Μόλις γύρισα από το Fuzz όπου έλαβε χώρα το live που βλέπετε στον τίτλο. Μπορώ να πω ότι ήταν απλά ΓΑΜΑΤΟ!!! :wink:
Οι Μίκρο τα σπάσανε! Φοβερός ήχος, ακριβέστατο παίξιμο και τρελό groove.
Η Τσαλιγοπούλου ανέβηκε ένα κλικ στην εκτίμησή μου με την εμφάνισή της, αφού είχε πολύ καλή παρουσία και ενώ δεν μου αρέσει γενικά η φωνή της, σε αυτό το live την καραγουστάρησα! :lol:
Επίσης το πρόγραμμα περιλάμβανε πολύ έξυπνες και καλαίσθητες διασκευές γνωστών κομματιών από διάφορους καλλιτέχνες που κυμαινόντουσαν από Χατζιδάκι μέχρι σύγχρονα british/alternative, όλα μιξαρισμένα στο γνωστό στυλ των Μίκρο που προσωπικά μου αρέσει πολύ.
Κι από gear... δεν ξέρανε τι είχανε τα παιδιά! :lol: :lol: :lol:
Ενδεικτικά θα αναφέρω όσα μπόρεσα να διακρίνω από πλήκτρα.
Moog Prodigy
2 x Roland MC-505
Yamaha CS1X
Korg MS-20
Ένα laptop με ένα rack από δίπλα, δεν είδα παραπάνω.
Είχαν και μισή ντουζίνα synths ακόμα που δεν φαινόντουσαν τα λογότυπα ή δεν τα είχα ξαναδεί ποτέ!
Ο κιθαρίστας έπαιξε με...
μια απίστευτη PRS Custom 22,
μια Fender Strat (νομίζω ότι ήταν η Deluxe Super MIM),
μια ηλεκτροκλασική,
ένα μπάσο Fender Jazz,
ενισχυτή ηλεκτρικής Vox AC30 (με τα 2 x 12),
ενισχυτή Marshall για ακουστικά όργανα,
ένα stack της Hartke για μπάσο
και ένα γήπεδο πετάλια από τα οποία πήρε το μάτι μου τρία Line6 (αυτά με τα 4 switches), 2 Boss, 2 Ibanez, ένα Hughes & Kettner, ένα Cry Baby και ήταν και 2-3 άλλα που δεν κατάλαβα τι ήταν...
BTW, το παλικάρι είχε εκπληκτικό ήχο στις ηλεκτρικές, πολύ καλό ήχο στο μπάσο και μέτριο ήχο στην κλασική η οποία ήταν πολύ ξερή και πριμαριστή.
P.S. Δυστυχώς απαγορευόταν η φωτογράφιση και δεν μπόρεσα να τραβήξω καμία φωτό από τα τέρατα που φέρανε οι τύποι...
Οι Μίκρο τα σπάσανε! Φοβερός ήχος, ακριβέστατο παίξιμο και τρελό groove.
Η Τσαλιγοπούλου ανέβηκε ένα κλικ στην εκτίμησή μου με την εμφάνισή της, αφού είχε πολύ καλή παρουσία και ενώ δεν μου αρέσει γενικά η φωνή της, σε αυτό το live την καραγουστάρησα! :lol:
Επίσης το πρόγραμμα περιλάμβανε πολύ έξυπνες και καλαίσθητες διασκευές γνωστών κομματιών από διάφορους καλλιτέχνες που κυμαινόντουσαν από Χατζιδάκι μέχρι σύγχρονα british/alternative, όλα μιξαρισμένα στο γνωστό στυλ των Μίκρο που προσωπικά μου αρέσει πολύ.
Κι από gear... δεν ξέρανε τι είχανε τα παιδιά! :lol: :lol: :lol:
Ενδεικτικά θα αναφέρω όσα μπόρεσα να διακρίνω από πλήκτρα.
Moog Prodigy
2 x Roland MC-505
Yamaha CS1X
Korg MS-20
Ένα laptop με ένα rack από δίπλα, δεν είδα παραπάνω.
Είχαν και μισή ντουζίνα synths ακόμα που δεν φαινόντουσαν τα λογότυπα ή δεν τα είχα ξαναδεί ποτέ!
Ο κιθαρίστας έπαιξε με...
μια απίστευτη PRS Custom 22,
μια Fender Strat (νομίζω ότι ήταν η Deluxe Super MIM),
μια ηλεκτροκλασική,
ένα μπάσο Fender Jazz,
ενισχυτή ηλεκτρικής Vox AC30 (με τα 2 x 12),
ενισχυτή Marshall για ακουστικά όργανα,
ένα stack της Hartke για μπάσο
και ένα γήπεδο πετάλια από τα οποία πήρε το μάτι μου τρία Line6 (αυτά με τα 4 switches), 2 Boss, 2 Ibanez, ένα Hughes & Kettner, ένα Cry Baby και ήταν και 2-3 άλλα που δεν κατάλαβα τι ήταν...
BTW, το παλικάρι είχε εκπληκτικό ήχο στις ηλεκτρικές, πολύ καλό ήχο στο μπάσο και μέτριο ήχο στην κλασική η οποία ήταν πολύ ξερή και πριμαριστή.
P.S. Δυστυχώς απαγορευόταν η φωτογράφιση και δεν μπόρεσα να τραβήξω καμία φωτό από τα τέρατα που φέρανε οι τύποι...