Και να πω την αλήθεια δε θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο να το άκουγα στο ραδιόφωνο σαν international hit αλλά με μια φωνή που θα το απογείωνε πραγματικά.
Στη εισαγωγή μέχρι να μπούν τα φωνητικά, ακούγεται η δεξιά ρυθμική πολύ δυνατά και θάβει την αριστερή που παίζει την "μελωδία". Γενικά την θάβεις πολύ την αριστερή και έχει πολύ feeling.
Στο ρεφρέν ήθελε πιο πλούσια φωνητικά (double tracking)
Πολύ καλύτερα τα πράγματα! Το μόνο που μου λείπει αυτή τη στιγμή είναι να ανέβει λιιιιγο το drumset (0.5-0.8db) και να δώσεις μια "γενναία" αύξηση στα μεσαία του ταμπούρου (2-3db->1kHZ) για να πάρει περισσότερο κρακ και να δέσει με το κομμάτι (μετά ίσως πάρει παραπάνω ένταση το ταμπούρο , οπότε το χαμηλώνεις 1-11/2 db). Ίσως να δώσεις και ένα ντιμπάκι στους 8-10 χιλιόκυκλους σε όλο το ντραμσετ.
Συμπαθές οβίνδεον,όμορφη παραγωγή μουσικά,συμπαθές και το άσΘμα ;D
Όλα καλά πλην του προσωπικού μου γούστου που δεν μου επιτρέπει να πω πως το βρίσκω αριστουργηματικό.............................αλλά εγώ είμαι ένας και στο κόσμο άλλος κανένας ;D ;D ;D
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.