Μικρόφωνο για Φωνη

ok!μαλλον δε θα χρειαστεί χαστούκισμα...πιστευω οτι θα είναι σούπερ και με μια προσθήκη ενός καλού προενυσχυτή στο πολύυυυυυυυυυ μέλλον θα είμαι καλά στην ηχογράφηση φωνής!

σε ένα άλλο ποστ ο αντμιν είχε πει οτι το ντ 2000 είναι καλύτερο για προτζεκτ στούντιο απο το ντκ...αλλά πιστεύω οτι πιο ζεστό ήχο βγάζει το ντκ ή έχω άδικο?

θα σου προτεινα το b1 της behringer

ειναι απο τα καλυτερα.μην πω το καλυτερο για την τιμη του παντα!

ανετα συγκρινεται με καποιο της ταξης των 300ε

κοίτα θα ήθελα ένα μικρόφωνο που να μου μείνει και για το μέλλον.και τώρα έχω ένα πιο ακριβό απο αυτο που λές (t bone apo to thomann).

Θέλω και σε μία αναβάθμιση των υπολοίπων στοιχείων του στούντιο το μικ να μου μείνει.

Δηλαδή να μπορω να το έχω και με έναν ακριβό προενισχυτή χωρίς να αποτελεί τρύπα στην αλυσίδα και να μην ξέρω τι να το κάνω...

Τοσο καλο το RODE NT1A ρε παιδια?? Πρωτη φορα το ακουω γιαυτο ειμαι λιγο επιφυλακτικος.. Δε γνωριζω κ πολλα απο microphones..

Κ εγώ χρησιμοποιώ το Rode NT1 και είναι σπέσιαλ (σε προενισχυτή focusrite).

Το δοκίμασα σε φωνή και σε ακουστική και με βγαλε ασπροπρόσωπο...

Θα ανεβάσω κάποια στιγμή κάνα sample για όποιον ενδιαφέρεται.

Alo!

Αυτο θελει προενισχυση με phantom power, παιρνει καμια μπαταρια μηπως?

Επειδη γραφω κατευθειαν καρφι στην καρτα ηχου, θα χρειαστει να παρω ενισχυτη με phantom power?

ειναι δυναμικο η πυκνωτικο?

Alo!Αυτο θελει προενισχυση με phantom power' date=' παιρνει καμια μπαταρια μηπως?

Επειδη γραφω κατευθειαν καρφι στην καρτα ηχου, θα χρειαστει να παρω ενισχυτη με phantom power?

ειναι δυναμικο η πυκνωτικο?[/quote']

http://www.rodemic.com/?pagename=Products&product=NT1-A

πυκνωτικό. :)

Που σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρεις mic προενισχυτή...

Με τι κάρτα ήχου δουλεύεις;

Ναι χρειάζεσαι προενίσχυση... :(

Εντάξει έχει αρκετούς φθηνούς κ είναι κάτι που χρειάζεσαι και θα σου μείνει.

Πολυ καλα οσα προανεφεραν τα παιδια παραπανω!Εγω σου προτεινω ανεπιφυλακτα(επειδη το αποκτησα προσφατα) και το AKG C 4000B ειναι λιγο ποιο ακριβο αλλα ειναι κορυφαιο για τα λεφτα του και με μια καλη προενiσχυση της ταξης focusrite voicemaster pro ή TLAUDIO ivory και...πολυ μερακι αγγιζεις στουντιακο αποτελεσμα :D Στην Ελλαδα κοστιζει γυρο στα 550.Στου Θωμα 420.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back