Μην με σταματατε τωρα!..

MuddyPete

Νέο μέλος
Πόντοι
16
http://www.youtube.com/watch?v=58CJih1iYC0

Το ακουγα τελευταια απ τους McFly(διασκευη), με ειχε πορωσει κ μολις ανακαλυψα οτι το λενε οι Queen(δεχομαι συγχαρητηρια) κ ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!.

Btw, ψηφιστηκε κ το καλυτερο τραγουδι για οδηγηση!

Να το ακους κ να γκαζωνειιιιιιιιιιις....................................................

Συγχαρητήρια  ;D ;D ;D ;D χααχαχαχα

ps. ΤΙ ΘΕΪΚΟ SOLO ΡΕ Π$#@Η ΜΟΥ!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μεγαλεία

αν δεν ακούσεις τα Queen The Platinum Collection - Greatest Hits I, II & II και το made in heaven..

Απλά δεν ξέρεις.....ωστόσο θα μάθεις!

:D :D :D

[flash=200,200]

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
MuddyPete είπε:
Ναι... χμμμ... καλό είναι... τουλάχιστον μέχρι κάποιος να ανακαλύψει αυτό:

Άντε, και μια και μαθαίνεις, πάρε και ένα από τα καλύτερα...

Να χαθείς, με συγκίνησες μεσημεριάτικα..

ανατριχιλα το κομματι! μακαρι να μπορουσα να γραψω κι εγω ενα τραγουδι με τετοια μουσικη! (σορι για το ασχετο αλλα καθε φορα που ακουω αυτο και το save me  αυτο σκεφτομαι)

MuddyPete είπε:

Να το ακους κ να γκαζωνειιιιιιιιιιις....................................................
μπα το χειροτερο για οδηγηση ειναι . εχω ξεχαρβαλωσει το ταμπλο απο το βαρα βουρα με τα χερια μου οδηγωντας και προσποιουμενος  οτι ειμαι ντραμερ

ενας φιλος μου οταν το ακουσε αυτο το τραγουδι πρωτη φορα πριν καμια 15-18 χρονια νομζε οτι ελεγε ο στιχος "τραβεστι.." αντι driver's seat!

α και επειδη μιμλαε για queen , να μην ξεφευγουμε .

στο παρακατω πολλοι ακουγανε ανεβκαν (ανεβηκαν)  παν'στου ντατσν (πανω στο datsun) αντι για another one bites th dust. ε καλα , λογικα οι πιο πολυ θα το εχετε ξανακουσει το αστειο , ειναι πολυ παλιο .

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back