς του βινυλίου, ίσως το μάσημα της κασσέτας δεν ξέρω...
Δεν είναι μάταιο όλο αυτό? Μήπως έχουμε πάψει να ακούμε μουσική και να βιώνουμε τα albums και απλά έχουμε γίνει συλλέκτες? Και στην τελική αυτό είναι το νόημα?
Για όλους εμάς τους κιθαρίστες τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, υπάρχει άφθονο υλικό για μελέτη και εργαλεία για να στήσουμε όλοι από ένα home studio, όσο ποτέ στο παρελθόν. Όμως ώρες ώρες αυτή η πληθώρα επιλογών νιώθω να με πνίγει...
Ίσως μου έλειψε το χρατς χρουτς του βινυλίου, ίσως το μάσημα της κασσέτας δεν ξέρω...